ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι λες... μπερδευομαι
Printable View
ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι λες... μπερδευομαι
Λέω, να απελευθερωθούμε και στο σεξ, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν μας βλέπουν ως μηχανή. Δηλαδή να τους αφηνόμαστε μόνο αν μας βλέπουν σαν προσωπικότητες με υπόσταση και όχι σαν ένα αντικείμενο, αλλά αλλιώς γιατί να απελευθερωθούμε; Για να τους κάνουμε τη χάρη;
μα πλεον λιγες εχουν ταμπου σχετικα με αυτο... και την ωρα του σεξ οσο θελει ο αντρας την γυναικαρα του μηχανη του σεξ αλλο τοσο θελει και η γυναικα τον αντρα της μηχανη του σεξ... μην το βλεπεις σαν κατι κακο...
ετσι ειναι η φυση
το να κανεις σεξ με τον αντρα σου δεν σε κανει κατωτερη ουτε σε χρησιμοποιει κανεις... δινεις παιρνεις
καμια κατωτεροτητα
κατωτερη εισαι οταν δεν κανεις σεξ και γινεσαι μια ανοργασμικια σκυλα με αραχνες στο μ............ σου :ΡΡΡ
μαρκελα πεσμου οτι δε κανεις πλακα εδω και οντως ρωτας κατι τοσο ηλιθιο.
εσυ οταν κανεις σεξ δε δοκιμαζεις τη π@@τσα του αλλου δλδ, μονο αυτος σε δοκιμαζει ?
το σεξ δεν ειναι προνομιο του ενος, αλλα αναγκη και των δυο! ποσες φορες θα το πουμε ?
κανονικα και η γυναικα εχει καβλες, και ο αντρας.
ο αντρας μπορει να το δειχνει περισσοτερο, η γυναικα το κρυβει μη κακοχαρακτηριστει και *******. κι ετσι εδω πλεον καταντησαν οι γυναικες τοσο ψυχρες, που βλεπουμε οτι δε νιωθουν κι αφοριζουν τελειως το σεξ. λες κι αμα την πει καποιος ετσι, κατι ετρεξε στα γυφτικα, δε θα μπορεσει να ξανακυκλοφορησει. ο αντρας ομως αν δε γαμησει χαρακτηριζεται απο ανικανος, αχρηστος μεχρι και gay (το ειδαμε προσφατα και στο θεμα της kaity).
αποψεις λες και ειστε στο παρθεναγωγειο.
τελικα ειναι ή δεν ειναι εξελιξη ? τη μια συμφωνεις την αλλη διαφωνεις, εχω δικιο ή αδικο, κατεληξε.
και που ξερεις οτι θελουν μονο σεξ απο σενα ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που στη πεφτουν ? κι αν το θελουν μονο στην αρχη να δουν αν ταιριαζεται, κι αν οντως ταιριαζεται μετα σου ζητησουν σχεση ? μιλας σαν να εχεις να κανεις με ρομποτακια κι οχι ανθρωπους. κανενας δεν ειναι σεξομηχανη, ουτε οι πορνοσταρ που αναγκαζονται να εχουν τρελες επιδοσεις. ολοι ειναι ανθρωποι κι εχουν και αισθηματα.
σαφως αμα δε ταιριαξουν με τη πρωτη, μπορει με τη δευτερη. αν και η ορεξη και τα γουστα του καθενος και της καθεμιας φαινονται απ'την αρχη. δε γινεται ενας που θελει δευτερο και τριτο γυρο πχ, να ταιριαξει με μια ανιωθη που το βλεπει σαν αγγαρεια το ολο θεμα, και δεν το ευχαριστιεται.
