Originally Posted by
niah
Διαβαζοντας μονο τα πρωτα μνματα του θεματος (αρα χωρις να ξερω τι εχει ειπωθει στη συνεχεια) να σου απαντησω κι εγω.
Καταρχην μην παιρνεις ορκο γι αυτο που λες με τα εντονα γραμματα.Γυναικες αντρες ιδια συμπεριφορα μπορει να εχουν.Ειναι θεμα ανθρωπου κι οχι φυλου.
Αρα δεν χρειαζεται επειδη σιχαθηκες" εναν αντρα να τους σιχαθεις ολους γενικευοντας το,γιατι απλουστατα δεν ειναι ολοι ιδιοι.Οι προσωπικοτητες διαφερουν.
Για να μην ερθω κι εγω στο αλλο ακρο να σου πω οτι πιο συχνα εχω ακουσει γυναικες να φευγουν απ τη σχεση ψαχνοντας αυτο το οποιο δεν εχουν.
Μετα, μην το χεις δεδομενο οτι ηταν κολλημενος με την πρωην του οσο ησασταν μαζι.Απο που το συμπεραινεις αυτο?Οπως σου ειπαν κι αλλοι,το οτι τα ξαναβρηκαν μετα το χωρισμό σας μπορει να ηταν θεμα ανασφαλειας ισως,κ του οτι στερεψε απο τις ελπιδες του να τα ξαναβρειτε.
Λες οτι ποτε δεν ειχες ιδιαιτερη σχεση με αλλους ανθρωπους.φιλιες,γνωστους, παρεες κλπ,αρα πως μπορεις να βγαζεις αυτο το συμπερασμα του οτι οι αντρες ειναι ολοι καφροι κι ολες οι γυναικες σωστες και θυματα.Δεν ειναι ετσι.
Αρχισε να κοινωνικοποιησαι και θα διαπιστωσεις κι η ιδια οτι ειναι θεμα διαφορετικων ανθρωπων κι οχι διαφορετικων φυλων.Κατα συνεπεια θα αρχισεις να ξεχωριζεις κ να απορριπτεις ανθρωπους που δεν σου κανουν κι οχι ενα ολοκληρο φυλο ή ομαδα.