Originally Posted by
KENO
ετσι οπως τα γραψες οι απαντησεις μου ειναι ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΝΑΙ-ΟΧΙ.
ΝΑΙ κι ευχαριστω για το λινκ, αν και τα περισσοτερα που λεει ειναι αυτονοητα. δλδ ξερω οτι το περιβαλλον ευθυνεται, αυτο φταιει για ΟΛΑ μου τα προβληματα, αλλα δυστυχως επειδη ειμαι μονος κι ανεργος κι οχι και τοσο καλα στο μυαλο, δε μπορω να κανω κατι να το αλλαξω και να φυγω αμεσα. ενοχες και τυψεις που λεει δε νιωθω σχεδον ποτε, ακομα κι αν σκοτωσω, οταν δεν υπαρχουν συναισθηματα για το θυμα, δε προκειται να νιωσω τπτ απολυτως. ξερω οτι ακουγεται καπως αυτο, αλλα ετσι λειτουργω. το ειδα για το ΚΕΘΕΑ αλλα δε θελω να με κλεισουν μεσα.
ΟΧΙ στη ψυχοθεραπεια και ειδικα τα φαρμακα. φαρμακα δε πηρα οταν μου τα δωσαν με το ζορι στο στρατο, και θα τα παρω τωρα ? δε προκειται να παρω ποτε μου φαρμακα!
ΝΑΙ θα παρω αποφαση, και θα το κοψω μαλλον για λιγο καιρο παλι οταν φτασει η κατασταση στο απροχωρητο, οπως το ειχα κοψει απο το πασχα μεχρι τελη καλοκαιριου (το πασχα ακολουθουσα και διατροφη, αλλα μετα τα παρατησα παλι και ξανακυλησα στα ιδια σκατα).
ΟΧΙ δε μπορω να πιω γαλα γιατι με πιανει ΤΣΙΡΛΙΟ! ειδικα οταν ειναι παγωμενο παθαινω μεγαλη ζημια.