βγαινω εξω ..γτ ειχα πηξει τοσο καιρο..πηγαινω για κανενα καφε..και εχω κατι στο μυαλο μου..αρρωστημενο ε?εφοσον δεν με γεμιζει..
Printable View
βγαινω εξω ..γτ ειχα πηξει τοσο καιρο..πηγαινω για κανενα καφε..και εχω κατι στο μυαλο μου..αρρωστημενο ε?εφοσον δεν με γεμιζει..
και με κραταει αγκαλια οταν προχωραμε...και με κανει να νιωθω ωραια..χαιδευοντας με..
βεβαια μετα γινονται ολα αυτα που γινονται..
Αντριάνα ο καθένας μπορεί να μας δώσει μια αγκαλιά. Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα... Είχε τπτ αλλο?
στην αρχη εδειχνε οτι ενδιαφεροταν ,,μολις ειπα εγω οτι δεν ειμαι ετοιμη να συζησω μου λεει οτι οαιζω μαζι του,μεχρι οτι στεναχωρηθηκε ο μπαμπας του...και ειμασταν μαζι ουτε 2μηνες..και ειναι 40 χρονων..φανταστειτε πως με κουβεβτιαζουν
α μου λεει οτιμας ψεκαζουν κιολας χημικα με αεροπλανα ..για να μας κανουν πληση εγκεφαλου..
Καλά αυτό το ακούω απο όλο τον κόσμο.. ρε συ ζώα δεν είμαστε οι περισσότεροί άρα θα πιστέψουμε και ότι ακούσουμε. Ωωω εγώ θα τον άρχιζα στο δούλεμα. Πλύση εγκεφάλου σε τι πραγμα???
ετσι ειναι εχεις δικιο χριστινακι//ποτε προλαβε να με γνωρισει??μπορει να ειμαι καμια τρελη..οποτε σκεφτοταν με βαση το συμφερον ε?
κι εγω αυτο εκανα..αλλα χαλαστηκα πολυ.δεν μου ελεγε τετοιες παπαριες στην αρχη..αυτη η αδερφη του του τα λεει που εχει παραιτηθει απο ολα..μες τη μιζερια ειναι
Εσύ τι εννοεις οτι έκανες? Επίσης μην κατηγορείς την μίζερη αδερφή του αλλά αυτόν. Δεν φταίει εκείνη για τα μυαλά που έχει αλλά ο ιδιος.. και με αυτο σου αποδεικνύει τι άνθρωπος είναι.
αντριανα να σε ρωτησω κατι?
ακολουθείς κάποια φαρμακευτική αγωγή?
καλημερα..βρε θεοφανια τοσο χαλια??μονο ντεπον περνω ..να το αλλαξω?
μαλλον εγω φταιω γτ εγκλωβιζομαι με λαθος ανθρωπους..γτ δεν αντεχω το τιμημα να ειμαι μονη..πρεπει να ρθω στα συγκαλα μου..εχω ξεφυγει?αλλα εσυ τι προτεινεις ..γτ το λες αυτο αθεοφανια?