Καλωσηρθες white παλι...ανεβασμενη σε βρισκω , με το χιουμορ και με απ'ολα αν και δεν διαβασα ολες τις σελιδες:)
Σχετικα με το τιτλο του θεματος , αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το θεμα δεν ειναι αναγκη να τα βλεπουμε ολα ως διπολα. Εαν θελουμε να δουμε το κοσμο ως θυτες και θυματα , υπαρχουν και οι μεν και οι δε και οι απειρες διαβαθμισεις μεταξυ τους , και μπορει καποιος που ειναι θυμα καπου να ειναι θυτης αλλου
Εμεις ειμαστε πχ τα θυματα και οι πολιτικοι οι θυτες
Αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει να βλεπω τον κοσμο ετσι. Προτιμω να τον βλεπω σαν μια τεραστια....φραντζολα , ειτε τρως μεχρι να σκασεις ή κανεις διαιτα και στο ενδιαμεσο αναρωτιεσαι για διαφορα:p
Ή μαλλον καλυτερα σαν δεντρο που απλωνεις το χερι να κοψεις καρπους ή δεν το απλωνεις , γιατι ισως θελει σκαρφαλωμα , γιατι ισως φοβομαστε γιατι ισως για τον α ή β λογο φρεναρουμε τον εαυτο μας ή απο εξωτερικους παραγοντες...στην Ελλαδα εχει γινει ψηλο το δεντρο:p
Ειπα και εγω την φιλοσοφια μου κυριως για ενα γεια , γιατι δεν εχω χρονο να διαβασω 9 σελιδες και γιατι δεν εχω καταλαβει που κινειται το νημα:)
Whitecandle άκουγα ένα τραγουδάκι προ ολίγου και λέω να στο αφιερώσω.."όλα μένουν ίδια αν δεν τ'αγαπάς, όλα μοιάζουν ίδια άμα δεν τα πας.."..Τα φιλιά μου :)
μη γραφεις τετοια void και κολαζονται και θα ξεφυγουν απ'τα ταμπου της εκκλησιας χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος, και θα τρεχουμε μετα.
ΚΕΝΟ ξέρεις πως είναι να σε λένε *******; Μαζί με το τρελή, είναι η χειρότερη βρισιά, δεν σε υπολογίζουν καθόλου μετά! Σε πατάνε. Αλλά το θέμα δεν είναι να φτάσουμε στο άλλο άκρο όλο σεξ, ακόμα και αν μπορούσα! Πάμε παρακάτω τώρα. Εξέλιξη είναι όπως σου είπα στο τέλος, κατέληξα. Αφού είναι όλοι άνθρωποι και έχουν αισθήματα, τότε γιατί είναι αποφασισμένοι από την αρχή ότι θέλουν μόνο σεξ και δεν δένονται με το σεξ;;;;
Κι εγώ έχει τύχει να ονειρευτώ ότι θέλω και δεύτερο και τρίτο γύρο με κάποιον όμως που είμαι ερωτευμένη, αλλά από αυτόν δεν είδα ανταπόκριση οπότε........
Γειά σου κηπ καλώς σε βρήκα η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου χαρούμενη, έχω πολύ μαυρίλα μέσα μου, για την ακρίβεια τα βλέπω όλα μαύρα δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει, μάλλον πάντα έτσι ήμουνα, οι σελίδες αυτές μιλάνε για την ανισότητα των δύο φύλων για λίγο ένιωσα μόνο καλά μ'αυτά που διάβαζα! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολλή κακία και πολλή ζήλεια και αυτό δεν εξαλείφεται δυστυχώς. Πάντως πρώτη φορά ακούω να βλέπουν τον κόσμο έτσι, πολύ πρωτότυπη ματιά!
Ναι αλλά στο θέμα σεξ είσαι πολύ απελευθερωμένη. Οπότε είναι ο τρόπος που μεγάλωσες. Για την προσβολή οκ, μου είπες ότι έκανες πλάκα, οπότε σε συγχωρώ. :P
Τώρα να πάρω ζεστά το θέμα με τους άντρες, αφού με έχουν πληγώσει πολύ και επιπλέον δεν θέλω σεξ, πως να το πάρω πιο ζεστά;
σωπα βρε whitecandle που ειναι και η χειροτερη βρισια, αλλες ερεθιζονται αμα τις λενε ετσι μαζι με οποιο αλλο προστυχολογο. μου ειχε τυχει στο παρελθον κοπελα πρωην που ηθελε να την λεω ******* μου.
και δεν ειναι το ιδιο με το να σε πουνε ανικανο, αχρηστο και να σου αλλαξουν τη σεξουαλικη σου κατευθηνση, οπως κανουν στους αντρες οταν εχουν μια αποτυχια. τοτε τους πατανε ακομα χειροτερα, δε τους φτανει η αποτυχια τους, να εχουν και τους χαρακτηρισμους του κοσμου, πανε για φουντο μετα.
για κατσε και συγκρινε τα λοιπον, να δεις ποιο κανει μεγαλυτερη ζημια στη ψυχουλα. εσυ το παιρνεις σαν να ηρθε το τελος του κοσμου, ενω ειναι απλα μια λεξη.
