δεν μου αρεσουν τα γλυκα καθολου...απο φαγητα τα τρωω ολα ....παγωτο εχω να φαω δεκα χρονια τουλαχιστον
Printable View
πριν είπες τρως ΜΟΝΟ φρούτα. τώρα μου βάζεις και τυρί. χμμμ, οκ....
και μην βγάζεις μαλακίες όλες τις άλλες τροφές πλην των φρούτων ρε συ έλεος. το ψάρι είναι μαλακία? τα φασόλια είναι μαλακία? οι ξηροί καρπόι είναι μαλακία? το φιλέτο κοτόπουλο είναι μαλακία?
και όχι δεν έχω αναιμία. μυς έχω και θέλω να τους διατηρήσω. και χωρίς πρωτείνη, δεν...;)
καρπούζι με φέτα στο μεταξύ εμετός :$ η φέτα γενικά. φάτε κατίκι να δείτε νοστιμιά.
οχι μλκιες εννοω γλυκα,γυρους,σουβλακια και τετοια..
Γιατι βγαινουν συμπερασματα απο πραγματα που δεν λεω?Τοσο μπερδεμενα μιλαω?
Σου ξαναειπα και πριν οτι εγω τις σαλατες μου τις συνοδευω παντα με μπολικη φετα.
Δλδ μου λες οτι ολοι οι χορτοφαγοι πχ ζαλιζονται κ πεφτουν κατω?
η χορτοφαγική δίαιτα δεν είναι κάτι τόσο απλό όπως το παρουσιάζεις, πχ. τρώω κάθε μέρα σαλάτα με φέτα. πρέπει να τρως πολύ προσεκτικά για να αναπληρώνεις στοιχεία που θα σου έδινε πχ το κρέας. χρειάζεσαι όσπρια, χρειάζεσαι ξηρούς καρπούς, σόγια και διάφορα άλλα που εσύ δεν τα αναφέρεις. ενδεχομένως ναι, αν κάνεις τη διατροφή που λες συνέχεια και όχι για μια βδομάδα να αρχίσεις να ζαλίζεσαι.
τέσπα, παιδιά ωραία η παρέα σας, αλλά έχω τραγικά πολλή δουλειά, σας αφήνω!!!
Πρωτεινες μπορουμε να παρουμε κ απο τα μανιταρια καθως κ απο τη σογια κ σιγουρα κ αλλα...αρα μπροεις να ζησεις κ μερικες εβδομαδες χωρις κρεατακι.. Παντα για μικρα χρονικα διαστηματα υπαρχουν κ υγιεινες εναλλακτικες!! :)
Η σόγια δεν είναι καλή.
Άκυρο αυτό με την σόγια
Τι εννοεις αυτο μ ετο ακυρο με την σογια Χαρα??