Quote:
οπως πολυ σωστα σχολιασες, γνωριζεις ηδη οτι ΣΥΝΗΘΩΣ φταινε και οι δυο πλευρες, εστω και δυσαναλογα...
και οχι, δεν σκεφτηκα κατι συγκεκριμενο περι του φταιξιματος σου η οχι, ουτε εχει σημασια να μου πεις εμενα, τι ακριβως συνεβη με καθε γνωριμια, πως εξελιχθηκε,τι ανταλλαχθηκε, κλπ... εχει σημασια ομως κατα την γνωμη μου, να το επεξεργαστεις μονη σου για να βρεις, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, το δικο σου μεριδιο ευθυνης σε αυτο που σου συμβαινει... να βρεις τι δεν σου αρεσει στον εαυτο σου, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ και να το βελτιωσεις. αν ΔΕΝ υπαρχει ομως και εισαι ενα ακομα αθωο θυμα, τοτε παμε παλι στις επιλογες Α,Β,Γ,Δ, αλλα και Ε.
Το έχω επεξεργαστεί. Το λάθος που έκανα ήταν οτι στηριζόμουν σε ένα άτομο και μόνο..(τον/την εκάστοτε κολλητό/η μου) Βασικά το λάθος ήταν οτι στηριζόμουν στους άλλους..Τώρα ξέρω οτι πρέπει να στηρίζομαι μόνο στον εαυτό μου και να βλέπω το θέμα φιλία πιο χαλαρά. Βέβαια αν δεθείς δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα..γι'αυτο και σκέφτομαι οτι ίσως είναι καλύτερα να είσαι μόνος σου στην τελική ή απλα να έχεις γνωστούς.Πέρα απ'αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο..Είμαι εύκολος και ανεκτικός άνθρωπος.