romanta fonaze?h gynaika toy itan ayti?
Printable View
romanta fonaze?h gynaika toy itan ayti?
Αdzik με εχει πιασει τωρα..μονη μου γελαω χαρηκα που γελασες παρεα μου..δεν κι οτι καλυτερο να γελας μονη σου...
γιατί εμείς τι νομίζεις κάνουμε;;Quote:
Originally posted by interappted
Αdzik με εχει πιασει τωρα..μονη μου γελαω χαρηκα που γελασες παρεα μου..δεν κι οτι καλυτερο να γελας μονη σου...
δεν ειδεσ την συζητηση για την πυροσβεστικη....??..ε γι αυτο λεσ..:)
αχ εδω ειχα λυθει...μπενει μεσα ο γιος μου μαμα τι επαθες κ γελας??του φανηκε περιεργο μετα απο εναμιση χρονο...γελαω παιδι μου του λεω..μονη σου???ε?τι να στου εξηγω τωρα του παιδιου...με εχει που με εχει για psycho...Quote:
ωφειλεις να την ακουσεις γιατι συμφωνει με τη δικαι μου επισης..δεν μπορει να κανουμε και οι δυο λαθος μονο ο ροκυ μπορει να μας διαψευσει....
aaaaααααα μην τα λεσ αυτα..στα ματια του θα εισαι παντα μια πριγκηπισσα...τον αγκαλιαζεισ πολυ???..να τον αγκαλιαζεισ...
αχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα
αντε Ραψωδουκο μου την καναμε και την καλη μασ πραξη σημερα... την καναμε κα γελασε την ιντερ....
..για να δουμε με την μπαρτσελονα τι θα γινει :P
λολ βλέπουμε και μπάλα;
αχ θα εχει εντελως διαφορετικη αποψη για τις πριγκηπησες...κι αν καποτε μαθει οτι ηταν καλες ευγενικες,σοβαρες και φορουσαν στεμμα...θα χτυπιεται κ θα λεει δεν ειναι στεμμα ειναι ορθια μαλλια κ δεν φορανε σιελ φορεματα πιτζαμες φορανε...ουτε καθονται στο θρονο στο πατωμα...κ αν πουνε κ για τον πρηγκιπα στο ασπρο αλλογο εκει ειναι που θα φαει την πρωτη του αποβολη
Quote:
κ αν πουνε κ για τον πρηγκιπα στο ασπρο αλλογο εκει ειναι που θα φαει την πρωτη του αποβολη
αχαχαχαχαχαχα
λιώνω.........
ηταν καλες ευγενικες,σοβαρες και φορουσαν στεμμαQuote:
αχ θα εχει εντελως διαφορετικη αποψη για τις πριγκηπησες...κι αν καποτε μαθει οτι ηταν καλες ευγενικες,σοβαρες και φορουσαν στεμμα...θα χτυπιεται κ θα λεει δεν ειναι στεμμα ειναι ορθια μαλλια κ δεν φορανε σιελ φορεματα πιτζαμες φορανε...ουτε καθονται στο θρονο στο πατωμα...κ αν πουνε κ για τον πρηγκιπα στο ασπρο αλλογο εκει ειναι που θα φαει την πρωτη του αποβολη
...καλεεεε λαθοσ στα εχουν πει και σενα αγαπη...
κακιασμενεσ καλομαθημενεσ ηταν...βγαζανε γλωσσα.. για την σοβαροτητα μπορουμε να εχουμε ενωνεσ αμφιβολιεσ...
..οσο για τα στεμματα δεν ξερω κατι τερααστιεσ τουαλετεσ ομωσ που σερνοοντουσαν στα πετρινα ((σφουγκαρισμενα..αλλα ποσο να το σφουγκαρισεισ το ριμαδι το πατωμα..))πατωματα.........ναι ....
ε..και μη ξεχναμε και τουσ κορσεδεσ που τουσ δενανε και τουσ βγαινανε τα ματια και τα πνευμονια εξω...
βαζανε παγο στο στηθοσ τουσ για να φαινετε στητο και οι ρωγεσ στο υψοσ τουσ....ε και η ζωνη αγνωτητασ....
....:P:P:P:P
Στα ματακια του αγαπη μου εισαι η πιο ομορφη και καλοντυμενη πριγκιπισσα επειμενω...
κακιά.Quote:
Originally posted by kassi_21
Κάτι σαν ανοσία έτσι;Αλλά δεν στα σφυρίξανε;Οι ιοί μεταλλάσσονται.....
