serena, ο πόνος είναι απίστευτος,ούτε σήμερα το βράδυ μπόρεσα να κοιμηθω και όλο στιφογυρνούσα και έτρεμα...
Μιλήσαμε χθες για λίγο Και μου είπε φριχτά λόγια (όχι βρισιές) αλλά μίλησε πολύ σκληρά, σαν να του έκανα όλο αυτό τον καιρό εγώ πολύ κακό που ήταν μαζί μου, ότι δεν του εδωσα τίποτα (εγώ, που τον αγαπούσα όσο τίποτα) και γενικότερα τα περιέγραψε όλα σαν ένα απίστευτο μαρτύριο και ότι επιτέλους είναι ευτυχισμένος που ξέφυγε από μένα. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο πόνεσα. Οταν λεει έλεγε πως ήταν ευτυχισμένος, το έλεγε επειδή είχε "πείσει" τον εαυτό του να είναι ευτυχισμένος για το χατήρι μου, επειδή με αγαπούσε πολύ. Και άλλα τέτοια...
Η οικογένειά μου από την άλλη δεν μπορεί να με καταλάβει. Νομιζουν πως θα έπρεπε να είμαι θυμωμένη μαζί του και όχι να κάθομαι και να στεναχωριέμαι, οπότε με επικρίνουν συνέχεια. Από την άλλη, όσο να'ναι είναι μια βοήθεια αυτές τις μέρες μιας και δεν είμαι μόνη στο σπίτι αλλά μένω μαζί τους.
Ομως σε λίγες ημέρες επιστρεφω στην πολη που ζω και εργάζομαι, και εκει θα μένω στο σπίτι μας με τις χιλίαδες αναμνήσεις που προς το παρόν μου είναι πολύ δύσκολο να αλλάξω μιας και είναι ιδιόκτητο.:( Πώς θα τα καταφέρω βρε παιδιά;;;;
Remedy, έχεις δίκιο σε όσα λες, απλώς ανάμεσα σε όλα αυτά, κατά καιρούς, εδειχνε για λίγο έναν πιο "γλυκό" ευατό, ήταν κάποιες στιγμές ο παλίος καλός, αυτός που είχα αγαπήσει, και γι' αυτό είχα μέσα μου απειροελάχιστες μεν, ελπίδες δε, ότι μπορεί να το μετανιώσει, που όμως τώρα διαλύθηκαν...