Originally Posted by
Lacrymosa
Φιλε μου δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω...στη Σταυρουπολη πραγματι ειναι πολυ αθλια η κατασταση....εχω ακουσει φριχτα πραγματα για το τι γινεται εκει....εισαι πολυ δυνατος που αντεξες σε ολη αυτη τη διαδικασια....τι να πω....απαισια εμπειρια......ευχομαι να μη ζησει κανεις κατι τετοιο....μακαρι με την παροδο του χρονου να το ξεπερασεις....εχω ακουσει για τη σταυρουπολη οτι ετσι κ μπεις δυσκολα να πραγματα, σε βγαζουν το νωριτερο μετα απο διμηνο κ εχεις γινει ζομπι κ φρικιο, δεν αναγνωριζεσαι.....
Εγω προσωπικα δεν εχω ξεπερασει ακομα τον εγκλεισμο παρολο που εχουν περασει 3 χρονια απο τοτε....ημουν 17 και μου γαμησαν την καλυτερη ηλικια κ φαση της ζωης μου....με κανανε ζομπι.....μου διναν 5 χαπια τη μερα κ δεν μου λεγανε τι χαπια ητανε (τα μονα που ξερω ειναι οτι επαιρνα ζυπρεξα, εφεξορ κ ζολοφτ)....ουτε ενα γεια δεν λεγανε σε κανεναν.....ουτε αφιερωναν 5 λεπτα να συζητησουν μαζι σου το πως νιωθεις...χεσμενο σε ειχαν.....ευτυχως που βρηκα 2 κοπελες με το ιδιο προβλημα κ αλληλοστηριζομασταν αλλιως θα αρχιζα κ εγω να ακουω φωνες κ να βλεπω φαντασματα...οταν επι 2 μηνες ε εχουν κλεισμενο κ σε μεταχειριζονται ετσι κ να μην εισαι τρελος, γινεσαι....
εσενα γιατι σε πηγαν εκει?? δεν ειχες ψυχωση, ετσι?? γιατι δεν ζητησες να σε πανε καπου αλλου?? η σταυρουπολη ειναι για βαριες περιπτωσεις περισσοτερο κ γινεται της *******ς εκει μεσα......κ ησουν κ εσυ μικρος γαμωτο....κριμα νεα ατομα να βρισκονται σε τετοιες συνθηκες....δεν εχω λογια.............