τελος ποιος σου ειπε οτι δεν δενονται οι ανθρωποι με το σεξ ? ακομα και one night stand να πας να κανεις με καποιον, και ταιριαζετε και το κανετε καλα, τοτε μπορει να υπαρξει και συνεχεια. υπαρχουν και τα λεγομενα fuckbuddies, οπως και οι ελευθερες σχεσεις που ειναι απλα για να καλυπτουν και οι δυο τις αναγκες τους και τπτ παραπανω.
δε καταλαβαινω γιατι πρεπει απ'το ξεκινημα να μοιραζεις ακυρα στο κοσμο ενω δε τους εχεις γνωρισει καν.
Κοίτα ο καθένας το βλέπει από την δική του τη μεριά, για μένα χάθηκε ο κόσμος αν με πούνε *******, καταρχάς γιατί δεν είμαι. Άλλο στο κρεββάτι αλλά και πάλι εκεί όχι πάντα. Όλα κάνουνε ζημιά στην ψυχούλα, οπότε ας το πάρουμε ότι είναι ίσα αυτά τα δύο.
"υπαρχουν και τα λεγομενα fuckbuddies, οπως και οι ελευθερες σχεσεις που ειναι απλα για να καλυπτουν και οι δυο τις αναγκες τους και τπτ παραπανω." Αυτό τα λέει όλα ότι δεν υπάρχει καθόλου συναίσθημα και είναι ρομποτάκια οι άλλοι!
οσο ρομποτιστικο μπορει να ειναι το κατουρημα και το χεσιμο, αλλο τοσο μπορει να ειναι και το χυσιμο. μονο που στο σεξακι βαζεις και συναισθημα κι αναγκαστικα γινεται με δυο ανθρωπους (μπορει και με τρεις, και με τεσσερις, και με πιο πολλους, και τοτε εχουμε παρτουζα). επειδη περιλαμβανει κι αλλους, γι'αυτο σου φαινεται περιπλοκο, αν ολα εξαρτιοντουσαν απ'το χερι σου (μεταφορικα κι οχι κυριολεκτικα), τοτε δε θα ειχες τοση ανησυχια και προβληματισμο.
Μου αρέσουνε τα ρομποτάκια του σεξ.
white στο σεξ τρωγοντας ερχεται η ορεξη :Ρ
τεσπα αστα αυτα
παντα υπαρχει καποιος καποια καποιοι στο παρελθον που πληγωσαν... Ε δεν ειναι λογος να παψεις να πιστευεις στους ανθρωπους. Ο καθενας ειναι διαφορετικος και εχει να σου δωσει διαφορετικα πραματα διαφορετικες εμπειριες. Το οτι σε πληγωσαν μια δυο τρεις πεντε δεκα φορες στο παρελθον δεν σημαινει πως αντρας = πληγη αν και ειμαι σιγουρη πως αν κοιταξεις πιο προσεκτικα το παρελθον σου θα βρεις και καλες στιγμες. Θελω να πιστευω πως εισαι σε φαση αρνητισμου και απλα σε κυριευουν οι κακες στιγμες σου.
Ακου τι σου λεει ο ΚΕΝΟ. Λογικα μιλαει.
τι εννοεις πολυ απελευθερωμενη? προσπαθω να βαζω ενα μετρο.
Το σεξ ειναι "περιεργη" υποθεση. Ο καθενας εχει την δικια του οπτικη γωνια πανω στο θεμα . Αλλοι θεωρουνται πιο απελευθερωμενοι , αλλοι συντηρητικοι , αλλοι ζηλευουν τους απελευθερωμενους ενω ειναι συντηρητικοι οι ιδιοι , αλλοι κατηγορουν τους απελευθερωμενους , αλλοι γιουχαρουν τους συντηρητικους και παει λεγοντας. Σιγουρα το σεξ ειναι απολαυση τουλαχιστον για τους περισσοτερους. Γιατι μεσα στην απειρη ποικιλομορφια ειναι και μερικοι που δεν την " βρισκουν" με αυτο ή ειναι απο τις τελευταιες τους προτεραιοτητες.
Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να κανεις για να δωσω και εγω μια συμβουλη ειναι να κατασταλαξεις τι ειναι αυτο που ακριβως θες απο μια σχεση και τι υποχωρησεις πρεπει να κανεις για το αποκτησεις. Αξιζει το κοπο να κανεις αυτες τις υποχωρησεις?
