-
Οι πράξεις της και αυτό που θα κάνει και έχει σκοπό με κάποιον άλλο και ξέρω οτι αυτή ότι θελει να κάνει με αυτόν θα το κάνει ότι και να της πω εγώ......οποτε δεν μπορώ να χολοσκάω εγώ άλλο και όλα αυτά για πάρτη της....διοτι δεν ασχολητε και αυτή και δειχνει που είναι στραμενο το ενδιαφερον της, όλα αυτά και μονο φτανουν να ξενερωσω!!!!
-
Δεν νομιζω οτί πλέον έχεις να χασεις κατι...μίλησε της!Δεν ξέρεις ποτέ!μπορεί και εκείνη να νιώθει κατι και να περιμένει απο σενα την κινηση..αν δεν της μιλησεις δεν θα μαθεις ποτε.Το οτι κάνει την ζωη της ειναι λογικό!
-
Γειά σου Christina82 τι κάνεις?? έχω καιρό να μπω, σαν να μου λείψατε :) τώρα αν σου πω οτι 2 μέρες μετά το μύνημα σου σηνάντησα τον ερωτά της μεχρι τωρα ζωής μου σε ένα κλαμπ μόνος μου πίνοντας μπύρες την είδα στην γωνία και της μίλησα και απλά ερωτεύτηκα πιο απλά δεν γίνεται και ξεχασα αυτό που αισθανόμουν γιατί απλά στην ουσία μαλλον δεν ήταν κάτι τόσο δυνατό τελικά και κλείνουμε 8 μήνες είναι?? ....την προηγουμένη όμως πήγα να της μιλήσω την αδερφή του φίλου μου και με κατάλαβε τη ήθελα να της πω και πριν ολοκληρώσω την φράση μου δεν με αφησε και είπε : "εγώ δεν θα σε δω ποτέ τιποτα άλλο εκτος από φίλο και τέλος" μου έφυγε ένα βάρος παιδιά και από την επόμενη άλλαξαν όλα ξαφνικά και έγιναν αυτά και είμαι πολυ χαρούμενος όπως ήρθαν τα πράγματα χαλαρά ωραία δεν χασαμε και κατι.....με την κοπέλα μου συνενοούμε και δεν περίμενα να βρω έναν τόσο όμορφο ανθρωπο σε χαρακτήρα εννοω βασικα γιατι για μενα αυτό υσχίει πανω από όλα και να αισθάνομαι τοσο καλά.....η ζωή τα φέρνει ετσι όπως δεν τα περιμένεις
-
Μπράβο Παιδί Μάλαμα! Πόσο χαίρομαι για σένα και χαίσομαι όταν συμβαίνουν καλά πράγματα. :) Είδες? Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μας έρθει. Για ότι συμβαίνει υπάρχει λόγος. Μπράβο Παιδί! :) Μακάρι να είσαι από εδώ και πέρα καλά και να περνάς όμορφα :)
Btw καλά είμαι και εγώ όσο ποτέ άλλοτε (αλλά δεν το λέω και πολύ για να μην το γρουσουζεύω) ;)