αμα τη θέλει δεν θα την κινηγησει να την διεκδικησει?
Printable View
αμα τη θέλει δεν θα την κινηγησει να την διεκδικησει?
δεν κατάλαβες τι λέω... αν τη μπανίσει και του αρέσει της αρέσει και εκείνης αλλα εκείνη δεν γουστάρει να κάνει την πρωτη κίνηση γιατί δεν είναι σε τετοια φάση ... δεν πρέπει να την κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση?
ναι έχεις ένα δίκιο... αλλά άμα φας τις πίκρες σου δύσκολα υποκύπτεις μετά... και πρέπει να προσπαθήσει λίγο παραπάνω το αντράκι :Ρ
(γενικά μιλάω όχι εκ μέρους της Gypsy Cello)
Κυνηγητό εννοώ με την έννοια της διεκδίκησης. Σαφώς και δεν έχω σαδιστικές τάσεις και δεν θέλω να ταλαιπωρώ κανέναν. Ούτε είμαι μπεκάτσα, ούτε λαγός ούτε κανένα από τα συμπαθέστατα τετράποδα που κυνηγάμε για να φάμε. Αλλά πιστεύω πως η ευκολία, το "fast food" και το τόσο εύκολο δόσιμο των γυναικών στη σημερινή εποχή έχουν χαλάσει πολλά από την γοητεία και την μαγεία του ειδυλλίου...
παίζει και αυτό αρκετά Gypsy Cello
άσχετο, αλλά γιατί άλλαξες την υπογραφή σου; Μου άρεζε πολύ εκείνο με την ρακή! ;)
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα χαχ! δεν ξέρω έτσι μου ρθε και την έβαλα :Ρ
κάτσε βρε θεοφανία... δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο στα συναισθήματα τους .. άλλοι το θέλουν έτσι άλλοι λίγο διαφορετικά .. δεν υπάρχει κάτι κακό κι εγώ όταν δίνω αγάπη θέλω να παίρνω αγάπη κοκ
γι ακάποιον άλλο θα είναι απλή ανιδιοτέλεια δεν είναι κατι κατακριταιο.. καθένας πως βολεύεται και αν είναι ευτυχισμένος οκ.. όλα καλά! αν και με τόση διαφορετικότητα που κυκλοφορεί εκεί έξω όλοι βολεύονται αργά η γρήγορα!
ωχ! ανιδιοτέλεια είναι αυτό που δίνεις και δεν παιρνεις τιποτα πισω ε? πωπωωωω ξεχασα να αλλαξω τη λεξη! και δεν ειμαι σιγουρη αν τη χρησιμοποιησα σωστα! :$
η αλθεια ειναι πως δεν βγαζουν νοημα αυτα που γραφεις..
;ρ
χμμμ εννοώ οτι εμένα ας πούμε μ αρέσει ότι δίνω σε κάποιον να το παίρνω πίσω. δλδ να ανταποδίδει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
σε άλλον αρέσει απλα να δίνει δεν νοιαζεται αν θα ανταποδίδει κάτι ο άλλος
και πάει λέγοντας και θέλω να σου καταλήξω ότι δεν είναι κακό αυτό..ο καθένας λειτουργει διαφορετικά δεν νομίζω να υπάρχουν κανόνες το τάδε είναι λάθος το τάδε είναι σωστό σε αυτά τα πράματα
μα τι περιμενεις να παρεις?
Οταν εγω θελω κατι απο καποιον, μου αρκει να το παρω και οχι να κανω εμπορικη πραξη.
Ο ερωτας, αν ειναι αληθινος, δεν ζητα ανταλλαγματα.