Και έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου.
Printable View
Έχεις χάσει το νόημα. Δε θα την κάνει φίλη της για να ξέρει τι γίνεται πίσω από την πλάτη της, γιατί με αυτό που λες το θεωρείς δεδομένο ότι γίνεται κάτι. Θα θελήσει η ίδια να γίνουν φίλες, γιατί η κοπέλα είναι κομμάτι της ζωής του αγοριού της, του ανθρώπου που αγαπά τόσο πολύ και εκτιμά... από το να την πολεμά χωρίς λόγο και αιτία, καλύτερα να την προσεγγίσει και να την κάνει σύμμαχο. Δεν είναι στρατηγικό σχέδιο, είναι απλή λογική.
Και τώρα μιλάμε για την κολλητή ή για την πιπατζού; Γιατί την δεύτερη ούτε στο μυαλό σου μην την βάζεις, άσχετη είναι επί του θέματος :P
ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ
πιπατζου?Θεα...χαχαχα Θεα!!!
αυτη περασε και δεν ακουμπισε...αστω!
Nα σε ρωτήσω το άλλο... αν ήταν κολλητός και όχι κολλητή, θα σε πείραζε τόσο; Γιατί είναι μάλλον σίγουρο ότι, όσα έχει πει σε εκείνη, θα τα έχει πει και σε άντρα κολλητό, γιατί είπαμε, οι άντρες είναι και λίγο γομάρια... Και ναι, ούτε εμένα θα μου άρεσε να μοιράζεται κάποιος πολλές λεπτομέρειες από την σεξουαλική μας ζωή με τρίτους (άσχετα αν με την κολλητή μου έχουμε ανταλλάξει και φώτος) αλλά δε θα ζητούσα να ξεκόψει τελείως την επικοινωνία... δεν είναι πονάει νύχι κόψει πόδι...
σε καταλαβαινω....
απλα επειδη δεν θελω παρε δωσε με κοπελες που εχουν παρει την μιση Πατρα ενω ειχε σχεση και λενε τα σεξουαλικα τους και πως τσουζει οτι κανεις σεξ και εχεις κολπιτιδα επειδη σαπιζει το μουνι σου απλα δεν κανω παρεα.δεν γουσταρω.Πες με φρικιο.
και επειδη το δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι...Αστω καλυτερα
Ωπα ωωωωωπα... η κολλητή έχει πισωκολλήσει με την μισή Πάτρα; Και έχει και κολπίτιδα; Ε οκ, μην την κάνεις παρέα, γιατί λίγο τσόκαρο μου κάνει τώρα... εγώ νόμιζα ότι ήταν καλό κοριτσάκι σαν εμένα, όχι ότι τα πόδια της ήταν ανοιχτό πρατήριο. Αν και να σου πω, αν έχει πάρει το μισό χωριό, μάλλον έχει τρόπο να ικανοποιεί τις κάψες της, και δεν είναι σε διάθεση να κάνει σχέση αφού υπάρχει πάντα και το άλλο μισό χωριό, οπότε μάλλον είσαι ασφαλής από τον τομέα απιστία...
Καλά σήμερα τον παίρνει λίγο το φόρουμ γιατί όλα τα μηνύματα τα βγάζει καψαλισμένα...
Εδώ που τα λέμε, εγώ έχω απορρίψει άντρα γιατί ενώ ήταν καλό παιδί έκανε παρέα με κάτι τσόκαρα που μόλις έπιανες συζήτηση μαζί τους πάθαινες πολιτιστικό σοκ...Λες και βγήκαν μόλις από στάβλο.
Τι πύον και ποιόν να αγνοήσω βρε, το θέμα είναι εσύ να βρεις τρόπο να το προσπεράσεις χωρίς να σου είναι έμμονη ιδέα πια... Αφού περνάς καλά με τον λεγάμενο, άστην άλλη να ξεροσταλιάζει. Ο πιο σίγουρος τρόπος να βεβαιώσεις ότι δε θα γίνει κάτι μεταξύ τους είναι να περνάτε οι 2 σας καλά. Πες του βέβαια ότι τα εν οίκο μη εν δήμο και ότι, αν είναι να απολαμβάνει το προνόμιο του να κάνει σεξ μαζί σου, να κρατάει το στόμα του κλειστό εκτός αν βρίσκεται ανάμεσα στα χείλη σου... αυτό είναι θέμα που καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του, αλλά ΟΧΙ σε σχέση με την κολλητή. Αποκλειστικά σε σχέση με εσένα και εκείνον.
Επισης με εχει πονεσει η μεση τοσο ωρα.Παω να τα τεζαρω στο κρεβατι.Θα σας πετυχω σε τουλαχιστον 8 ωρες...φιλια.
Καλο ξημερωμαααα