Είναι τόσο δύσκολο τελικά να βρω λίγη παρέα σε τούτη τη καταραμένη Γη...
Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας με το να συμπεριφέρεστε έτσι, βγάζοντας τρελό όποιον δεν θέλετε να ακουστεί?
Printable View
Είναι τόσο δύσκολο τελικά να βρω λίγη παρέα σε τούτη τη καταραμένη Γη...
Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας με το να συμπεριφέρεστε έτσι, βγάζοντας τρελό όποιον δεν θέλετε να ακουστεί?
καταρχην ποιος σε είπε τρελλό και ποιος σου την είπε γενικώς?
Να σου απαντήσω? Κανείς.
Και όπως βλέπεις δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεις παρέα σε αυτή τη γη γιατί όλοι ασχολούμαστε μαζί σου και με τις καλύτερες προθέσεις.
Τι θες δηλαδή να σου πει ο καθένας για να είναι φίλος σου? Κόψε τα φάρμακα? Αν θες αυτό, αυτό να σου λέμε, κανένα πρόβλημα.
*sig*..........................!
Μα από αγάπη σου λένε όλοι να μη κάνεις βλακείες με τα φάρμακα. Αν δεν υπήρχε αγάπη και ενδιαφέρον γιατί να κάτσει ο καθένας να ασχοληθεί και να του τη λες και από πάνω; (λολ)
Και στην τελική εμάς γράψε μας, ο Πετράν που είναι και ειδικός και σου λεει πως παρατηρεί κάποια πράγματα, γιατί δε τον λαμβάνεις υπόψιν σου?
Σιγά μην μου αλλάζετε και τις πάνες κιόλας! :p
συγγνωμη τι ηθελες να σου γραψω? οτι αν συναναστρεφεσαι ανθρωπους θα σε συμπαθησουν ολοι? το βρισκεις ρεαλιστικο? εγω δεν ξερω κανεναν ανθρωπο που να τον συμπαθουν ολοι. ουτε εμενα φυσικα.
πιστευω οτι αλλοι ανθρωποι μας δεχονται κ αλλοι μας απορριπτουν κ αλλοι μπορει να μας δεχονται μεχρι ενος σημειου, αλλα το πώς αποδεχονται οι αλλοι κ το πώς απορριπτουν δεν εχει να κανει απαραιτητα με την ασθενεια, ειναι κ αλλα τα κριτηρια.
γιατι πρεπει αυτο που σου εγραψα να συνεπαγεται οτι εχω κατι μαζι σου? την αληθεια σου γραφω, οπως την εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον, για το πώς δουλευουν οι κοινωνικες σχεσεις. μπορει φυσικα να κανω κ λαθος.
καροτ, υπαρχει μια ψυχωση που εχει σαν χαρακτηριστικο συμπτωματα παρανοιας οτι σε παρακολουθουν, οτι σου τη λενε κ τετοια.
δηλ να μην το σκεφτω οτι μαλλον εχεις συμπτωματα της ασθενειας? εσυ δεν το βλεπεις, γιατι οι ψυχωσεις κανουν κ νοσοαγνωσια. το βλεπουν οι δικοι σου ομως απ ο,τι φαινεται, κ το βλεπουμε κ ολοι εμεις εδω, που πραγματικα δυσκολευομαστε να επικοινωνησουμε μαζι σου κ εσυ μας βλεπεις καχυποπτα σαν εχθρους σου.
κανε ο,τι θελεις, δικη σου ειναι η ζωη αλλωστε, δεν βασανιζομαι εγω. εγω το φαρμακακι μου το παιρνω. κ εγω ημουν κατα των φαρμακων, κ οταν ημουν μικρη ημουν πολυ αντιδραστικη κ δεν ακουγα κανεναν, τα εφτυνα, τα εκοψα μονη μου, με αποτελεσμα να κανω 2,5 αποπειρες (η μια ηταν της πλακας :p), να φαω 2 εγκλεισμους με το ζορι κ για 2 χρονια να σαπιζω μες στη μιζερια.
