Originally Posted by
Λήθη
Διαφωνώ κάθετα με την άποψη ότι οι τσόντες και τα λοιπά περιφερικά του είδους, είναι μόνο για τις περιόδους που κάποιος είναι μόνος και μόλις βρει σύντροφο θα πρέπει αυτά να σταματούν ή αν εξακολουθήσουν, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.(με δεδομένο πάντα το μέτρο!)
Καθίστε ρε παιδιά… Που ζούμε; Είναι σαν να μου λέτε ότι από την στιγμή που βρεθούμε με ένα σύντροφο , αυτόματα σταματούν οι φαντασιώσεις από το μυαλό μας. Αυτό δεν γίνεται και με δεδομένο ότι οι φαντασιώσεις στο μυαλό μας είναι μια τσόντα που προβάλλεται χωρίς να μας ρωτήσει, δεν είναι υποκρισία να αφορίζουμε τις τσόντες που παίζουν έξω από αυτό;
Δεν είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν χωρίς την τσόντα και πολλές από αυτές με χαλάνε. Στην πραγματικότητα δεν θα έβλεπα ποτέ αν δεν τύχαινε. Όμως μου έχει συμβεί και πολλές φορές να με ερεθίζουν και να περνάω πάρα πολύ καλά.
Μου έχει τύχει να περιγράφω στον ερωτικό μου σύντροφο την φαντασίωσή μου και να περνάμε και οι δύο καλά, με ένα υποθετικό σενάριο που θα μπορούσε να είναι μια ωραιότατη τσόντα! Εκτός αν μου πείτε ότι δεν έχετε ερωτικές φαντασιώσεις και ότι όταν είστε σε σχέση , στις φαντασιώσεις σας πρωταγωνιστεί ο σύντροφός σας. Τότε συγνώμη, αλλά δεν είναι ερωτική φαντασίωση αυτό, αυτό είναι το «Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι»
Νομίζω ότι είναι ακραίο και λίγο υποκριτικό να το αφορίζουμε σε τέτοιο βαθμό.Εκτός αν εγώ δεν πάω καλά και δεν το ξέρω. Όλα είναι πιθανά!