νομίζω οτι με ρώτησες κι εχθές και σου απάντησα, απλά και ξεκάθαρα. εκεί που σχολίασες ότι ανφέρομαι στο παρελθόν ανέφερα κάποιους από τους λόγους. αν θες ξαναδες τους ή αλλιως πες μου μήπως μπορώ να τους βρώ ξνανα και να τους παραθέσω
Printable View
το βρήκα θεοφανία ορίστε :"από το είδος της επικοινωνίας που έχουμε κυρίως, απ το ότι πάντα υπήρχε ένα είδος χημείας μεταξύ μας, απο την αμηχανία που υπάρχει ορισμένες στιγμές όταν βρισκόμαστε, από το ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες. μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά το πιστεύω"
μαριαν
συμφωνω απολυτα επι της ουσιας.
θελω ομως να συμπληρωσω , απο εμπειριες πολλων πολλων ΠΟΛΛΩΝ φιλων κι ακομα και δικες μου (πολυ παλιοτερα), οτι αν καποιος δεν ειναι ετοιμος η δεν θελει να δει την αληθεια, δεν θα το κανει, τον κωλο σου κατω να χτυπας (οχι εσυ, ο καθενας μας)
αλλος γιατι την βρισκει να πιασει πατο για να ανοιξει τα ματια του, αλλος γιατι παραμυθιαζεται και την βρισκει ετσι, αλλος γιατι δεν ειναι σε θεση να ζησει κατι αμοιβαιο και λειτουργει καλυτερα στον ρολο αυτου που περιμενει.....
για αυτο (και το λεω προς ολους οσους εχουν την ιδια αποψη με μας), δεν πιστευω οτι εχει νοημα να πει τπτ παραπανω απο την σκεψη του,για οτι αυτη μπορει να αξιζει για την "αν".
Αν ο αλλος ειναι "αλλου", το πολυ πολυ να τον κανει να ταραχτει αν επιμεινει, αλλα αμφιβαλω αν θα τον προχωρησει. γιαυτο και δεν συμμετεχω στο θεμα, αν και ειπα την αποψη μου..
Καλη μου αν?, ειναι το τελευταιο ποστ μου για το θεμα σου. Νομιζω οτι σε καμια απαντηση μου δεν εδειξα αδιαφορια ή μνησικακια. Αντιθετα επειδη εχω βιωσει παρομοια κατασταση, πολλες φορες αισθανθηκα στις απαντησεις που σου εδινα οτι μιλουσα στον εαυτο μου. Ο,τι και να σου πουμε, κανε αυτο που νομιζεις οτι θα σε παει μπροστα και θα σε αγγιξει. Η επιλογη ειναι δικια σου. Αυτο που τα 36 μου χρονια μου εχουν δειξει παντως ειναι οτι αν ενας αντρας θελει μια γυναικα, την διεκδικει εστω και καθυστερημενα, εστω και αν φταιει για το χωρισμο, αντρικια και κατα προσωπο. Και αυτο ειναι κατι που το αποδεικνυει και η ζωη η ιδια. Τωρα εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια τα πραγματα..
Και δεν πιστευω οτι καποιος απο εδω ηθελε να σε προσβαλλει. Να σε βοηθησει ηθελε. Αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου..
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη τυχη!!
Αυτό είναι ένα ποστ με κατάλληλο τρόπο και ανθρώπινο περιεχόμενο, σε σχέση με το παρακάτω χτεσινό και προσβλητικό σου
Αν μου μην μασάς ζήσε το όνειρό σου και μην αφήνεις να στο κλέψει κανένας!
Ό,τι και να χρειαστείς πάντα θα υπάρχει κάποιος μ' ανθρωπιά να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου.
Το ταξίδι τώρα αρχίζει. Απόλαυσέ το όσο μπορείς!
Remedy, δεν είχα σκοπό να συνεχίσω να γράφω. Ό, τι είχα να πω το είπα ήδη πέρσι. Δεν μ' αρέσει να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια.
Ήμουνα σίγουρη πως θα συμφωνήσεις μαζί μου!
Όπως κι εγώ συμφωνώ σ' αυτά που συμπλήρωσες.:)
Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων, στα περισσότερα θέματα. Καμιά φορά είναι σα να διαβάζω τον εαυτό μου!
Αντίθετα, δεν θα μπορούσα ποτέ να ταυτιστώ με άτομα που προσπαθούν να φωνάξουν πόσο "άνθρωποι" είναι! Σε αντίθεση με τους άπονους, σκληρούς και απάνθρωπους άλλους. Αυτούς που απλώς έχουν διαφορετική οπτική, που δε στηρίζεται μόνο στο συναίσθημα αλλά και στη λογική.
