ειναι ο νομος παραγωγης και καταναλωσης.....ετσι ειναι. σου δημιουργουν το κομπλεξ, σε κανουν να θελεις το φαγητο και μετα να πληρωνεις να το βγαλεις απο μεσα σου. ειναι ψυχολογικος πολεμος και ασθενεια
Printable View
ειναι ο νομος παραγωγης και καταναλωσης.....ετσι ειναι. σου δημιουργουν το κομπλεξ, σε κανουν να θελεις το φαγητο και μετα να πληρωνεις να το βγαλεις απο μεσα σου. ειναι ψυχολογικος πολεμος και ασθενεια
Το τι κανουν οι επιχειρησεις ειναι ευνοιτο, παντα το ιδιο εκαναν και παντα το ιδιο θα κανουν, να τραβανε την προσοχη του κοινου, απλως τωρα εχει εξελιχθει και η αγοραπωλησια οπως και ολα στη ζωη, δεν γινεται στην ουσια κατι διαφορετικο απο παλαιοτερα απλως γινεται πιο εξεληγμενα μεσω της εξελιξης της διαφημισης και των ολων οπτικοακουστικων μεσων!!Θελω να πω οτι στο δικο μας προβλημα ας ειμαστε ειλικρινεις δεν μας φταινε οι διαφημισεις αλλα η μη ψυχικη ισορροπια και η λαθος εικονα που εχουμε για το ατομο μας και κατ επεκταση που μας κανει ευαλωτους σε τετοιες διαφημισεις αναλογες με το δικο μας προβλημα το φαγητο, Διοτι απειρες διαφημισεις υπαρχουν και για απορρυπαντικα ή για τηλεφωνα, ομως δεν νομιζω εσας να σας εχει επειρεασει το ιδιο!!πολυ απλα γιατι εκει βρισκουμε ασυγκριτα ευκολα τη λυση κ δεν μας ξυνει καμια πληγη!κοινος οπως στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε για σχοινι ετσι κ στου πεινασμενου για φαι!!
προκαλείτε πανικό για τρολ και μ@@@@ ανοίγετε ποστ του στυλ "κάνε κάτι νικ! αίσχος! μπλα μπλα μπλα και κάθεστε αμέτοχοι σε τέτοια ποστ που χαλαρά βλέπουν άτομα ανήλικα (oh nai, κυκλοφορούν ανάμεσά μας) ή ευαλωτα ή με περίεργη ψυχολογία (αυτά και αν κυκλοφορούν) που χαλαρά επηρεάζονται....οκ....μετά από το θεματάκι το τρελλό με τίτλο ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ είδε και αυτό το μάτι μου! και μη χειρότερα~!!!!!!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..Τώρα τρώω κάτι περισσότερο και γυμνάζω αρκετά,αλλά ότι και να κάνω δεν είναι αρκετό...Ο οισοφάγος μου έχει αρχίσει να πρήζετε δραματικά,άσε που έχω συχνούς στομαχόπονους...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Συγνώμη, αλλά ποιο είναι το πρόβλημά σου??
Ανφάλεια ?? Μονναξιά ?? Εχεις σύντροφο ?? Είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου ?? Μήπως δεν αντέχεις κάποια κατάσταση ?? Ζητάς να σε προσέξουν ??
Τι thread είναι αυτό?
Οδηγίες για το πως να κάνεις κακό στον εαυτό σου?
διαβαζοντας κάποια από τα μηνύματά σας θα σςα μιλησω με απόλυτη ειλικρίνεια και με το χερι στην καρδια... πασχω από βουλιμία σχεδον 2 χρονια και ενώ το καταλαβαίνω πως κάνω το χειροτερο κακο στο ν εαυτο μου δεν παυω να σταματάω και να εχω επεισοδια υπερφαγιας ακόμη και 3 φορες την εβδομαδα. κατασρτεφομαι και ενω το γνωριζω δεν σταματαω. και εδώ ερχεται το ερώτημα. ποιος αλλος φταιει αν οχι εγω?