Ολγάκι, μη φοβάσαι, όλα θα πανε καλά, θα το δεις!!!!!
Printable View
Ολγάκι, μη φοβάσαι, όλα θα πανε καλά, θα το δεις!!!!!
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
ενα χρονο?:-o
Ναι εγω εκανα απογραφη απο την στατιστικη πριν ενα χρονο για τα γεωργικα και τα κρηματα του καθενα και πηρα προσφατα τα χρηματα.
olgaki ωραιο το θεμα που εβαλες !! ειναι πολυ σημαντικο αναγνωριζουμε τα θετικα των ανθρωπων εστω κ αν εχουμε μονο διαδικτυακη επικοινωνια κ παντα αυτα πρεπει να κραταμε...διαφωνιες κ διχογνωμιες αποψεων παντα θα υπαρχουν οπως αλλωστε κ in real life, αυτο ειναι κατι αναποφευκτο...αλλα οσο κ να διαφωνουμε η να εχουμε διαφωνησει με καποιον/καποιους το καλυτερο ειναι να κραταμε τα θετικα στοιχεια κ να επικεντρωνομαστε εκει κ να μην εμμενουμε στα αρνητικα...κ η κακια που μπορει καποιες φορες να βγαλουμε, κ η συμπαθεια η η αντιπαθεια ειναι ολα μεσα στο πριγραμμα..κανεις αλλωστε δεν ειναι τελειος..επισης συμφωνω στο οτι πρεπει να διαχωριζουμε το φορουμ απο την real life μας, δηλαδη γεγονοτα κ καταστασεις που μας επηρεαζουν ειτε εδω μεσα ειτε εκει εξω να προσπαθουμε να μην τα αφηνουμε να επηρεαζουν τη ζωη μας, το χαρακτηρα μας, τη σχεση μας με τους αλλους κτλ...
απο εδω μεσα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν συμπαθω η καποιος να μου χει κανει κατι προσωπικα η να χω κανει εγω σε καποιον...αλλωστε το χω ξαναγραψει πολλες φορες οτι απ τη στιγμη που βρηκα αυτο το φορουμ κ γραφτηκα κ ειμαι ενεργο μελος εχω λαβει απειρη δυναμη κ στηριξη απο πολλους εδω μεσα κ προσπαθω οσο μπορω κι εγω να στηριζω ατομα με διαφορα προβληματα κ θεματα γενικοτερα...ποσες φορες που ημουνα σε απογνωση κ σε απελπιστικη κατασταση ειδα κατι, διαβασα κατι εδω που με προβληματισε, μου εδωσε δυναμη κ με εκανε να δω καποια πραγματα απο διαφορετικη σκοπια η να αναθεωρησω καποια αλλα κ να προχωρησω....πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο αυτο να υπαρχει δηλαδη αλληλοστηριξη κ αλληλοκατανοηση εδω μεσα, οπου ολοι , αλλοι λιγοτερο κ αλλοι περισσοτερο, εχουμε καποιο/καποια θεματα που μας απασχολουν κ μπορουμε να μοιραστουμε εμπειριες, να εκφρασουμε τη γνωμη μας, να παρουμε στηριξη κ κατανοηση κ να δωσουμε...
ευχαριστω θερμα οσους ειπαν κατι καλο για μενα κ ανταποδιδω !!
γραφω κ εγω με τη σειρα μου λοιπον :
olgaki ξεκιναω με σενα μιας κ ανοιξες το θεμα...εισαι πολυ ευαισθητη ψυχη κ καλο ατομο κ σε παω πολυ κ η κακια που λες οτι καποιες φορες σου βγαινει δεν ειναι κακοπροαιρετο, δηλαδη δεν το κανεις απο ζηλια κ ιδιοτελεια...
παστελι ο,τι κ να πω για σενα θα ειναι λιγο !! σε παω τρελα εισαι κ γαμω τα ατομα, μου αρεσει που εισαι αυθορμητη κ τσαμπυκας πολλες φορες κ τα χωνεις κ λες παντα ευθεως αυτο που σκεφτεσαι!!
carrie μ αρεσει ο τροπος που γραφει κ κυριως το οτι παραθετει συχνα ευστοχες ιστοριουλες σε πολλα θεματα !! μ αρεσει αυτο το συμβολικο!!
Broken_DoLL μ αρεσει που ειναι αυθορμητη κ μαγκακι κ ειναι πολυ ψαγμενη σ αυτα που γραφει κ εχει πολυ συγκροτημενο λογο !!
pelariry αν κ δεν γραφει παρα πολυ με χει στηριξει κ μεσω φορουμ κ εκτος στα προβληματα που περναω κ τον ευχαριστω πολυ για αυτο!
αορατος καλα δεν υπαρχει το ατομο λατρυω το χιουμορ του τρελα!!
insect μου βγαζει συμπαθεια μεσα απο αυτα που γραφει κ εχουν ενδιαφερον οι αποψεις του...
θελω να γραψω ακομα πολλα για παρα πολλους ακομα απο δω μεσα αλλα θα καταληξει σεντονι κ ισως λιγο γραφικο, οποτε το καβω εδω...αναφερω ενδεικτικα καποια ατομα κ αποψεις που εχω για αυτους, χωρις αυτο να σημαινει κατι για τους υπολοιπους...
αυτα !!! :)