Originally Posted by
KENO
αν η φαντασιωση σου ηταν οντως με καποιον σταρ του σινεμα, ανθρωπο τελως παντων που ποτε δε θα γνωρισεις και δε θα το κανεις μαζι του, απο τη μια μου μοιαζει υπερβολικη η αντιδραση του... απ'την αλλη βλεπωντας το απ'τα δικα του ματια, ειναι οντως ενοχλητικο να κανεις σεξ, να προσπαθεις να ικανοποιησεις τη συντροφο σου, και η συντροφος σου να φαντασιωνεται οτι το κανει με καποιον αλλον. σαν να μην τον θελεις ακριβως και να κανεις αγγαρεια. μπορει να μην εκανες, και να τον αγαπουσες τρελα κλπ, αλλα στο μυαλο σου να εχεις αλλους ή και διασημους, και σαν προτυπα περισσοτερο ή επειδη μας φτιαχνουνε πιο πολυ. αυτο ολοι μας πιστευω το κανουμε απο ενα σημειο και μετα ειδικα αν δε ταιριαζουμε σεξουαλικα, εγω προσωπικα σ'αυτη που ειχα περσυ επειδη ηταν κοκαλο, οταν γαμιομασταν φαντασιωνομουν καποια αλλη πρωην απλα επειδη ηταν πιο γεματουλα και με καβλωνε περισσοτερο, με αποτελεσμα να τελειωνω ευκολοτερα (γιατι ορισμενες φορες παιζει να μη τελειωσω και καθολου).
επετρεψε μου να διαφωνισω, γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι! παει αναλογα με τον ανθρωπο. οταν ξερεις λοιπον οτι απεναντι σου ειναι ενας υπερευαισθητος ζηλιαρης, που μπορει να ζηλεψει και με τον αρσενικο σκυλο που περασε διπλα σου και τον κοιταξες, τοτε σιγουρα carrie μου δεν επρεπε να του πεις τπτ. υπαρχουν πολλοι που ζητανε ενα μονο πραμα, τη γαμημενη αφοσιωση. η αφοσιωση αυτη τη νιωθουμε εχωντας την αποκλειστικοτητα. ο συγκεκριμενος την εχασε, αφου εμαθε οτι στο μυαλο σου εχεις αλλον (ακομα και διασημο).
φυσικα αν δε του το λεγες, δε θα ηταν ειλικρινης η σχεση, δε θα μοιραζοσασταν τα παντα, ελα ομως που για να μοιραστεις τα παντα με εναν ανθρωπο, θα πρεπει ο ανθρωπος να βρισκεται σε μια οκ κατασταση να μπορει να τα δεχτει. ο συγκεκριμενος πιθανον εκτος απο ζηλεια, να ηταν και υπερβολικα ανασφαλης. η οποια ανασφαλεια υπαρχει και επειδη δεν αναπτυχθηκε ισως η καταληλη εμπιστοσυνη αναμεσα στη σχεση. δε πειραζει ομως, υπαρχουν καλυτεροι και πιο ωριμοι, που σιγουρα δε χωριζουν εξαιτιας μιας φαντασιωσης. ψαξε βρες τους, αν δεν θελεις να το παλεψεις.