Οντως τωρα που το σκεφτομαι μπροστα σε αλλα βουλιμικα που εχω κανει δεν ειναι κ τοσο πολλα σε αλλα βουλιμικα ετρωγα 5-6 διαφορετικα ειδη φαγωσιμων κ τα βγαζα αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν τα βγαλα γι αυτο αγχωθηκα περισσοτερο....
Printable View
λολλ εχω φαει καποιες φορες κατι χαλασμενο πχ ληγμενη σοκολατα η χυμο κ δεν επαθα τιποτα γαμωτο !! ουτε εμετο ουτε διαρροια ουτε την παραμικρη ενοχληση !! κ μετα το συνειδητοποιησα οτι ηταν χαλασαμενο!! μαλλον ειμαι πολυ ανθεκτικη κ δεν χαμπαριαζει ο οργανισμος μου τι να πω !! μακαρι παντως να βγαιναν απο μονα τους !! :P
αμα εχω να κανω εμετο 1 βδομ, αμα το προσπαθισω βγαινουν καταρακτης παντως
Εγω αμα φαω κατι χαλασμενο ή που δεν αρεσει στο στομαχι μου το βγαζω αμεσως!!!!! Εχω τρελη ευαισθησια με το στομαχι και ελκος απο τις περιοδους ανορεξιας/αγχους/κακης διατροφης. Δεν μπορω να φαω μπαχαρικα/ξυδι/γαλα/ψωμια/παξιμαδια/κουλουρια, δε μπορω να φαω αργα το βραδυ αλλιως δεν κοιμαμαι μεχρι το πρωι κτλ.
εισαι απ τις τυχερες ενω εμας χωραει η στομαχα ενα αρνι γκαστρωμενο
Kοιτα τρωω πολυ, απλα μικρες ποσοτητες πολυ πολυ συχνα, δε μπορω να φαω με τη μια πολυ, ουτε συγκεκριμενα φαγητα που ανεφερα. Αλλα γενικα το πρωι θα φαω κατι με το που σηκωθω, το μεσημερι θα φαω ενα πιατο φαγητο, μετα απο μια ωρα θα φαω αλλο ενα, θα χτυπησω καμια σοκολατα, κανα γλυκακι, αργοτερα κανα αυγο, 2 τοστ, και παει λεγοντας και παει ετσι μεχρι τις 9. Ψαρια, σουπες και γιαουρτια δε με πιανουνε. Αν φαω μετα τις 9 ομως, την πατησα.
http://www.psy.auth.gr/index.php?opt...187&Itemid=132
προτεινομενη αναγνωση! :)
Λολ ρε συ τυχερη εισαι αφου μπορεις κ κανεις !! εγω με τιποτα δεν μπορω πλεον εχω καταστρεψει τον οισοφαγο μου μαλλον κ τις προαλλες πριν καμια βδομαδα με τα χιλια ζορια εκανα κ κοντεψα να πνιγω κ δεν μπορουσα μετα να μιλησω...!! Shit... Γι αυτο κ το χω ριξει στα καθαρτικα...μεχρι να καταστρεψω κ το στομαχι τελειως κ μετα αμα δεν μπορω να παιρνω ουτε αυτα να δω τι θα κανω ....:P
Τυχερη εισαι ρε συ !! Εμενα το στομαχι μου ειναι λιγακι αναισθητο κ δεν πολυκαταλαβαινει !! Δηλαδη μπορει να φαω κατι κ να με πειραξει αλλα δεν θα τα βγαλω, αντε να με πιασει κοιλοπονος η καμια διαρροια..Αλλα τα σκασμενα δεν βγαινουν γαμωτο !! Εγω εχω κατι σαν δυσανεξια στο γαλα, στο κρεας, στα σιροπιαστα κ στα ψαρια αλλα τα υπολοιπα δεν με πειραζουν....Αμα τα φαω αυτα θα ταλαιπωρουμε επι 1 μερα με πονους κτλ αλλα βγαινουν μονα τους...Το βραδυ βεβαια συνηθως δεν τρωω η τρωω ελαχιστα επισης αμα εχω 2 μερες πχ να φαω κ τη βγαζω μονο με νερο μετα αμα φαω πολυ αισαθανομαι βαρια κ απαισια...
