Originally Posted by
elirene
και τωρα τι κάνω μεχει πιάσει το στομάχι μου πάλι απ΄το αγχος...μου ρχεται να τα παρατησω ολα να γυρισω στο νησι απτην αλλη λογικα σκεπτομενη γυρναω στο γραφείο και βλεπουμε συζηταω με τον πατέρα μου και πάλι βλέπουμε δεν μπορω αυτό το φλού φοβάμαι μην αρρωσρτησω πάλι πριν ενα χρονο ημουν πολύ αρρωστη πατα συσωρευμένα συναισθήματα και τελείως καλά δεν έγινα αλλα την ψιλοπάλευα με τα φάρμακα, καλύτερα να πεθάνω παρα να ξαναζήσω αυτό αλλα τι λεω και το θάνατο φοΒΑΜΑΙ και το καραβι που θα γυρίσω και το αεροπλάνο και το μετρο και το ασανσερ και τη μναξια και στα 23 ουτε να φαω μπορω ουτε να βγω και ολα με το ζορι τα κάνω..ευχαριστηση δεν νιωθω απο τιποτα σερνομαι σε οτι κ αν κάνω τα συναισθήματα μου χειμαρρος δυσχαιρενουν την επιβίωση μου μονο με 5-6 συγγενης τα πάω καλά ολοι οι αλλοι μου τη σπάνε η μενω κοντά τους από συμφέρον η νταξει δεν σ φτιαχνει τη διάθεση ενα ατομο τοσο υποτονικό, φοβάμαι για το τι θα συμβεί, ίσως φοβάμαι και τον ίδιο μου τον εαυτό πως θα αντιδράασει οταν δεν μπορω πραγματικα ο ίδιος μου ο οργανισμός θα με εμποδίσει να κάνω ότι είναι μπαινει η ψυχή στο σώμα και δυσχαιρένει ακόμα και αυτοματες λειτουργίες, θα δράσω παρορμητικά και θα κλαίω μετα, βοήθεια μου