λολ ωραια ρε συ η παροιμια αλλα δεν πρεπει να γινεται ομως ετσι...
Printable View
λολ ωραια ρε συ η παροιμια αλλα δεν πρεπει να γινεται ομως ετσι...
TA ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΕ!!
http://www.youtube.com/watch?v=LxGKfX8021Y
τι τον εβαλες ρε συ αυτον τον μαλακα τον καρβελα λολ !!!!
Μια αποτελεσματικη κινηση ΛΑΚΡΥΜΟΣΑ και γενικα οποιος αλλος η οποια αλλη αντιμετωπισε κατι το παρομοιο !νομιζω πως ειναι να λες - γραψεις το ονομα του - της εδω μεσα ,η γενικα σε καποιο θεμα να το βλεπουμε ολοι! και ακομα αμα γινετε να εκανες αποκοπη ολο το π.μ. εδω ! θα ελεγα να το κανεις απο τωρα τι λες ΛΑΚΡΥΜΟΣΑ? βεβαια ειναι αποφαση σου αλλα ετσι δεν θα ξανα τολμαγε καποιος να το ξανα κανει! καλα δεν λεω?
Εχω παρατηρησει πως μερικοι χρηστες του παροντος φορουμ εχουν δυπλο - δεν ξερω αν και τριπλο - μελος , δλδη μπαινουν με αλλο ονομα. Φανταζομαι πως οι διαχειρηστες του φορουμ μπορουν να το δουν εαν εχουν τα Ι.Ρ. των χρηστων αυτων. Δεν ξερω αμα αυτο επιτρεπετε ,αν ειναι μερος των κανονων του φορουμ . Ισως ειναι και καποιο μερος της θεραπειας μερικων ¨) χεχεχε¨)
Δεν μου αρεσει να κρινω Κακοπροαίρετα καποια - καποιον οπου μπορει να πασχει απο διπλη προσωπικοτητα δεν ειναι ωραιο να παιρνουν μερος σε κουβεντες και σε διαφωνιες βαζοντας και τον αλλο τους εαυτο !
Γιωργο Πανου αμα το κανεις αυτο (δλδ δημοσιευσεις πμ που σου στειλε αλλος) τρως μπαν αλλιως αμα δεν ετρωγες θα το εκανα σταντε κ θα γινοντουσαν ρεζιλι ολοι αυτοι οι μαλακες, αν κ προσφατα εναν απο αυτους τον ξεχεσα στο θρεντ που ειχε ανοιξει...
Οσο για τα διπλα πιστευω οτι σταντε υπαρχουν γιατι εχω δει οτι πχ απο τον τροπο γραφης κ το τι λεει πχ καποιος, ειναι 2 διαφορετικα προφιλ αλλα στην ουσια ειναι το ιδιο ατομο, απλα ειναι δυσκολο να ελεγχθει πιστευω γιατι καποιος μπορει να εχει 2-3 υπολογιστες, η να μπαινει απο ιντερνετ καφε κ τρεχαγυρευοπουλος....
ΛΑΚΡΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΣ !!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τσιμπησε κανεις?
Λακριμοζα...
σου την πεφτουν για τον εξης απλο λογο
ειναι σαν να υπαρχουν πολλοι φτωχοι ανθρωποι στον κοσμο...και εσυ να λες...πηγα εκει και εδωσα 1000 ευρω
και μετα πηγα εκει και εδωσα 2000 ευρω
και σκεφτεται μετα ο τυπος,θα γυρισει ο τροχος .... θα @@σει και ο φτωχος
χαχαχαχα καλα σημερα δεν παιζομαι
ιθακη με σενα δεν τρεχει τιποτα βρε λολ !!! :) με αλλους ηταν το θεμα !!
εμπνευστη λολ πλακα εχει αλλα δεν εχω πει ρε συ ποτε οτι εχω δωσει 1000 ευρω κ 2000 ευρω, μακαρι να τα ειχα. δεν ειμαι κ τραπεζα λολ... (ετσι οπως το γραψες μου θυμισες τα παλια χρονια με την "προικα" λολ !!!!)
Κ πολυ αρρωστοι μαλιστα.... Τι σου συνεβη εσενα ??
Μιλάω για τότε μωρέ, με τον γνωστό τύπο..