θα το εκλαβω ςσ απλη καλοπροαιρετη προειδοποιση μυλαω τωρα με το μυαλο μου:ιΟΙ ΙΥΟΙΟ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ-ΕΝΤΕΡ-ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ-ΕΝΤΕΡ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
σας πληροφοροθμε οτι η συνδεση με τον εγκεφαλο ολοκληρωθηκε..δεδομενο αποθηκευτηκε επιτυχως...
...εχετε 10 λεπτα κ 13 δευτερολεπτα υπολοιπομενο χρονο συνδεσησ με τον εγκεφαλος σας
Και μιας και σε 3 ώρες και 20\' από τώρα θα γεννηθώ για 21 φορά θα αφιερώσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου.Ένα αγκάθι,ένα παράπονο.Ταυτισμένη με μερικά σχόλια της Adzik...Αυτό το καλοκαίρι ερωτεύτηκα κάποιον.Ήταν ψηλός,ήταν θεός ήταν ο Ολυμπιακός..Χεχε...Ήταν καλός,έξυπνος,συναισθηματι κός,ερωτικός και σταθερός.Είχε όλο το πακέτο.Πίστεψα λοιπόν ,και από τότε ήταν η τελευταία φορά που πίστεψα σε κάποιον,ότι θα είναι ο σωτήρας μου-Το σχολιάσαμε αυτό,ότι δηλαδή κανείς δε σώζει κανένα-αλλά το είχα ανάγκη.Πολύ ανάγκη....Θα με έπαιρνε μακρυά και θα άνοιγα μια καινούρια σελίδα.Έκανα πολλά όνειρα...Αλλά ήμουν πολύ διαταραγμένη για τα γούστα του.Το είχα πει στην τότε φίλη μου και φίλη του ότι πάω σε ψυχίατρο και φυσικά θα του το είχε σφυρίξει.Με κάλεσε σε ένα δείπνο με οικογενειακά πρόσωπα και έπεσε η συζήτηση στη Μέρυλιν,την Μονρόε φυσικά...Πολύ όμορφη ανέφερε μια οικογενειακή του φίλη..αλλά αυτά τα άτομα είναι διαταραγμένα....και το έπιασα το νόημα....Ποιός θα ήθελε στην οικογένειά του μια διαταραγμένη;Με διαταραγμένα παιδιά;Ήμουν πολύ ακατάλληλη για τον Δημήτρη...Από τότε μίσησα όλους τους δήθεν νορμάλ που με καταδίκασαν....Στην πυρά,στην πυρά η μάγισσα.Αλλά ακόμα ζηλεύω εκείνο το πλατύ του χαμόγελο ενδεικτικό της ζωντάνιας του και της χαράς του που τόσο θα ήθελα να έχω....Από τότε ως τελευταίο χτύπημα στην ζωή μου δεν πιστεύω πια στον εαυτό μου.Έχασα 5 κιλά και έχω ρέψει.....Αύριο είναι τα γεννέθλια μου.Μια μέρα στην οποία γεννήθηκα αλλά ώρες ώρες πόσο θα\'θελα να ήμουν ΝΕΚΡΗ!!!!Ένα από τα λίγα ξεσπάσματά μου αλλά το κρατάω καιρό μέσα μου και θα ήθελα κάπου να το πω...Ήταν πολύ καλοί για μια διαταραγμένη.Ε,Adzik???
χρόνια πολλά σε σένα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!!!
Μπίλυ μου σ\'ευχαριστώ..Χροονια πολλά σ\'εσένα...Χρόονια Πολλά κι ευτυχισμένα σε αυτούς που δεν τρώνε τη σκόνη....
α ρε kassi ομως δες πως εχει το ολο θεμα:η διαταραχη δεν κρυβεται οπως και να το κανουμε μας
αρεσει η οχι την κουβαλαμε κ διαφερουμε...Ξερω ολα τα αν κ τις υποθεσεις που κανεις του τυπου αν δεν ημουν ετσι..αν ημουν πιο normal..αν..αν..κ κει τα βαζεις με τιν εαυτο σου γιατι σου φαινεται πως οπως και να εχει...για σενα εσυ κ η κωλοδιαταραχη φταινε...ομως σόποιον αρεσουμε βρε αδερφε κ αν δεν αρεσουμε σε κανεναν θα παψουμε να φανταζομαστε ροζ καρδουλες και ροζ συννεφακια,κ θα δουλεψουμε πανω στον εαυτο μας γιτι αν δεν νοιωσεις εσυ καλα με τον εαυτο σου δεν θα μπορει κα κανενας εμεις δινουμε στους αλλους την εντυπωση που εχοθν για μας...κ μεις εχουμε μια διαταραχη η οποια μπενει πιο ψηλα απο καθε Δημητρη..τι ωραια που τα λεω η ατιμη στους αλλους..εγω μονιμως στην ιδια ταξη μενω αλλα εχω κανει τοσες επαναληψεις που μπορω κ τα παπαγαλιζω μια χαρα
kassi χρονια πολλαααααααααα!!!
