ου καλα εισαι !!μονο γραμματωσιμο??
θα με κουρασει πιστευω και θα τα παρατησω...καποια στιγμη
αλλα ειδες δεν ειναι ξεκαθαρος να αυτα δεν μπορω.
Printable View
ου καλα εισαι !!μονο γραμματωσιμο??
θα με κουρασει πιστευω και θα τα παρατησω...καποια στιγμη
αλλα ειδες δεν ειναι ξεκαθαρος να αυτα δεν μπορω.
πεστου αυτο.ισχυει ι προσκληση για εξω.β.ελπιζω να μην σε παιδευει διοτι στο τελος βλεπω να βρισκεις αλλον και οταν 8α σε 8ελει 8α ειναι αργα.
ρώτησα και είπε οτι έχει μια γιορτή και θα μου ειπε να το κανονίσουμε αλλη μέρα,
στεναχωρήθηκα αλλά δεν πειράζει θα το τελειώσω εδω.
δεν αξιζει να θελω καποιον που δεν με θελει.
απλα ηταν ωραιο συναισθημα,
σας ευχαριστω πολυ όλους!
isos pragmati na min mporei.esi xanakane mia dokimi i alios poli apla afou simera tha paei stin giorti pestou ti les gia to weekend.i alios steiltou aurio kai pestou thes simera sabbato i aurio kiriaki na pame gia ena kafe.apo ekei tha deis.isos pragmati na exei giorti.
Θα νιωσει οτι πιεζω,
αν ηθελε θα μου ελεγε εκεινος ποτε μπορει
και οχι \"θα το κανονίσουμε αλλη μερα\"
ξερεις τι θελει τωρα,να εξαφανιστω ....τελειως
ουτε mail ουτε τπτ
τοτε θα παθει νευρωση και θα πει :
καλα εκεινη συνεχως ηταν σε επαφη που χαθηκε?
απο αυτο και μονο πιστευω θα με παρει.
δεν ειναι ξεκαθαρος ειδες?
μαλλον με εχει καβαντζα,αλλα εχω δει εγω καβαντζες να ειναι απο πανω μετα.
ειναι χαμένο παιχνίδι λες??
sinithos den ime apo ta atoma pou ftinoun gia na kolisi o allos opote den xero ti na sou po gia auto.den mporesa na to kano pote mou auto.isos kai autos kolisei etsi kai sou pei.pantos gia mena epidi den exo egoismo mesa mou tha estelna aurio na tou lega gia weekend.ime apo ta atoma pou thelo na exalipso kathe pitanotita lathous oti isos kati den katalava gia na min niotho oti iparxei kati pou den dokimasa.an kai to parakano.den to theoro oti einai xekatharo isos exei giorti isos i piesi tis doulias.den to theoro xameno mexri na apodixtei oti einai xameno
αποκλειεται να του πω για το σ/κ,
επειδη τον ξερω σου λεω,θα πιεστει.
θα περιμενω,μπορει να παρει μεσα στο σ/κ εκεινος ας περιμενω λιγο.
νιωθω ρομπα στα ματια του.
σε ευχαριστω πολυ παντως.
μην νιω8εις ρομπα.ελεος.δηλαδη ειναι κακο να τα ριξεις σε καποιον που 8ες?αν η αγαπη γινει ρομπα τοτε παει να πε8ανουμε ολοι.οκ περιμενε να σε παρει και αμα δεν σε παρει ξαναστειλε να μα8εις μια απαντηση.μην ευχαριστεις.αν εχεις γινει εσυ ρομπα τοτε εγω ειμαι ρομπα νοσοκομας σκισμενη μεχρι πανω με τις βλακειες που εχω κανει.δεν υπαρχει ντροπη.να κανεις αυτο που νιω8εις.
alexandros3 kanto.καλυτερα μια απορριψη που δεν την βλεπω παρα να τρελενεσαι.και οπως λες μαλον 8α τα φτιαξετε οποτε το να μην κανεις ενα βημα για να γεμισεις και να συμπληρωσεις την ζωη σου εφοσον ξερεις οτι 8ελει και αυτη το 8εωρω βλακεια.προσεκτικη κινηση και ολα 8α πανε καλα.
αχ....αχ.....
περιμένω ακόμα....
gia mena ali mia dokimi auto to weekend me ligo pio piestiki methodos na pareis apantisi alios antio amigos.Quote:
Originally posted by zouzou
αχ....αχ.....
περιμένω ακόμα....
έχω άλλη ιδέα...για να το επεξεργαστώ λιγο...χμ
oti einai pes mas na boithisoume
σκεφτηκα να παρακολουθησουμε με μια φιλη μου που θα παει (το επομενο σ/κ ομως μην μας καταλαβει κι ολας)και αμα παει σε καποιο μπαρακι τσουπ και εμεις!
το αλλο να του πω οτι εχω κερδισει εισητηρια για τον ολυμπιακο (ειναι βαμενος)και αν θελει να παμε μαζι!!εγω βεβαια θα τα αγορασω αλλα δεν θα το ξερει.
και τα δυο ειναι πολυ ωραια.προσοχη μην σας δει.