ασε ρε ουτε φραπεδες δεν κανει!ασε ρε νικολακι δλδ καλοκαιριατικα!παιζεις με τον πονο μας??δεν μπορεις ν πηγαινεις με τις ορεξεις του καθενος?
τι οχι??????
αποχωρω τοτε!!!
dora agxos εδω για τους παλαιοτερους!
Printable View
Love28 εχεις καταλαβει καθολου τι λεμε ή πεταγεσαι ετσι για να προκαλεσεις? Επειδη το θεμα ειναι σοβαρο και επειδη δεν εχεις γνωμη για το θεμα και ηρθες να παιξεις θα σε παρακαλεσω να εχεις καλυτερη συμπεριφορα και αν εχεις κατι να πεις πες το χωρις ειρωνειες? Τι εισαι 15 χρονων και συμπεριφερεσαι ανωριμα?
που εισαι ρε δώρα????
γιατί χαθηκες?
γεια σου ρε αρκτακι!ε ζητησα διαγραφη και συν τοις αλλοις ηθελα λιγο να ηρεμησω!εχω κ εγω τις μπορες μου :)
ελπιζω να εισαι καλα αρκτος και να περνας ομορφα.
χριστινα μου οχι δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις μαζι μου,εγω το δεχομαι..δεξου κ εσυ οτι η διαχειριση δεν ειναι υποχρεωμενη να ασχοληθει μαζι σου κ με οποιον δεν θελει να ειναι εδω..δεν ειναι ο σωματοφυλακας μας!εδω ο καθενας τρωει τις φρικες του(κ εγω μαζι)οποιος δεν σου κανει αγνοησε τον!στα λεω γιατι κ εγω στο παρελθον εδω δεν αγνοουσα..κ ομως εγω βγηκα χαμενη!
αντε καλα μπανακια σε ολους!
Καλά τα λέτε όλοι σας! Μολις θυμήθηκα ότι στην παιδική μου ηλικία μία συμμαθήτριά μου στο νηπιαγωγείο, μου έχασε το δαχτυλιδάκι μου (υποπτεύομαι ότι το έκλεψε!). Απαιτώ από τον Νίκο να της κάνει μπαν όπου κι αν βρίσκεται!!!!
:Ρ
Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα, μου θύμησες παλιότερα θέματα με τα ίδια παράπονα και μου φαίνεται αστείο. Χριστίνα, ο Νίκος λειτουργεί σύμφωνα με την δική του κρίση κι όχι με την δική σου. Αν έχεις τόσο έντονα παράπονα, γιατί δεν το συζητάς μαζί του πριβέ? Προσωπικά όσες φορές χρειάστηκε να συζητήσω μαζί του πριβέ (για διάφορα θέματα και όχι αποκλειστικά για report) μια χαρά συνεννοήθηκα μαζί του (και ποτέ δεν απαίτησα κάτι). Συμφωνώ με clair ότι συνήθως όσοι κάνουν τέτοιου είδους παράπονα πάντα έχουν λερωμένη την φωλιά τους (τώρα για σένα δεν ξέρω, είσαι καινούρια και δεν έχω κάποια συγκεκριμένη άποψη).
καλα ειμαι!
περιμενω να ερθουν οι μερες των διακοπων.
εσύ θα μεινεις ή θα την κανεις πάλι?
( ο νικος εχει παει διακοπες!
προτίμησε την αγονη γραμμή πάλι.
κ εκει έχει συχνές διακοπες ρευματος! )
doraaa!!!!!!!!!!!!!! τι κανεις βρε ψυχη!!!!!!
παιδια βλεπουμε παντου συνομωσιες εγω λεω
Christina82 να σε ρωτησω κατι??Ανευ παρεξηγησεως....Εχεις προσεξει οτι καθε φορα που ανοιγεις θεμα γινεται ενας ελαφρυς χαμος κ μαλιστα το ενα στο ειχαν κλειδωσει?Επισης ..πιστευεις οτι τα θεματα που ανοιγεις εχουν να κανουν με φορουμ ψυχολογικης υποστιρηξης 'η ειναι θεματα που θυμιζουν περισσοτερο λευκωμα??? Φιλι,ανεκδοτα ,καηκα απο τον ηλιο κλπ κλπ κλπ? Μην το παρεις σαν επιθεση γιατι ετσι μπορει να φαινεται αλλα δεν ειναι...απορια μου ειναι......
Δεν ισχυει αυτο που λες.. λιγο ακυρο! Επειδη δεν εχω κανει τπτ αναρωτιεμαι με ποια κριση αγνοει καποια πραγματα.. δεν μιλαω μονο για μενα αλλα και για αλλους! Και οσο για το ειρωνικο σου στυλακι θα προτιμουσα να καταλαβαινες πρωτα απ'όλα τι παιζει και μετα να γελας και να αστειευεσαι.. Θα επρεπε να σεβεσαι και να ρωτας πριν απαντησεις!