Γιατί όπως λέω και γω στο όνομα της ευαισθησίας και του συναισθηματισμού γίνονται τα πιο παράλογα πράγματα και πολλές φορές οι "ευαίσθητοι" καταπιέζουν και εκβιάζουν συναισθηματικά τους λογικούς-"αναίσθητους"..Όχι και πολύ σχετικό αλλά ήθελα να τονίσω ότι δεν ερμηνεύονται τα πάντα από τα συναισθήματα, συναισθήματα χωρίς καθόλου λογική δεν μας κάνουν περισσότερο ευαίσθητους, μάλλον παράλογους ονειροπόλους μας κάνουν.
Οτι θα προσπαθουσα να βοηθησω καποιον και θα φαινομουν κακια και προσβλητικη, ειναι η πρωτη φορα που το ακουω!...Οκ...Κανενα προβλημα. Όλα καλα.
Αν? μου και παλι καλη τυχη κοριτσι μου!
Α τόχα ξεχάσει! Πολλοί λοιπόν συνδικαλιστικοί κι αγωνιστικοί "άμπελοι" έπεσαν, μόνο που άφησαν αδιάφορη απ' ότι φαίνεται την αν, γιατί πήρε τις απαντήσεις της, από κει που πραγματικά χρειαζόταν!
Μίλησε κανείς?
:Ο... 137 μηνυματα και δεν ειδες τιποτα?! :Ρ
an πρεπει να εχεις κανει πιστευω ενα κεφαλι καζανι...
Κρατα αυτα που σε συμπληρωσαν,σκεψου και εσυ θα αποφασιζεις για την ζωη σου an !
μα πραγματικά τι γίνεται πότε είπα για κάποιον ότι με προσβάλλει και γίνεται κακός;ίσα ίσα είπα ότι περνω σαν δεδομένο ότι ο καθένας ξεκινάει με καλές προθέσεις να απαντήσει σε ένα μήνυμα και απλά εξέφρασα πως με κάνουν να νιώθω μερικά μηνύματα..όμως το πως με κάνουν εμένα να νιώθω δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν κάτι τα μηνύματα αυτά.κατανοητό αυτό νομίζω ε;
αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι εγώ θα αποφασίσω τελικά.όπως και το τι θα κρατήσω και τι θα αφήσω από αυτά που άκουσα. άλλωστε δεν έίχα την πρόθεση να αφήσω κάποιον άλλον να το κάνει για μένα..απόψεις και προβληματισμούς ήθελα να διαβάσω :)
όσο για το κεφάλι καζάνι..όντως ισχύει αλλά ευτυχώς δεν προέρχεται μόνο από εδώ ο πονοκέφαλος, αλλιώς δεν θα επέστρεφα :)
[QUOTE=Θεοφανία;321013]αν...Δεν αδικώ τους καινούργιους που δεν ξέρουν την ιστορία, αλλά και συ μην αδικείς εμένα που δεν μπορώ να σου συμπαρασταθώ σε κάτι που δεν υπάρχει.[QUOTE]
Κι όμως ύστερα από 10 σελίδες.., ο συλλογισμός σου ΑΚΥΡΟΣ!!!
Αυτό κι αν θέλει ψυχαναλυσμό!!
Για νάρθη το παρακάτω θεϊκό,
Η κοπέλα ζητούσε βοήθεια κι η "λογική του παραλόγου", την οδηγεί σε εύλογες απορίες, που βέβαια σκοπίμως αγνοήθηκαν!
Ναι δεν στόπε κανένας απλά ΣΥ ΕΙΠΑΣ!! Για να την ακούσεις στην συνέχεια με το
Έ-ξυπνοι(εκτός ύπνου) άνθρωποι είμαστε! Τ' αποτελέσματα βγήκανε..
Άντε γειά!!!
