Και φιλε ποτε μα ποτε μην θεωρεις οτι ο αγγελος δε καταλαβαινει.....οταν μου χτυπησε και μενα τη πορτα η καταθλιψη και αρχισα να εχω τις πρωτες κρισεις και αλλα ομορφα ξαφνικα ηρθαν στο μυαλο μου εικονες της μητερας μου να παθαινει κρισεις (πραγματα που μεχρι πριν 1 & 1/2 χρονο δε τα θυμομουν) που και γω ελεγα τι εχει η μαμα και μου λεγαν ειναι κρυωμενη....Προς θεου δε θελω να σε ανυσηχησω παραπανω απλα να εχεις το νου σου.......Πριν μερικους μηνες η μητερα μου μου ζητησε συγγνωμη που δε μπορεσε να λυσει η να κανει καλυτερη τη σχεση με το πατερα μου γιατι καταλαβε οτι 20 χρονια θλιψης και ποτου εινσι το 50 % των προβληματων μου...τη ρωτησα αν ειχαν χωρισει αν θα ταν καλυτερα για αυτη και μου πε οτι θα ειχε ηρεμησει και δε θα ταν ετσι.........Δε ξερω τι ειναι αυτο που μπορει να σας βοηθησει δυστηχως δε μπορεις να το πολεμησεις μονος σου αν η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου δε βρει τη θελει απο εσενα.....καταλαβαινω οτι και συ δυσκολευεσαι να καταλαβεις (εχεις διαβασει το thread μου σ ευχαριστω και για το ποστ) γιατι και γω δυσκολευομαι να καταλαβω καποιον σε βαρια καταθλιψη .....απλα απο πρωσωπικη εμπειρια παλι δε βγαινει τιποτα με το να καταστρεψεις και συ τη ζωη σου και σιγουρα δε θα βοηθησει και τον αγγελο σου