Λολ ρε συ μαλλον εχεις πολυ καλο μεταβολισμο !! Τα τρως αυτα καθε μερα κ εισαι σε σταθερο βαρος ?? Ποσα κιλα εισαι αν επιτρεπεται?? Εγω ασε αμα τα φαω ολα αυτα θα βαλω 2 κιλα στανταρ αλλα περισσοτερο θα με πιασει το αγχος κ συνεχεια αυτο θα σκεφτομαι κ θα αδειασω ενα κουτι καθαρτικα...
Καθε μερα τρωω πολυ, τρωω παραπανω απο τον μεσο ανθρωπο. Σημερα εχω φαει μια μπανανα για πρωινο, ενα σταφιδοψωμο για δεκατιανο, 3 κομματια μακαρονοπιτα το μεσημερι με ενα μπολ σαλατα και δυο φεταρες ψωμι, μετα απο 2 ωρες χτυπησα αλλα δυο κομματια, 4 σοκολατακια (ειπα να κοψω τα γλυκα ;p) και τωρα για βραδυ δυο τοστ. ΑΥτα ειναι λιγα, ειναι που ειπα να χασω δυο κιλα θα αρχισω τα μπανια σε λιγο και αρχισα διαιτα! :p Mαλλον εχω καλο μεταβολισμο δεν ξερω.. Κιλα φυσιολογικη ειμαι νομιζω.
carrie μαλλον εχεις πολυ καλο μεταβολισμο κ δεν βαζεις ευκολα !! Πω πω εγω αν τα ετρωγα ολα αυτα θα κανα στανταρ βουλιμικο....Μια χαρα ειναι τα κιλα σου ρε συ δεν νομιζω οτι χρειαζεται να χασεις !!
Τι ωραια που θα ταν παντως ειτε να μην υπηρχε καθολου το φαγητο κ να μην υπηρχε αυτη η αναγκη που λεγεται πεινα ειτε να τρωγαμε οσο θελουμε χωρις να βαζουμε......γιατι το διαρκες κυνηγι της τελειοτητας κ η εμμονη μη χασεις τον ελεγχο σε καταρρακωνει ψυχολογικα κ σωματικα....
Απο τα 10 μου παλευα με το φαγητο που σταματησα την ενοργανη και παχυνα, και τωρα τα τελευταια 2-3 χρονια τα βρηκα μαζι του, και μου αρεσει και το απολαμβανω, και απο διαιτες και ανορεξιες εχω περασει στο αλλο ακρο, θελω να το απολαμβανω το φαι και να μην το στερουμαι! Αν εξαιρεσεις οτι δεν αντεχει πια το στομαχι μου καποια φαγητα, και οτι τρωω πολλα γλυκα και φοβαμαι μην παθω τπτ, τρωω τα παντα χωρις τυψεις και σκεψεις οτι θα παχυνω. Νομιζω ειχα διαβασει καπου οτι αυτο ειναι βασικο για να τα εχεις καλα με το φαγητο και το σωμα και το βαρος σου.. Μπορω να σου πω πολλα για το θεμα,το εχω ψαξει και εχω διαβασει του κοσμου τα βιβλια, και ειναι βαθυ και ψυχοσυναισθηματικο, δεν ειναι το φαγητο το προβλημα, αυτο ειναι το συμπτωμα, και θα σου προτεινα να δουλεψεις με τον εαυτο σου, να κανεις ψυχοθεραπεια, γενικα να βρεις τροπους να ηρεμεις, να νιωθεις καλυτερα, να νιωθεις ο εαυτος σου..