Να 'στε καλά βρε παιδιά, άντε αρκετά το πάλεψα δεν θα του λύσω εγώ τα προβλήματα!
Printable View
Να 'στε καλά βρε παιδιά, άντε αρκετά το πάλεψα δεν θα του λύσω εγώ τα προβλήματα!
Ξωτικό μου κι εσύ και όλοι οι άλλοι εδω μέσα μου φτιάξατε την διάθεση και μου δώσατε ώθηση, όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι διακοπές κι ο ψυχολόγος μου και το χρειαζόμουν το ταρακούνημα μου!
Μη νομίζεις μου πήρε καιρό να συνέλθω απο άλλα θεματάκια και τώρα που είμαι καλά έμπλεξα λες και μου έλειψαν τα προβλήματα και η κατάθλιψη.
Μια χαρά μπορεί να υπάρξει φιλία αν ξέρεις που είναι τα όρια και πότε πρέπει να υποχωρήσει κάποιος. Τώρα μου φαίνεται γελοίο να κάνει τόσες μη φιλικές κινήσεις μαζί σου και στο τέλος να σου λέει ξέρεις δεν θέλω σχέση μαζί σου γιατί θα σε πληγώσω :Ρ χαζό είναι αυτό! Δηλαδή με όταν της την πέφτεις και στο καπάκι να της κάνεις ψυχρολουσία με το να της λες "όπα φίλοι είμαστε" δεν την πληγώνεις?? Αν δεν είναι πληγή είναι και πάλι κάτι αρνητικό!! Κάτι ότι σε βλέπει καβάτζα, κάτι ότι σε εκμεταλεύεται όταν νιώθει μοναξιές μου κάνει αυτός... Κόψε του τον πολύ αέρα ή απομακρύνσου μια και καλή
Θεοφανία, αυτο ειναι το μονο σιγουρο..