Originally Posted by
giorgos panou
καλημερα φιλε μπουμ123,
Ειναι λογικες οι καποιες ανασφαλειες σου για την κοπελα σου ,και ποιος δεν εχει? εδω και οι χρονια παντρεμενοι με γυναικες "καλών ηθων" και που τις πηραν παρθενες ,τουλαχιστον ετσι τους ειπαν η ετσι λεν οι ιδιοι! χεχε¨) ,ασε που υπαρχουν κοπελες που δεν ειναι κολ γκερλς αλλα εχουν παραπανω σεξουαλικες επαφες! αρα ολα ειναι σχετικα! ασε που καλυτερα να εχει εμπειρια η κοπελα σου γτ. αλλιως θα την τρωει η" περιεργεια " ,δλδη πως ειναι και οι αλλοι ανδρες? γτ. να μην εχω και εγω γνωμη για τους υπολοιπους ανδρες? ολες αυτες οι αναζητησεις ειναι οι λογοι που εχουν χωρισει πολλα ζευγαρια η καμια φορα που καποιοι "ανδρες" συμβιβαζοντε με το κερατο !¨).
Απλα θα σε ρωταγα εαν ειναι ελληνιδα ?, -δεν ειμαι ρατσιστης - απλα υπαρχουν πολλοες κοπελες απο το εξωτερικο που θελουν γαμο για την διαμονη , πρεπει να σκεφτομαστε παντα κι το χειροτερο , ετσι δεν ειναι??
Σου εχει πει αν δουλευαι με τηλ. και ραντεβου μια δυο την μερα η αρεοτερα? η δουλευαι σε "σπιτι" ? οπου ειναι καπως πιο υπερβολικα τα πραματα! τι τυχη ειχε με αλλες προηγουμενες σχεσεις της?
Συγχοραμε φιλε για τα σκληρα ερωτηματα! ισως ομως ειναι ενας τροπος να μαθεις καποια πραματα που ειναι σημαντικα για εσενα και την καρδια σου!