Γουσταρω τους ανθρωπους που αυτοσαρκαζονται!!! Δειχνει πολλα.....
Printable View
Εγω θα απαντησω με μια απλη ερωτηση. Γιατι στο σχολειο που δουλευω(ειμαι καθηγητρια) οι μαθητες καλοβλεπουν παντα τους ωραιους καθηγητές, ακομα και να μην ειναι καλοί? Στο σχολειο δεν πουλας καθηγητή. Μάθημα πουλάς. Και οι διευθυντες ακομα κοιτανε να κρατουν τους καλους καθηγητες που ειναι και ωραιοι. Ναι, ο ρατσισμος της ομορφιας..
προσωπικα θα επερνα μονο καποιον με προσοντα , τωρα αμα τυχαινει αυτος να ειναι και γνωστος καλα θα ειναι , αλλα για εμενα απο την αλλη καλυτερα ξενος , με τον ξενο μπορεις να τον διωξεις αμα δεν κανει πολυ πιο ευκολα απο οτι τον γνωστο!
Οσο και να κραζουμε την Ελλαδα , υπαρχουν πολυ πιο χαλια χωρες στο θεμα εργασιας ,οπως η κυπρο , οπου δεν υπαρχουν αγγελειες παρα μονο με γνωστους και συγγενεις μπορεις να βρεις δουλεια!
Μα ακριβως αυτο λεω. Ειναι ρατσισμος! Αλλα υπαρχει πάντως!! Και οταν το βλεπεις και στα παιδιά που ειναι αγνα, χωρις δολο, καταλαβαινεις οτι σιγουρα η εμφανιση παιζει ρολο. Αν θες την γνωμη μου, για μενα δεν παιζει ρολο ουτε επαγγελματικα ουτε προσωπικα. Π.Χ. κανενας απο τους αντρες που ερωτευτηκα δεν ηταν κουκλος!! Όμως παιζει ρολο, παντου, καλως ή κακως!