Originally Posted by
RainAndWind
Για ποιο λόγο ένα LGBTQ άτομο να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μη φιλικό περιβάλλον για τα lgbtq άτομα? Προσωπικά έχω διαβάσει άπειρες παραβιάσεις δικαιωμάτων τους μέσα σε αυτό το σάιτ και μάλιστα σκοπεύω να παρατήσω το σάιτ γι αυτό το λόγο. Υπάρχουν sites ΛΟΑΤ φιλικά τουλάχιστον και συμβουλεύω Λοαδ άτομα να μην ποστάρουν άλλο σε αυτό το σάιτ, ένα σάιτ που ΠΟΤΕ η διαχείριση δεν έχει πάρει το μέρος τους, (εσείς το έχετε δει πουθενά, ένα σχολιάκι έστω μικρούλι, τόσο δα, που να αναγνωρίζει το ίδιο δικαίωμα όπως στα ετερό άτομα εδώ μέσα η σεξουαλικότητά τους να μη στηλιτεύεται? ΟΧΙ. Μεμονωμένα άτομα το κάνουμε, το καθένα μάλιστα για δικούς της/του λόγους. Από επίσημα χείλη, νάδα. Ε, στα νάδα μας και μας. Το να παλεύεις σε ένα μη φιλικό Λοαδ σάιτ για τα αυτονόητα μου φαίνεται όλο και περισσότερο γελοίο. Μέσα σε διάφορα νήματα γίνεται Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ, ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΤΣ ΚΑΡΓΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ. Αν αυτό θεωρείται μοντερέιτινγκ που διασφαλίζει ένα άτομο να ανοιχτεί και να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του όπως θα έπρεπε, σε ένα κλίμα υγιές και όχι ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, τότε σας λέω ότι το σάιτ αυτό είναι ΚΑΡΓΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για όσα άτομα μπορεί να είναι ήδη επιβαρυμμένα από άλλα προβλήματα και μπαίνουν εδώ μέσα να λύσουν το κουβάρι τους. Είναι ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ 100%.
Πηγαίντε αλλού, που το μοντερέιτινγκ θα σας εξασφαλίζει πως η σεξουαλικότητά σας, οι προτιμήσεις σας, η ταυτότητά σας, δε θα γίνεται ΑΣΤΕΙΑΚΙ στα χείλη κάθε ομοφοβικού και καθεμιάς ομοφοβικής μαλακισμένης, δίχως να τρώνε μια προειδοποίηση καν γι αυτό. Και κάτι άλλο. ΘΡΕΝΤΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ είναι μεταμφιεσμένα ως ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, αν αυτά λοιπόν που σκέφτονται άλλες και άλλοι είναι αυτά που θα ακούγαμε σε κάθε τελειωμένο στέκι κυρίαρχης αφήγησης βαρβάτων αρσενικών ή κρυφολεσβοφοβικών κυράτσων, θεωρώ ότι το να ζητάς λίλιουμ από άτομα να περιγράψουν σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ είναι φαιδρό και τραγικό. Εγώ πάντως την δική μου εμπειρία, πείρα, κάβλα και οτιδήποτε, ΔΕΝ θα την χαραμίσω άλλο εδώ μέσα.
*Σάιτ όπως του Κρίνο, α ρε Κρίνο, τελικά δικαιώνεσαι, είναι ΛΟΑΔ ΦΙΛΙΚΑ, που σημαίνει ότι η εμπειρία, η ζωή, οι προτιμήσεις, η ταυτότητα δε θα επιτρέπεται να γίνονται αντικείμενο χλεύης, όπως γίνεται στην κοινωνία μας ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ. Και ό,τι ζω και ακούω στην κοινωνία μου κατά κόρον, γιατί να μπω να το ακούω και σε ένα σάιτ υποτίθεται ψυχολογικής υποστήριξης? Νίκο Δωδώνη, έχεις να απολογηθείς σε πολλά ΛΟΑΔ άτομα για οτιδήποτε φριχτά ομοφοβικό διαβάζουν εδώ μέσα, για παραβιάσεις ηθικές, έχουμε γίνει μέλη αρκετές φορές διαχείριση αντί της διαχείρισης, που είναι ουσιαστικά απούσα, και έχει υποκατασταθεί από διαφημίσεις μέσα στα θρεντ. Να μου λείπουν οι εδώ μαλακίες, αντίο, είπαμε να δίνεις ευκαιρίες, αλλά να διαβάζεις ομαδικά πεσίματα από φοβικούς σε άτομα και να ισχύει ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ, δε νομίζω πως μπορεί ποτέ να δικαιολογηθεί σε σάιτ του είδους. Το Σεξουαλικότητα τμήμα τι το θέλετε τρομάρα σας? Για φιγούρα? Εσείς κύριε ΔΩΔΩΝΗ, επαγγελματία ψυχικής υγείας, τι θα συμβουλεύατε ένα ΛΟΑΔ άτομο, να μπει και να ρισκάρει την υγεία του την ψυχική στο σάιτ σας διαβάζοντας τα καμάρια σας τα μέλη να πετάνε σπόντες για χωρίστρες σε κόλους και άλλα τέτοιου τύπου? Ή μήπως να αφήνετε άτομα να ποστάρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ για τη ΔΙΑΒΟΛΙΚΉ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ? Είστε ένα νόμιμο μπουρδέλο, αυτό είστε και μάλιστα εκμεταλλεύεστε θρεντς που γίνεται της κακομοίρας για να έχετε ανεβασμένα νούμερα. Και αυτό σας κάνει ΝΟΥΜΕΡΑ, κυριολεκτικά και μεταφορικά.