Originally Posted by
giorgos panou
Ειμουν υπερβολικος χθες μαλον το πρωι, ισως ηταν η ωρα τετοια,ισως το οτι ειχα να κοιμηθω παρα πολλες ωρες μετα απο μια κουραστικη μερα, ισως και οτι ειχα πιει καποια ποτακια , ο συνδιασμος ολων αυτων ειχαν αποτελεσμα να γραψω και πραματα οπου βλεποντας τα τωρα καταλαβαινω οτι ηταν λαθος ,καποια απο αυτα.
Ξανα λεω οτι ΕΧΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ! ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
Τωρα στο θεμα μας , δεν μου αρεσει να βαραω γυναικες το βρισκω καπως ανανδρο και δεν το συνηθιζω ,απο οσο θυμαμαι. Ειναι ομως αληθεια οτι στο περασμα της ζωης μου ειχα και εγω οπως καθε ανδρας καποιες σχεσεις ,η εμπειρια η δικια μου αλλα και αλλων γυρο μου ,φιλων μου και γνωστων μου ,αγορια και κοριτσια μου εχει δωσει το συμπερασμα οτι κατι λιγοτερες απο τις μισες κοπελες θελουν να νιωθουν καποια υποταγη ,να νιωσουν των τσαμπουκα απο τον ανδρα τους. Δεν αρεσκονε ολες αυτες στην βια φυσικα! μερικες απο αυτες ομως ναι! και δεν παν να λετε οτι θελετε εσεις εδω ! υπαρχουν τετοιες και εχω και φιλες τεςτοιες αλλα ετυχα και σχεσεις τετοιες! και ισως για αυτο σπασαμε επειδη δεν τις βαραγα οπως επρεπε.
Δεν ειμαι ψυχιατρος για να μπορεσω να το εξηγησω ,αλλα εχει τυχει να το συζητήσω με σχετικους και μου χουν πει οτι υπαρχει ,και δεν εχει να κανει ουτε με την οικονομικη καταταση ουτε με την μορφοση ουτε με την περιοχη , και μαλιστα οι πλουσιοι ειναι πιο βιαιοι ! Για αυτο και ακομα και στην τωρα κοινωνια μας οπου η γυναικα εχει τοσο δυναμη τοση ελευθερια -ακομα και να ψηφιζει!- τα δικαιωματα της ειναι πιο ισχυρα απο ποτε! μαλιστα εχουμε φτασει στο αλλο ακρο η δικαιοσυνη να ειναι υπερ της ,βλεπετε την επιμελεια παιδιων , την σεξουαλικη παρενοχληση , κ.α. ετσι λοιπον με τοση δυναμη πλεον η γυναικα δεχεται αποδεχεται την βια ,δεν φευβγει απο τον γαμο , ακομα και απο την σχεση αμα υπαρχει βια ! που ειναι πολυ ευκολο να σηκωθει να φυγει! και ομως φιλες μου συμφορουμιτισσες ! καθεται , και ειναι και χαρουμενη , βεβαια δεν αναφερομαι στην εγκληματικη βια , στο ξυλο μεχρι νοσοκομειου! αναφερομαι σε καμια μπουνια κανα χαστουκι ,καμια κλωτσα αντε και αντικειμενα στο κεφαλι το πολυ.
Προσωπικα παντως επειδη πολλες εδω περα με χαρακτηρισατε βιαιο ! και αλλα ωραια τετοια ,Σας λεω οτι ποτε δεν ηθελα τετοια κοπελα δυπλα μου ! ποτες αλλα που να το ξερω οταν την γνωρισω να την ρωτησω αν της αρεσουν οι μπουνιες????? δεν γινεται! αρα δεν φταιω εγω!
Θα ηθελα να μου πειτε ,-αν σας αφηνει το πισμα σας βεβαια- να μου πειτε αν κανω λαθος? δεν ξερετε εσεις φιλες σας που να τους αρεσει να τις δινουν μπουνιες! κλωτσιες? να τρωει τα χαστουκια της? να την υποτασουν ? ε? δεν ξερετε?