Originally Posted by
Χριστίνα*
[B]
……θα δεις ΙΣΩΣ…., ότι σας ευχαρίστησα για την βοήθειά σας.
Μετά από πέντε ποστ δικά μου που σου τονισα ότι εκτίθεσαι αποφάσισες να γίνεις μεγαλόκαρδη και να μας ευχαριστήσεις.
Δέχομαι κάθε άποψη ειλικρινή , γι αυτό άλλωστε και γράφτηκα εδώ, απλώς οι προτάσεις των παιδιών μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες…., αφού άγγιξαν την ρίζα του προβλήματος, κατάλαβαν τι έχω και μου έδωσαν κάποιες χρήσιμες προτάσεις.
Οχι, δεν μπορείς να δεχτείς καμία διαφορετική άποψη εκτος από τη δική σου και όσους σε σιγοντάρουν, γιατί τα μάτια σου είναι τόσο κλειστά που όταν αναπτύξαμε μια κουβέντα ΑΣΧΕΤΗ με σένα εγώ και η λίλιουμ άρχισες τις κορώνες και τα κατεβατά μόνο και μόνο επειδή νόμιζες πως μιλούσαμε για σένα.
Αλήθεια? Μήπως αναγνώρισες πουθενά εσένα σε όλα αυτά και εκανες τόση μεγάλη ιστορία?
Δεν είμαι εδώ για να ακούω γλυκόλογα…..
Ακριβώς γι αυτό είσαι και το απέδειξες με τη συμπεριφορά σου απέναντι μας.
αλλά ούτε και εξυπνάδες βλακώδης ….,
Αυτό στο επιστρέφω ειλικρινά και ανθρώπινα. ψάξτο.
είμαι εδώ για να ακούσω κάποιες σοβαρές προτάσεις που μπορεί να με βοηθήσουν κάποιες από αυτές.
Μακάρι να ήταν έτσι, δυστυχώς δεν είναι. Και ξέρεις κάτι? Εγώ, η λίλιουμ, ο παντ, (που τον έγραψες ενώ σπατάλησε το χρόνο του για να σε βοηθήσει), μπορεί να μη σε ξανα συναντήσουμε ποτέ, (ακόμη και στο νετ). Το χαρακτήρα σου όμως θα τον κουβαλάς όπου και αν πας.
Καλό βράδυ και ελπίζω να ξαναδιαβάσεις πάλι από την αρχή όλο το θέμα για να καταλάβεις κάποια πράγματα. Θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις καλύτερη γνώμη…
Εγώ δεν χρειάζομαι βοήθεια, και αν χρειαζόμουν δεν θα φερόμουν όπως εσύ σήμερα, να είσαι σίγουρη γι αυτό.