Οχι χρειαζομαι να χασω 12 κιλα για να λεγομαι λεπτη.Τωρα φαινομαι κανονικη.Το περισσοτερο βαρος ειναι στο στηθος σε μενα λολ.
Printable View
Οχυρωμένος με ρυτίδες και γραβάτες
χαμογελάς χωρίς να χαίρεσαι από χρόνια
γριά τσατσά που περιμένει τους πελάτες
πολεμοκάπηλος με πέτσινα γαλόνια.
Τα όνειρα σου έχουν σφηνώσει στο ταβάνι
και το μικρόκοσμο σου έκανες θρησκεία
τα ξέρεις όλα μα όλα λάθος τα έχεις κάνει
ένας Θεός με νευρική ανορεξία.
πιστευω τα λεει ολα το στιχακι
λολ οχι δεν πηγαινε προσωπικα για σενα το ποιημα αλλα για ολες δωθε!
εχω να χασω κατι για το οποιο στερηθηκα βασικα πραγματα ''το φαι''
εχω να χασω κατι που για το οποιο τσακωθηκα και εχασα ανθρωπους
και κατι για το οποιο ειναι ο 3ος λογος της σημερινης μου υπαρξης οπως ειναι :p
Broken_DoLL got it again! Παστελι θα χύσω στο πάτωμα.... δεν το συζητάμε! Ελπίζω να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι μια απόλυτα αγορίστικη μαλακισμένη έκφραση...
παστιτσιο;;;; Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι λεξεις ειναι αυτες μεσημεριατικα!! Σημερα που βρηκε η μανα μου να φτιαξει μπαμιες!!! Μην λες τετοια πραγματα!!!
Παστελι μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι !! Το θεμα ξεκιναει απο μεσα μας, πως βλεπουμε εμεις τον εαυτο μας, αμα τον αγαπαμε οπως κ να ειμαστε θα μας αρεσουμε, διαφορετικα εχουμε διαστρεβλωμενη εικονα κ κανουμε τα παντα για να την αποκαταστησουμε...
Αυτο με τα τζιν το ειχα κι εγω ανεκαθεν απορια..πας ρε παιδι μου κ βρισκεις μονο xxsmall k small κ τσαντιζεσαι αμα δεν σου μπαινουνε...παιζει αυτο που λετε να συμβαινει δεν το χα σκεφτει ποτε ετσι !!
Ναι το εχω σκεφτει και νομιζω πως ειναι ετσι.Ε δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν στην ΕΛΛΑΔΑ μονο μικρα νουμερα!
Μπαμιες?Να σου πω προτημω τις μπαμιες απο το παστιτσιο περισσοτερο ειδικα αν ειναι με μπολικο κρεμμυδακι και τοματουλα.μιαμ!