Originally Posted by
m.monkey
Κοίτα, ούτε πολλά ούτε λίγα. Εγώ να φανταστείς στην ηλίθια την ψυχολόγο που πήγαινα πριν 3 χρόνια έδινα 100 ευρώ τη βδομάδα, φιλική τιμή υποτίθεται επειδή ήταν γνωστή, και όχι μόνο δεν με βοήθησε καθόλου στο πρόβλημά μου, αλλά στο τέλος αγχώθηκα χειρότερα γιατί έφτασα να της έχω δώσει 1500 ευρώ για περίπου 4 μήνες που πήγα και άφησα απλήρωτες άλλες υποχρεώσεις μου γιατί δεν μου έφταναν. Και δουλειά δεν μου έκανε, ενώ ήξερε ότι το πρόβλημά μου ήταν οι κρίσεις, αντί να μου κάνει γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, εκείνη το πήγε το θέμα αλλού, ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία, ή σχέση με τους γονείς και κολοκύθια. Κι εγώ σαν βλάκας πήγαινα και ξαναπήγαινα ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά θα μου πει τι να κάνω για το πρόβλήμα μου αλλά αυτή εκεί. Ε κάποια στιγμή ξύπνησα και είπα δεν πάει άλλο σταματάω και η απάντησή της ήταν: τι να σου πω, αν νομίζεις ότι το οικονομικό είναι τόσο σημαντικός παράγοντας ώστε να διακόψεις κάντο". Είμαστε σοβαροί????????????????????????
Είπαμε να τα δώσω άλλα να γίνει και δουλειά. Τώρα που δεν έχω τι κάνω? Κάθομαι και υποφέρω προσπαθώντας να το ξεπεράσω μόνη μου? Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν λίγη κατανόηση σε περιπτώσεις που ο άλλος δυσκολεύεται οικονομικά να παίρνουν κι αυτοί λιγότερα? Τι είπα τώρα ε?