Mango μήπως η σιγουριά που σου προσφέρει η οικογενεια σου σου μπερδευει τις πραγματικές επιθυμίες? Μήπως θα ήθελες άλλα πράγματα από αυτό που έχεις? Νιώθεις ερωτικά με τον άντρα σου?
Printable View
Mango μήπως η σιγουριά που σου προσφέρει η οικογενεια σου σου μπερδευει τις πραγματικές επιθυμίες? Μήπως θα ήθελες άλλα πράγματα από αυτό που έχεις? Νιώθεις ερωτικά με τον άντρα σου?
Ναι νιωθω ερωτικά με τον αντρα μου και με ικανοποιά πλήρως και οτι θέλω το έχω πολύ καλά τα πάμε καλύτερα δεν γίνεται ! Απλά ήταν ένα λάθος που έγινε και τελείωσε ήταν για να πάρω ένα μάθημα
Εσύ ξέρεις καλύτερα! Απλά μην χαλάσεις αυτό το υπέροχο που έχεις γτ σπάνια το βρίσκεις!
Πιός κουράστηκε ...??? Η εκστασιασμένη Θεοφανία σίγουρα όχι. Εδώ είμαι Θεοφανία θα με δεις πόσο Θεός σχιζοφρενής μπορώ να γίνω ;)
οτι δεν λυνεται κοβεται αν δεν καταλαβαινει αλλιως κ δεν δεχεται την αρνηση σου και σου δημιουργει προβλημα..τρομοκρατησε τον τοσο ωστενα φοβηθει και να κοψει .Επισης δεν θα σχολιασω οσες σου την λενε για την επιλογες σου μιας και φανταζομαι ειναι αναμαρτητες και κυριες..μονο που μια κυρια ειναι κυρια και στη συμπεριφορα της γενικα, οχι μονο στο γαμο της..οτι εκανες το εκανες γιατι σιγουρα ειχες τους λογους σου και φυσικα δεν ευθυνεσαι μονο εσυ αλλα και ο αντρας σου.
Δεν θέλεις να θέλεις να σε πάρει. Με τον εαυτό σου έχεις σύγκρουση όχι με τον τύπο.