chat στην τηλεόραση; πρώτη φορά το ακούω.Quote:
Δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελαυταια..... δεν ξερω..εχει κατι μαγικο η οθονη.... θα σου πω μια δικια μου ιστορια.... πριν κατι αιωνες υπηρχε ενα τσατ στην tv...ναι... στην tv!!!Λοιπον..απο κει μεσα αρχισαμε να μιλαμε μ εναν τυπο...ενιωθα οτι ηταν η αδελφη ψυχη.... μιλουσαμε ωωωωρρρεεεςςς στο τηλ κατι που εγω δεν εκανα ποτε... ο τυπος στην αρχη μου ειχε κρυψει οτι ειναι παντρεμενος αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα κ τον ρωτησα ευθεως κ φυσικα πηρα θετικη απαντηση κ οτι δεν ειναι καλα με την γυναικα του κλπ κλπ κλπ κλπ.... κρατησαμε επαφη αλλα προσπαθησα να ειναι φιλικη...ενιωθα ομως κ την αναγκη να τον γνωρισω απο κοντα γιατι αυτον τον ανθρωπο ηθελα να τον εχω στη ζωη μου εστω κ σαν φιλο-γνωστο....Βρεθηκαμε.... πηγαμε για ενα ποτο κ κατα περιεργο τροπο παλι καθομασταν ωρες να μιλαμε...ποια..? εγω... που μεσα σε 2 ωρες το πολυ πρεπει να σηκωθω να φυγω γιατι βαριεμαι ν ακαθομαι στο ιδιο μερος!!!!! Εμφανισιακα δεν μου ειχε κανει κλικ... το ομολογω... οταν με γυρισε πισω καταλαβα οτι ηθελε να με φιλησει..αυτη την εικονα την εχω ακομα μπροστα στα ματια μου...εναν ανθρωπο να τραβιεται μακρυα για να μην κανει κατι που εγω δεν ηθελα...κ δεν ηθελα γιατι με κολλησε το οτι ηταν παντρεμενος..απο κει κ περα μιλησαμε για λιγο καιρο κ μετα φροντισα κ το εκοψα γιατι δεν εβγαζε πουθενα..κ ναι..τον ειχα κατηγορησει οτι με πληγωσε γιατι μου ειχε δωσει ελπιδες οτι βρηκα τον ανθρωπο μου...Δεν ηταν ομως ετσι..αυτος ανοικε αλλου._
Ακομη τον σκεφτομαι με γλυκητητα κ ας με πληγωσε..ισως μ αυτα που του ειχα πει να τον πληγωσα κ εγω..... δεν ξερω..
Απλα προσεχε......να μην πληγωθεις.....