έκανα διάφορες σκέψεις σήμερα μεσα στην μέρα...δεν είμαι σίγουρη για τίποτα ούτε για τα όνειρα και τις επιθυμίες που εκφράζω. θεωρώ ότι μεγάλο μέρος της δυσκολίας που αντιμετωπίζω στο θέμα αυτό είναι το γεγονός ότι έχω μετανιώσει που δεν φέρθηκα διαφορετικά σε ορισμένες στιγμές, μετανιώνω πραγματικά και σκέφτομαι μήπως ψάχνω και μια ευκαιρία να διορθώσω στιγμές..ξέρω ότι δεν γίνεται να αλλάξουμε το παρελθόν όμως. επίσης μου λείπει τόσο ο Φ. γιατί μοιραζόμασταν μια ευαισθησία για το πως βλέπαμε τον κόσμο..πλέον δεν έχω κάποιον να το μοιραστώ αυτό τόσο δυνατά, με τον ίδιο τρόπο. και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να διαχειριστώ μόνη μου όσα βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου..πλεόν μπορούμε να συζητήσουμε μόνο σύντομα στο τηλ. όλα αυτά. με δυσκολεύουν όσα βλέπω γύρω μου. μετανιώνω επίσης που δεν τον είδα πριν φύγει επειδή θεωρουσα ότι δεν θα μου κανε καλό.
...αν, καταλαβαίνω όλα αυτά που λες.
Μου έχει τύχει και μένα να μη μπορώ να ξεκολλήσω από κάποιον επειδή θεωρούσα πως δεν θα βρω κάποιον να μοιραστώ με ευκολία τα ίδια συναισθήματα ή την ίδια ματιά για τον κόσμο.
Ευτυχώς αποδείχτηκε πως έκανα λάθος.
Όταν λες έφυγε, τι εννοείς?
μετακόμισε σε άλλη πόλη.αλλά εγώ εκέινη την περίοδο και πρίν δεν ήμουν καλά και δεν επικοινωνούσα σχεδόν με κανέναν, θεωρούσα ότι δεν θα μου κάνει καλό.
Θεοφανία το χω σκεφτεί αρκετές φορές κι εγώ..αλλά τώρα και να το κάνω τι θ αλλάξει; ακόμα και να νιώθει κι αυτός κάτι κ να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να μαστε μαζί δεν γίνεται οπότε..
γιατί θα ήθελα να μπορούσε να γινόταν..πολύ ώριμο το ξέρω :Ρ
προσπαθώ να κοιτάξω και μπροστά αλλά δεν αχνοφαίνεται καν κάτι...δεν ξέρω τι έχω πάθει γιατί γενικά είμαι πολύ αλλιώς. η στάση μου απέναντι σε αυτό το θέμα δεν θα λεγα ότι με περιγράφει ιδιαίτερα ως ανθρωπο. είμαι αρκετά πειθαρχημένη, βάζω την λογική μπορστά όταν χρειάζεται,κάνω πολλά πράγματα.γενικά είμαι καλή σε πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, δεν είμαι ιδαίτερα αυθόρμητη... βεβαια την υπερβολή στο συναίσθημα την έχω αλλά θέλω να πω ότι ΄σιως δεν μπορώ να το διαχειριστώ τόσο καιρό γιατί ε'ιναι και λίγο ξένο για μενα να αφήνομαι τόσο πολύ σε αυτό που νιώθω. για παράδειγμα στην κανονική μου ζωή σε 2 ατομα έχω μιλήσει μόνο για όσα συζητάω εδώ.
...αν...αν ψάξεις βαθιά μέσα σου θα ανακαλύψεις πως δεν είσαι πια ερωτευμένη με αυτον τον τύπο.
Θα ανακαλύψεις πως ο λόγος που ασχολείσαι ακόμη είναι ο φόβος σου για το άγνωστο, η απογοητευση σου που έδωσες τόσα πολλά και δεν βγήκε πουθενά, η αίσθηση σου πως και στην επόμενη ιστορία θα γίνουν τα ίδια ίσως και χειρότερα και πως κάπως έτσι καταλήγουν όλα.
Ξέρεις, η συνήθεια να "αγαπάμε" κάτι είναι ακόμη πιο επικίνδυνη και από την πραγματική αγάπη.
Είμαι σίγουρη πως θες να φύγεις αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, πως θες να κάνεις μια καινούργια αρχή αλλά φοβάσαι, πως έχεις να δώσεις πολλά αλλά δνε ξέρεις που...:)
Μη το σκέφτεσαι συνέχεια, απλά ψάξου όσο μπορείς περισσότερο.
Για όλους υπάρχει κάτι, φτάνει να μη βάζουμε εμείς οι ίδιο τρικλοποδιές στον εαυτό μας....
Και τί προτείνεις δηλ. να μην αγαπάμε τίποτα? Καλά τόχα καταλάβει..
Αυτή η συγκεκριμένη "βοήθεια" εκτός λογικής είναι όντως κι επικίνδυνη!
Η αν πουθενά σε κανένα προηγούμενο ποστ δεν αναφέρει ότι κλαίει..
Γιατί το κάνεις αυτό; Πού αναφέρει ότι κλαίει; Και μην κάνεις τον "κινέζο".