έχει σημασία?
Printable View
Ελπιζω πραγματικα να εισαι καλα και να συνηλθες.Παλευω με την καταθλιψη πολλα χρονια κ εχω μαθει να τη νικαω σε ικανοποιητικο βαθμο.Υπαρχουν διαφορες μορφες θεραπειας ακομη και εγχειρησεις γινονται αλλα σε πολυ σπανιες περιπτωσεις!Θα χαιρομουν αν μου ελεγες περισσοτερα για να σε βοηθησω!!!ε
ιναι πολθ σημαντικο να βοηθηθεις..ξερω πως νιωθεις εχω περασει ολα τα σταδια πιστεψε με....σου στελνω μια φιλικη αγγαλιτσα!
Ξερω πολυ καλα πως νιωθεις κ πιστευω μπορω να βοηθησω.Εχω το ιδιο προβλημα πολλα χρονια κ εχω βρει λυσεις που βοηθανε ουσιαστικα.Εχεις παει σε γιατρο καταρχας?
κοπελα ειναι η μυστικ! δυστυχως δεν εχω το τηλ της, αν κ της ειχα δωσει το δικο μου αν προεκυπτε καποιο τετοιο θεμα!
12 ζαναξ δεν ακουγονται πολλα, αλλα ειναι κ η δοση! 12 ζαναξ των ποσων? υπαρχει ζαναξ των 0.25 κ υπαρχει κ ζαναξ των 2 mg!
αυτη την ψυχολογια της αποπειρας την ξερω πολυ καλα! τα περασα κ εγω πριν κατι μηνες κ πριν κατι χρονια!
ΜΥΣΤΙΚ???? Αμα συνελθεις γραψε κατι οτι νανε!! απλα γραψε εστο δυο λεξεις!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
Ευχομαι να μπορεσουν μεσο της Ι.Ρ. ΤΗς η οποιο αλλο τροπο να επικοινωνησει καποιος με τους δικους της ! και να μας πουν τη εγινε!
Δεν αξιζει να βαλεις τελος στην ζωη σου!!
ΥΜΑΡΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ που γραφεΙς "" ...χμ...καλά κάνετε, αν και θεωρώ πως όταν κάποιος θέλει να βάλει τέλος, δεν το γράφει σε φόρουμ..... ""οτι μπορει να μπλοφαρει δλδη? ΥΜΑΡΤΟΝ !! λιγο ντροπη!! και μια πιθανοτητα στις χιλιες να ειναι πρεπει να το παρουμε στα σοβαρα!!
Όσοι νόμιζαν πως μπλόφαρα όταν έλεγα πως θα αυτοκτονήσω πέσανε έξω (ανάμεσά τους και οι γονείς μου που υποτίθεται πως με ξέρανε καλά). Ήμουν τυχερός που δεν πέτυχε η απόπειρα. :D
προσωπικα το αποκλειω να μπλοφαρει. δεν την ξερω ιδιαιτερα την κοπελα, ειχα ανταλλαξει σε καποια φαση 1-2 πμ. εχει ξαναγραψει στο φορουμ κ εχει προβλημα με αυτοκτονικες ιδεες κ εντονες εναλλαγες της διαθεσης. καταθλιψη η οριακη διαταραχη? δεν γραφω κατι που δεν εχει γραψει δημοσια.
επειδη κ εγω εχω καταθλιψη με εντονα σκαμπανεβασματα, κ εκανα κ μια προσφατη αποπειρα παρομοια τον απριλη, εκτος απο τις εφηβικες μου, νομιζω πραγματικα οτι πανω κατω ξερω πως νιωθει ο ανθρωπος που ειναι σε αυτην την κατασταση. ειναι γενικα παρα πολυ απελπισμενος, αλλα θελει να δωσει στον εαυτο του κ μια μικρη ελπιδα να παρει βοηθεια.
οποτε ναι, γι αυτο το κοινοποιει. υποφερει, αλλα κατα βαθος θελει κ να το μοιραστει αυτο, να εκφρασει το αδιεξοδο κ την απελπισια της.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κινητοποιήθηκε αμέσως μετά το μήνυμα του/της mystic. Έχουν δοθεί ολες οι απαραίτητες πληροφορίες, δεν γνωρίζουμε ωστόσο ποια ήταν η εξέλιξη.
Θα σας ενημερώσουμε αν υπάρξει οποιοδήποτε νεότερο.
Ρε κορίτσι μακάρι να είσαι καλά...υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε μην το ξεχνάς.
Όλοι το ίδιο αναρωτιόμαστε σήμερα μου φαίνεται!!! Αν είναι καλά η Μύστικ!!! (μ' έχετε μπερδέψει με το φύλο της!!!). Τέλος πάντων... Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε κάποιο νέο κατά τη διάρκεια της ημέρας!!! Την καλημέρα μου....
Το οτι δρασστηριοποιθηκαν απο εδω ,απο την διωξη ηλκ. εγκλ. και οπου αλλου σημαινει οτι θα ψαξει καποιος για τον ΜΥΣΤΙΚ !
Ευχομαι να μην του εκαναν ζημια τα κολοχαπα ! που τα εχουν αφησει ελευθερα λες και ειναι καραμελες!!
Να γινει μαθημα για ολους μας πως φερομαστε στον διπλανο μας!! μπορει να ειναι πιο ευαισθητος απο οτι φτανει το μυαλο μας!!
Οσο γι εσενα ΘΕΟΦΑΝΙΑ ! νιωθω αιδοια που ειτε κανεις χαβαλε με τα ορθογραφικα λαθοι , ειτε λες πως μπλοφαρει ο ΜΥΣΤΙΚ !! ολα αυτα σε αυτο το θεμα !! αμα ηταν παιδι σου η αδελφος θα εγραφες τα ιδια????
ευχομαι το κοριτσι να ειναι καλα!χαιρομαι που κινητοποιηθηκαν αυτοι που πρεπει!ευχομαι απο καρδιας στην μυστικ να ειναι η τελευταια φορα που νιωθει απελπισια,ο θεος να της δινει δυναμη!
γιωργο διορθωσε επειγοντως το αιδοια(αηδια)ετσι γραφεται κατι αλλο...