αλλα τωρα πια για πολλες περιπτωσεις αναθεωρησα. κ τωρα τελευταια ειδα κ γνωρισα αρκετους ανθρωπους που φαινονταν να ειναι πολυ καλα παιρνοντας φαρμακευτικη αγωγη για καποια ψυχικη διαταραχη κ καθολου μαστουρωμενοι δε μου φανηκαν, αντιθετα μου φανηκαν μια χαρα ανθρωποι. οι οποιοι οι ιδιοι ελεγαν οτι η αγωγη τους εχει βοηθησει πολυ κ πριν ηταν χαλια.
αν το θεωρεις τοση ντροπη το να παιρνεις αγωγη κ προτιμας να αφηνεσαι στο ελεος της ασθενειας, παω πασο. μωρο παιδι δεν εισαι, ουτε καινουργιος ασθενης να πω οτι δεν το εχεις χωνεψει ακομα οτι εχεις μια ασθενεια. (αν κ απ ο,τι φαινεται, καθολου δεν το εχεις χωνεψει).
απο εμας τωρα τι ζητας? τι να κανουμε ακριβως? δε σε καταλαβαινουμε, λες. ναι, οντως. τι να λεμε? οτι συμπασχουμε κ οτι πρεπει να νιωθεις παρα πολυ ασχημα να νομιζεις οτι ολοι ειναι εναντιον σου, κ οτι σου εχουν κλεψει νεφρα κ συκωτια κ οτι η τηλεοραση μιλαει εναντιον σου, κ οτι σου εχουν φυτευσει τσιπακι. κ ολα αυτα.
ναι, πραγματι. πρεπει να ειναι πολυ ασχημο να νιωθεις ετσι. γι αυτο σου λεμε να παρεις κανα φαρμακο! κ θα σου περασουν ολα αυτα! :)
σκεψου οτι εισαι κ τυχερος στην ατυχια σου. εσενα σε πιανουν τα φαρμακα κ εισαι πληρως λειτουργικος με αυτα, κ αυτο ειναι η ουσια. υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους πιανουν επαρκως, κ ζουν με αυτο το προβλημα σε εξαρση. κριμα ειναι να μην θελεις να παρεις τη βοηθεια που σου προσφερεται στην εποχη που ζεις.
Κοπέλα μου δεν τα σκέφτομαι αυτά όλη την ώρα. Δεν έχω καταλάβει όμως γιατί αυτή η μανία να με αποκαλείτε άρρωστο. Άρρωστοι είναι αυτοί που σας βιάζουν, σαν δέρνουν και σας ξεφτιλίζουν, άρρωστοι είναι και όσοι δεν αντιδρούν η όσοι προσπαθούν να τους μοιάσουν.
α, δεν ειναι ασθενεια να νομιζει κανεις οτι τον παρακολουθουν, ενω δεν τον παρακολουθουν? να νομιζει οτι η τβ μιλαει γι αυτον? ενδιαφερουσα αποψη.
Οκ, αυτό έχει συμβεί αλλά δεν βρίσκομαι σε τέτοια κατάσταση τώρα.
Κάποια περίεργα πράγματα παρουσιάζονται κάποιες φορές, δε λέω, θα το συζητήσουμε κάποια στιγμή.
εμενα μου εκανε εντυπωση ο τιτλος.
δεν εχω να απαντησω κατι.παρακολουθησα ολη τη συζητηση.καροτ οντως πρεπει να παιρνεις τα φαρμακα σου μη κανεις δοκιμες γιατι οντως μονο πισω σε πανε.
κ εγω δε θελω να χαπακωνομαι αλλα δε γινεται αλλιως..
Τι εννοείς με πάνε πίσω?
Εσύ γιατί χαπακώνεσαι? Τι σου συνέβη?
εγω αποπροσωποποιηση κ ψυχαναγκασμοι προς το εγω μου.παιρνω λαντοζ.
εννοω αν κανεις τη θεραπεια κ μετα τη σταματας κ μετα φτου κ απ τηνα ρχη δεν κανεις σωστη δουλεια
Έκανα θεραπεία αρκετά χρόνια. Πόσο πιά?