ωραιο οντως carrie..
Printable View
ωραιο οντως carrie..
εγω δεν ειπα κατι τετοιο..
απλα οσες φορες και να προσπαθησα να κανω παρεα με ανθρωπους μαζικα αυτοι εχουν το συνδρομο της αγελης , του οχλου ,οταν ειναι πολλοι μαζι και
βγαζουν ολη την ζηλεια τους και κακια τους σε καποιον που ξεχωριζει και δεν ειναι σαν αυτους.
Οταν κανεις παρεα με λιγους και δεν υπαρχει αγελη ειναι οκ.
Αλλα αλλιως να ξερεις οτι θα εισαι η πρωτη που θα κοροϊδεψουν οταν μαθουν την κατασταση της υγειας σου. Θα σε πατησουν κατω και δε θα σε αφησουν
να προοδευσεις μονο και μονο για την ταμπελα.
αυτο που θελω να πω ειναι :
κορακας , κορακου ματι δε βγαζει.
ελπιζω να καταλαβες..
Καταλαβα πολυ καλα, γι αυτο μην μπλεκεις με κορακους. και γτ λες για την ασθενεια σου αριστερα δεξια?
Το μαθαινουν μονοι τους??Ωχ ωχ...για πες!
Καταλαβα, εχεις αντιμετωπισει τη συνηθισμενη κακια, και αν δεν ηταν η ασθενεια θα ηταν κατι αλλο, παντα υπαρχει κατι ξερεις για να βρουν αυτοι οι ανθρωποι...Τι να πω, κουραγιο, αλλα μην απορριπτεις γενικως τους παντες εξαιτιας κακων εμπειριων. Εμενα το ξερουν μονο 2 απο φιλους μου και το πηραν σχετικα καλα, και εκανα προσφατα και γνωριμιες στον χωρο των ψυχικων παθησεων που υπαρχει φανταζομαι κατανοηση. Η αγελη ειναι αγελη παντα, και τα ζωα ειναι ιδια, ακομα και τπτ να μην ειχες. Σε χτυπανε οπου μπορεις να πονεσεις. Αλλα εξακολουθω να πστευω οτι δεν ειναι ολοι ετσι.
Εμένα μου λες...
Σε μένα έχει τύχει να βγω με λίγους κιόλας (δυο) και απλά να κάθομαι να ακούω τι λένε και πολλές φορές να μην καταλαβαίνω κιόλας τι λένε. Άλλες φορές να είμαι με παρέα να μιλάω και να μην ακούει κανένας, σαν να μην υπάρχω η να μην μου δίνουν σημασία.
Ζορικα πραγματα...μηπως εχει να κανει με αυτα που μας ελεγες αρχικα μαλλον?
Μπορεί και να είναι έτσι.
Έχω προσέξει και σε άλλους ανθρωπους που ήταν απομωνωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο να είχαν θέματα επικοινωνίας και να τα δίόρθωσαν κάπως αφού κατάφεραν να βρουν παρέα και να κοινωνικοποιούνται.
Μπορεί να φταίνε και τα φάρμακα. Δεν ξέρω ακόμα. Σε ένα δύο χρόνια αν συνεχίσω χωρίς αυτά θα ξέρω να σας πω.
Μπορει να ειναι και στο πλαισιο των αρνητικων συμπτωματων, αλογια πχ, δεν ξερω αν σε βοηθαει καθολου. Ο ψυχιατρος μου μου ελεγε οτι αυτα τα παλευεις μονος σου, σιγα σιγα τα ξεπερνας, επειδη δεν υπαρχουν φαρμακα γι αυτα. Αρα συμφωνουμε.
Ακριβώς! Το θέμα είναι ότι αυτά τα συμπτώματα δεν είναι μια σταθερή κατάσταση, σε μένα τουλάχιστον. Τα άλλα τα συμπτώματα δεν τα είχα για πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς πριν λίγους μήνες μου είχαν ξαναπαρουσιαστεί.
Επίσης έχει τύχει να επηρεαστώ και από διάφορες αλλες καταστάσεις για τις οποίες έχουν γραφτεί εδώ μέσα.
Άρχισαν τα βουιτά τώρα. λολ
Δεν ξερω για τι καταστασεις λες, ειμαι λιγο καιρο εδω, αλλα λογικο το βρισκω. Δεν ριχνεις μια ματια στο νετ τι και ποια ειναι τα αρνητικα συμπτωματα και πως αντιμετωπιζονται, ισως σε βοηθησει. Παντως, ολα σιγα σιγα ξεπερνιουνται, και εγω δυσκολευομουνα με τις παρεες για ενα διαστημα γενικως, και χωρις συμπτωματα νομιζω.
Έχω ψάξει πολλά στο νετ και σταμάτησα να ψάχνω για τέτοια θέματα. Δυστυχώς έχω κολλήσει εδώ μέσα.
Το φορουμ δεν διαφέρει σε κάτι από τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι όπως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι έξω έτσι συμποεριφέρονται και εδώ μέσα με την διαφορά ότι το κάνουν από απόσταση και έτσι ίσως να γλιτώνουν τις συνέπεις αν ο άλλος είναι αγριεμένος.
Εδώ μέσα με έχουν πει ψυχάκια, σχιζοφρενή, τεμπέλη, άρρωστο, κλοουν, βλάκα, μαλάκα και πολλά άλλα.