Originally Posted by
Lou!
μπα, εγω δε νομιζω οτι θα αποδειχτει κατι με την ψυχη ποτε των ποτων με τις επιστημονικες μεθοδους. νομιζω οτι ειναι αλλο θεμα κ θελει αλλο δρομο για να προσεγγιστει, οχι τον επιστημονικο, αλλα αλλο δρομο.
ειναι θεμα προσεγγισης. κ δεν ειναι τυφλη πιστη, απο οτι λενε αυτοι που ειναι πιο μπασμενοι στα πραγματα. δεν ξερω περισσοτερα. κ εγω δε νομιζω να τον βρω ποτε το Θεο. αλλα ισως καποιοι να τον εχουν βρει.
το οτι δεν βρισκουμε κατι, δε σημαινει κ οτι δεν υπαρχει. σημαινει ή οτι δεν υπαρχει, ή οτι δεν μπορουμε για καποιον λογο να το βρουμε.
απλα, οπως για την ψυχολογια θα εμπιστευομουν κ θα ηθελα να πιασω κουβεντα με 10 καθηγητες επιστημονες απο το stanford κ τα τοπ πανεπιστημια της αμερικης για να με διαφωτισουν,
ετσι κ για το Θεο θα ηθελα να παω να ρωτησω οχι επιστημονες, αλλα τιποτα γεροντακια που να εχουν κανει πολλη προσευχη κλπ να δω τι εχουν να μου πουν.
κατι σαν να λεμε, εκαστος στο ειδος του κ ο λουμιδης στους καφεδες.
οτι υπαρχει ανοιχτο θεμα με τον εγκεφαλο κ την ψυχη κ το διαχωρισμο σωματος/ψυχης, για μενα υπαρχει κ με τη λογικη σκανδαλιζομαι κ εγω να μην πιστευω. αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη οτι η μεθοδος μου ειναι η σωστη.