Originally Posted by
Λήθη
Διάβασα ενδελεχώς και τις 4 σελίδες. Popi80 δεν σου έχω καλά νέα.
Παρατήρησα ότι πολλά από αυτά που λες δεν στέκουν και άλλα απλώς δεν κολλάνε. Να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται θέμα για το αν μας λες αλήθεια ή μας δουλεύεις. Είμαι σίγουρη ότι μας λες την αλήθεια σε σχέση με το περιστατικό.
Τα όρια της αλήθειας, έχω την γνώμη ότι διαστρεβλώνονται σε ότι έχει να κάνει με τις πληροφορίες για τον εαυτό σου.
Τα δεδομένα είναι τα εξής, σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα:
1) Έχεις ένα αγόρι σε άλλη πόλη (βολικό)
2) Κάπου γράφεις ότι κάνεις σεξ με άλλους άντρες… (δηλαδή εκτός από το αγόρι σου υπάρχουν και άλλοι, όχι άλλος. Δλδ πληθυντικός και προκύπτει και μια κοπέλα ωστόσο ) Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις σχέση με το εν λόγω αγόρι τότε… Αλλά πες ότι αυτό δεν μας αφορά.
3) Πρώτη φορά νιώθεις έλξη για γυναίκα …. Για κάτσε. Εσύ λες σε άλλο ποστ ότι είσαι ερωτευμένη. Ακόμα κι αν ξαφνικά στη ζωή μας ξυπνήσει μια τέτοια ερωτική επιθυμία, θα είναι μια ερωτική επιθυμία και όχι ένας έρωτας.
4) Εντελώς αναπάντεχα εκφράστηκες επιθετικά, λέγοντας ότι τα μέλη αντιμετωπίζουν την κατάσταση έτσι, επειδή η σχέση είναι ομοφυλοφιλική….. Καμία σχέση. Όλοι εκφράστηκαν εντελώς φιλικά και κανείς δεν στάθηκε επικριτικά απέναντι στο όλο θέμα. Προχώρησες στην επίθεση γιατί μόνη σου στήνεις και προβάλεις τον εσωτερικό σου πόλεμο.
Δεν θα συνεχίσω. Αντίθετα θα καταλήξω λέγοντας ότι η αμφισεξουαλική σου φύση, είναι κάτι που σε βασανίζει καιρό -κατά την ταπεινή μου άποψη- και απλώς, μπορεί να εκδηλώθηκε περισσότερο με την εν λόγω κοπέλα. Ήσουν μαζί της ασαφής, επειδή είσαι και μαζί σου ασαφής.
Δικαιολογείται η σεξουαλικός πειραματισμός αμφισεξουαλικής φύσης, αλλά ο έρωτας και το χτυποκάρδι έχει αλλού τους μοχλούς του.
Εστίασε στο να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και την σεξουαλική σου ταυτότητα. Εσύ είσαι η επιθετική με εσένα. Εσύ είσαι που δεν σου επιτρέπεις ελευθερία επιλογών και φτιάχνεις μια ζωή που ασφυκτιάς μέσα σε αυτή.
Σκέφτηκες ότι η κοπέλα μπορεί να ήθελε να πειραματιστεί σεξουαλικά και όταν είδε ότι εσύ το μπλέκεις με συναίσθημα έκανε πίσω;
Αν θέλεις να ζήσεις κάτι πραγματικά δυνατό, αληθινό και έντονο, αποδέξου και αγάπησε τον εαυτό σου.
Όλοι στο πλευρό σου είμαστε! Σε θέλουμε με την αλήθεια σου, τα κουκούτσια και τα φλούδια σου!