Εντάξει δεν είπα κάτι δεν έχω πρόβλημα. Δεν είπα να κάνει και ότι του λέω. Εγω ρωτάω πως είναι η ψυχολογία του και το είδες και πιο πάνω. Σωστά?
Printable View
Επικαλεισαι συνεχως την ιδιοτητα του ψυχολογου κανοντας επιδειξη! Δεν μπορεις να καταλαβεις τι εχει(καταθλιψη,ψυχαναγκασμ ο,ψυχωση....) μεσω μιας συζητησης στο φορουμ! Αυτο που χρειαζεται να κανουμε εμεις ειναι να τον ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ να επισκεφθει καποιον ψυχολογο ωστε να επιλυφθει εκεινος!
συμφωνώ με την κρέιζι και συνεχίζω....
Χαρά, εδώ μπαίνουν ψυχολόγοι, (μαρινα, Πετράν) και έχουν βοηθήσει κατά καιρούς πολλά μέλη.
Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια βλέπω "ψυχολόγο" να λέει στον άλλο, έλα να σε βοηθήσω διαδικτυακά και να αρχίζει ερωτήσεις.
Είναι εντελώς ανορθόδοξο και καθόλου μες στο πνεύμα του φόρουμ. Μπορείς πολύ απλά να αναπτύξεις τις σκέψεις σου και ο σαπιρο να τις μελετήσει, αλλά έχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτό, από το να του κάνεις δημόσια ψυχανάλυση σε ένα φόρουμ.
Άλλωστε απαγορεύονται και από τους όρους χρήσης οι διαγνώσεις. (φαντάζομαι και οι δημόσιες ψυχαναλύσεις, λολ).
Εντάξει, αν θέλεις κάνε μου αναφορά.
Οκ ευχαριστώ.
Σου στέλνω pm Remedy
carrot, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.. κατάλαβες λάθος και παρεξηγείσαι χωρίς λόγο.
Ίσα ίσα, πιο πάνω τόνισα στη Hara ότι, άσχετα με την ειδικότητά της, η γνώμη της είναι τόσο σεβαστή όσο και του κάθε άλλου μέλους.
Απλά, δεν επιτρέπεται κάποιος να δηλώνει εδώ μέσα ότι είναι ειδικός και άρα ότι αυτός ΜΠΟΡΕΙ να ξέρει και μπορεί να καταλάβει και μπορεί να βοηθήσει,
καθώς κάποια μέλη, ιδίως ένα καινούριο μέλος που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ζητάει βοήθεια, είναι πιθανό να επηρεαστεί και να δώσει περισσότερο βάρος σε τέτοιες δηλώσεις-τοποθετήσεις. Και οι διαδικτυακές διαγνώσεις, είτε εύστοχες είτε άστοχες, απαγορεύονται.
Ωραία θα το δείξω το μήνυμα οπως ακριβώς το έστειλα
Συγγνώμη για αυτό που έκανα δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό.
Έχω περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και ήθελα να βοηθήσω την κοπέλα.
Δεν ήθελα να κάνω κακό απλα να τις δώσω βοήθεια γιατί ξεπέρασα τα δικά μου.
Διαβάζω ψυχολογία απο 13 χρονών.
ϊσως είναι ο έρωτας μου η ψυχολογία.
Είναι η σχολή που λατρεύω γιατι θέλω να βοηθάω τον κόσμο.
Δεν έχω σκοπό να μπω ξανά.
Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακο.
Σας ευχαριστώ πολύ που μου είπατε να σταματήσω αυτό.
Πραγματικά.
Ελπίζω να είσαστε καλά.
Ζήτησα συγγνώμη απο την κοπέλα.
Δεν έχω σκοπό να μπώ και να πω κάτι.
Εύχομαι να έχετε ενα όμορφο καλοκαίρι.
(Πιστεύω οτι έχετε μεγαλύτερη ηλικία και μιλάω στον πληθυντικό)
Καλή σας ημέρα ξανά..
Πραγματικά δεν θέλω να μου φωνάξει κάποιος κτλ.
Αλήθεια συγγνωμη, συγγνώμη.