Πολλα ερωτηματα που πρεπει να απαντησεις εσυ και μονο εσυ.
Δεν αρκει να ξερεις τι θες γιατι το ιδανικο δεν υπαρχει , δεν αρκει να κανεις απειρες υποχωρησεις γιατι παυεις στο τελος να εισαι ο εαυτος σου , δεν αρκει και να μην κανεις τιποτα εαν αυτο που θες ειναι μια σχεση.
Ισοροπιες και λιγο τυχη χρειαζεται παντα.
Αυτη ειναι η γενικη μου οπτικη γωνια , τωρα το πως βλεπω τα θεματα του σεξ , σχεσεων κλπ , εχω και εγω την δικια μου σφραγιδα και παλευω με αυτην και τις ισορροπιες μου.:)
Αν βρεις κάποιον διαφορετικό από αυτούς που έχεις ζήσει και να αναγνωρίζει την ισότητα των 2 φύλλων, αν αλληλοαγαπιέστε, θα θες να κάνεις σεξ...
Δε θες γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος με ότι σου είπα...
Αυτοί που έχεις ζήσει, δε σου προκαλούν κάποιο συναίσθημα και φυσικό είναι να μη θες να κάνεις μαζί τους αφούυυυ........
ισοτητα των δυο φυλλων ? φυλλων του δεντρου ? μαλλον φυλων εννοεις. και δεν εχει να κανει με την ισοτητα αυτο το πραμα, αλλα το ποσο φυσιολογικη ειναι η ιδια για να μπορεσει να δεχτει καποιον επισης φυσιολογικο. η ισοτητα και το φυσιολογικο χανεται οταν λεει οχι στο σεξ, οχι στο ενα, οχι στο αλλο. εκει η ζυγαρια γερνει προς το μερος της κι οχι τη μεση και των δυο ή το μερος του αλλου. οποτε δε μιλαμε για ισοτητα και κατι φυσιολογικο πλεον.
κοίτα όσο εσύ έχεις εύκολους και κατ' επανάληψη τους χαρακτηρισμούς π.χ. ηλίθιο και που θέλεις ν' αποδείξεις και να βγάλεις και
μόνος σου συμπεράσματα για μένα, διαφορετικά λολ κινδυνεύω από αφορισμούς, ναι εγώ πλάκα κάνω, γιατί στις δοκιμές μου συνήθως,
δεν χρειάζεται να λειτουργήσω με συναίσθημα, οπότε είναι πολύ εύκολο να πω κιόλας και δικαιολογημένα, ειδικά κι όταν ο άλλος μου
βγάζει και μια λιγουριά και σεξουαλική πείνα "ξέρετε δεν θα πάρω, γιατί τυχαίνει μόλις να γευμάτισα κι είμαι χορτάτη! "
δε θελω να σε κακοχαρακτηρισω ουτε να τσακωθω παλι μαζι σου, αλλα η συγκεκριμενη ερωτηση που εκανες ηταν οντως ηλιθια και το ειδες και στη πορεια που νομιζαν κι αλλοι οτι εκανες πλακα και ειρωνευοσουν. ξαναδιαβασε αυτα που γραφτηκαν και σκεψου λιγο λογικα, αν κατα τη διαρκεια του σεξ δοκιμαζεις κι εσυ τον αλλον ή ο αλλος μονο εσενα. αυτο και τιποτα παραπανω σχετικο με συναισθηματα κι αλλες ακυροτητες.
δε γινεται να τα λες σωστα και να ρωτας κατι τετοιο βρε μαρκελα. ή δεν εχεις καθολου εμπειριες ή καποιο προβλημα παιζει στο σεξ και νιωθεις οτι δεν δοκιμαζεις κι εσυ τον αλλον. δε καταλαβαινω πως μπορει να το δει μονοπλευρα αυτο το πραγμα μια γυναικα, αφου το σεξ ειναι συμμετοχη και των δυο! δε σε δοκιμαζει λοιπον μονο ο αντρας, τον δοκιμαζεις κι εσυ. αν τωρα δε θες να δοκιμασεις ή κολλας μονο στο συναισθημα, ειναι αλλο θεμα και δε θα καθησω να ασχοληθω γιατι η κουβεντα αφορουσε τη πραξη μονο.
μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, για κάποιον που δεν ξέρεις! Επειδή λοιπόν έχω περισσότερες από σένα εμπειρίες,
αλλά και υγιή συμπεριφορά και στο σεξ έχω την δυνατότητα και τη διάκριση να καταλάβω τι εννοεί η white.. με τα όσα έχει γράψει η κοπέλα.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έχω εκκλησιαστικά ταμπού ή μάλλον γενικότερα δεν έχω ταμπού.
ρε πλάκα κάνω με τις εκφράσεις σου.., που όμως σόρρυ σε χαρακτηρίζουν κιόλας.. και δεν είναι.. ποσο υγιης.., αλλά "πόσο υγιές"
κι εξηγούμαι, το πάντα το ειρωνικό στυλάκι-συγγνώμη white.., που δανείζομαι εκφράσεις σου!-τα "γυναικάκια ή ελλεϊνίδες η κοριτσάκια"
δεν προϋποθέτουν καμιά συμμετοχή.., αλλά αναγάγουν σε εποχές του αλή μπαμπά με τους σαράντα κλέφτες!
πλάκα έκανα, δεν ειρωνευόμουν όμως! έχει τεράστια διαφορά! το θέμα πάλι είν' άλλο, ότι εσύ προσπαθείς ντε και καλά να μειώνεις την ελληνίδα
ενώ σ' αυτήν απευθύνεσαι συνέχεια κι επόμενο είναι να δέχεσαι αντιδράσεις γιατί λες; λολ! μόνο εσύ εδώ κρίνεις τόσο αυστηρά και μονόπλευρα!
sorry μαρκελα δε θα μπλεχτω παλι σε αλλη μια ανουσια μαχη. αν διαβαζες το θεμα απ'την αρχη θα εβλεπες οτι δεν γενικευω μιλωντας για ολες τις ελληνιδες, καποιες ξεχωριζουν. γιατι η BloodyKate πχ να εχει σωστη συμπεριφορα και να ειναι παραδειγμα προς μιμηση, ενω η whitecandle να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη ? τι παραπανω εχει η πρωτη που δεν εχει η δευτερη ? μηπως δεν ειναι ελληνιδα ? μηπως τα κιλα παιζουν ρολο ? ή μηπως η περιοχη (αφου και οι δυο ειναι εκτος αθηνων) ?
Σ' αυτούς που αγαπάς γίνεσαι θύμα και σ' αυτούς απ' τους οποίους αγαπιέσαι γίνεσαι θύτης.
δεν θα ελεγα τιποτα αρνητικο, αν και οι ιδιες δεν ηταν ανωριμες, κομπλεξικες και προβληματικες. την ανωριμοτητα απλα και μονο στο θεμα του σεξ και πως αντιμετωπιζεται, την βλεπουμε και σ'αυτο το topic, που 30χρονων γαϊδαρες συμπεριφερονται σαν 15χρονες μιξοπαρθενες. επειτα, μεστα κομπλεξ ειναι και το γνωστο ψωνισμα που οι περισσοτερες στην ελλαδα εχουν, λες κι αξιζουν χρυσαφι. αυτα ολα απομακρυνουν τους αντρες, και μετα ερχεστε κι αναρωτιεστε τι κανετε λαθος. μα οταν εχετε υφος χιλιων καρδιναλιων τι περιμενετε ? ετσι κι εγω οταν βλεπω καποια δεν ειναι συνεργασιμη, δε καθομαι να χασω το χρονο μου, τη βαζω στη κατηγορια ελλεϊνιδα, και παω παρακατω. μεχρι να γινουν ολες οι ελληνιδες ελλεϊνιδες, ορισμενες θα ξεχωριζουν, κι αλλες θα βρισκουν στο τοιχο.
It is what we are that bothers us on the ‘other’, for, had we not had it, we would have not observed it on the other. Are you evil? You will think all are evil. Are you good? You will deem all being good etc etc.
Μπορεί να έχεις δίκιο ότι είμαι σε φάση αρνητισμού, αλλά ίσως είμαι μόνιμα έτσι, και δεύτερον ο ΚΕΝΟ δεν μιλάει λογικά, το χει δει το θέμα μισογυνιστικά. Δεν είδες και μόνο που λέει μακρυά από Ελληνίδες επειδή έχουν κακή συμπεριφορά; Αυτό είναι σωστό; Μετά λέτε για μένα!
Οκ, δεν είσαι πολύ απελευθερωμένη σε σχέση με τα αγόρια, αλλά σε σχέση με τα κορίτσια! Καλά κάνεις σε παραδέχομαι όμως!