να διευκρινησω οτι μιλάω για σχεσεις γνωριμιας μεσω ιντερνετ , δηλαδη μιλουσα μαζι τους 1-2 βδομαδες και μετα συναντιομασταν και σιγα σιγα κατεληγε σε σχέση το θέμα , δηλαδή γινόταν σχετικά "φυσιολογικά" όχι πίσω από υπολογιστές και έτσι ...
Printable View
επειδή γνώρισα άνθρωπο απο το νετ κ τον ερωτεύτηκα απο την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε στο τηλ, είμαι υπερ τέτοιας γνωριμίας.
με αυτό τον άνθρωπο συνεχίζω να είμαι ακόμη με τα καλά μας κ τα άσχημα μας.
5 χρόνια μαζί με ένα διάστημα που χωρίσαμε ενα διάστημα.
είναι ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει στη ζωή μου.
η μόνη διαφορά είναι πως δν γνωριστήκαμε μέσα σε σάιτ γνωριμιών.
ιωάννη σου εύχομαι τα καλύτερα.
Ναι ΚΕΝΟ απλώς διευκρινίζω για να μην υπάρχουν τέτοιου τύπου παρεξηγήσεις , δεν ξέρω πως μπορεί να ακούγονται σε άτομα που δεν με ξέρουν αυτά που γράφω . Έτσι κι αλλιώς ξέρω και η ίδια παράδειγμα ατόμων που διατηρούσαν "εικονική" σχέση (ότι πιο κουφο έχω ακούσει γενικώς) οπότε έπρεπε απλά να είμαι ξεκάθαρη :)
Μήπως η κοπέλα δεν νιώθει άνετα να βγει μαζί σου και θέλει να νιώσει το κλικ μέσα της για να ενεργοποιηθεί το ενδιαφέρον να σε γνωρίσει από κοντά? ίσως φοβάται μην απογοητευτεί αν σε δει γτ ίσως δεν είναι σίγουρη και δεν σε έχει δει...γνωρισέ την καλύτερα μιλώντας από το σαιτ και όταν σε γνωρίσει καλύτερα και νιώσει οικεία μαζί σου θα στο ζητήσει η ίδια πιστεύω. Δωσε της χρόνο!
Πληροφοριακά, πριν μερικές μέρες μου έδωσε τη σελίδα της στο Φεισμπουκ. Εμφανισιακά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, και είχε αρκετές φωτο για να μαι σίγουρος. Οπότε, τώρα, με δική μου πρωτοβουλία, πολύ δύσκολο το βλέπω να συνεχίζω να της μιλώ.
Το θετικό της όλης ιστορίας το ότι πειραματίστηκα, μια κοπέλα που φαινόταν να μην ξανοίγεται εύκολα, να έχει απαιτήσεις και να ψάχνει προσεκτικά τον άλλο, κάποιες στιγμές να νομίζω πως δε θα μου απαντήσει και όμως να τη φέρνω πίσω, κατάφερα να την κάνω να νοιώσει οικειότητα, χωρίς να την παραπλανώ για μένα και να κάνει το βήμα να μου δώσει το χώρο που θα μπορούσα να ξέρω ποια πραγματικά είναι.
αφου τα βρησκατε τοσο η εμφανιση παιζει τοσο συμαντικο ρολο?αν ειναι παχυα αδυνατιζει,κ γενικως τα εξωτερικα χαρακτηριστικα αλλαζουν...
ττωρα δεν τπ παιζω υπερανο απλα πιστευω οτι η εμφανιση παιζει ρολο για πρωτη ματια αλλα εδω τη γνωρησες πρωτα ως ατομο....μπορεις απλα να ειστε κ φιλοι...
ram, εμφανισιακά ελάχιστα με ελκύει, δε χάνω τίποτα να κρατήσω καλή φιλική επικοινωνία μαζί της. Κάτι παραπάνω δύσκολο
ε καμια φορα αξιζει περισσοτερο μια φιλη απο οτι μια σχεση....σιγουρα βγηκε κατι καλο...
Γιάννη την έχεις δει μόνο σε φωτοφραφία αυτό όμως δεν λέει τπτ γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο από κοντά μπορεί να σε ελκύσει η αύρα της, ο αέρας της, οι κινήσεις της κλπ...μην κρίνουμε έτσι,είναι παγίδα! Εγώ για παράδειγμα δεν εντυπωσιάζομαι ούτε με την ομορφιά γτ μπορεί αυτό που θα αντικρίσω σε συμπεριφορες ή κινήσεις(δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ) να είναι εντελώς αποκρουστικές ή αντίθετο από την εικόνα που μου βγάζει εξωτερικά..Περιμένω να δω τι καλό έχει να μου δώσει ο άλλος και αν έχει καλά στοιχεία σαν άνθρωπος. Εκτός αν ήταν πολύ άσχημη για σένα ή "κακό" κορίτσι!
Μου φάνηκε αρκετά άσχημη από τις φωτογραφίες, και ήταν αρκετές φωτογραφίες, δεν θα μπορούσα να κανα σχεση μαζί της γιατί θα έλειπε η έλξη. Σαν χαρακτήρα όμως θα μπορούσα να κανα μια καλή φιλία.
Και ωραία να ήταν δε θα δινόμουν αν δεν την γνώριζα πρώτα πολύ καλά σαν άνθρωπο και να με έλκυε και σαν χαρακτήρας.
Χμ,κατάλαβα! Δεν έχω κάτι άλλο να πω..συμφωνώ μαζί σου!