Ευχαριστώ.Τα λες ωραία όπως κι εγώ στους άλλους.Παιδί μου αφού λέω να πιάσω δουλειά για την αποσυμφόρηση των ιατρείων στα ελαφρά περιστατικά.Δεν θα διαχωρίσουν την ψυχολόγο από εμένα.Το ίδιο και τω αυτώ...Το θέμα είναι οι βιωματικές εμπειρίες αλλά και όταν στα λέει και κάποιος άλλος αυτά που θες να ακούσεις τι ωραία που αισθάνεσαι...Μάλλον είναι θέμα αποδοχής.Δηλ.με το να εκδικηθώ τον κάθε Δημήτρη κυνηγάω να πάρω πίσω το κομμάτι της αυτοπεποίθησης που μου στέρησε ενώ απλά θα μπορούσα να την αντλήσω από μέσα μου.Υπάρχουν κι άλλοι Δημήτρηδες.Απλά αισθάνθηκα ότι τότε ήταν το τέρμα της ζωής μου και όσο γαμώτο κι αν το ανέλυα η ******* δεν μπορούσα να βρω το κουμπί που θα αποσυμπίεζε την νεύρωση-εμμονή με τον Δημήτρη.Νομίζω πως αρχίζω να τη βρίσκω.....Πάντα χρειαζόμουν την \"εικόνα\" του άλλου για εμένα για την επιβεβαίωσή μου.Μαθαίνω σιγά σιγά να εμπιστεύομαι την άποψή μου και να σκέφτομαι πως ο dear Δημήτρης δεν έκανε για εμένα.Ως οριακή τον είχα εξιδανικεύσει.Ίσως να μην πρόλαβα να τον υποτιμήσω αυτόν.Έφυγε χωρίς το χ μου και γι\'αυτό ίσως κόλλησα...Who knows?Perhaps I will one day solve it...Κι όπως είπε κι ένας νυν φίλος μου \"Αυτόν που ρεζιλεύουμε στο βάθος τον ζηλεύουμε\"
Χρόνια πολλά Κάσι. Η εξιδανίκευση είναι ένα παιχνίδι που συμβαίνει σε όλους μας. Επίσης η κατάταξη σε φυσιολογικούς και μη, είναι αυθαίρετη. Εγώ δεν ξέρω πολλούς φυσιολογικούς ας πούμε. Και δεν είμαι κλεισμένη σε καμμία γυάλα.Quote:
Πάντα χρειαζόμουν την \"εικόνα\" του άλλου για εμένα για την επιβεβαίωσή μου.Μαθαίνω σιγά σιγά να εμπιστεύομαι την άποψή μου και να σκέφτομαι πως ο dear Δημήτρης δεν έκανε για εμένα.Ως οριακή τον είχα εξιδανικεύσει.Ίσως να μην πρόλαβα να τον υποτιμήσω αυτόν.
Είσαι πολύ νέα και μια τέτοια εμπειρία είναι πολύ φυσιολογικό να σε έχει άσχημο αντίκτυπο πάνω σου. Εγώ στην ηλικία σου άλλαξα πόλη για να ξεπεράσω κάποιον, ας πούμε. Φυσικά καλό μου έκανε, καθόλου κακό απο μια άποψη, απο μιαν άλλη θα μπορούσε να είναι και επικίνδυνο. Τέλος πάντων.Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, ούτε και με αυτόν πάντως. Συμβαίνει πολλάκις να μη μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας με κάποιον άνθρωπο. Συμβαίνει συνέχεια και πάντα πονάει.
Όσο για αυτή την φράση που είπες για την μάγισσα, στην πυρά, καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά κι εσύ πρέπει να καταλάβεις οτί αν εσύ κατατάσσεις τον εαυτό σου \"εκεί\", τότε τι να περιμένεις απο τους άλλους; Το συναίσθημα της αυτολύπησης είναι τραγικό συναίσθημα.
Χρόνια πολλά κορίτσι. Να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπούν. Και κυρίως να χαίρεσαι εσύ τα νιάτα σου που είναι όμορφα και δεν επαναλαμβάνονται.:)
...Quote:
Παιδί μου αφού λέω να πιάσω δουλειά για την αποσυμφόρηση των ιατρείων στα ελαφρά περιστατικά.
\"Αυτόν που ρεζιλεύουμε στο βάθος τον ζηλεύουμε\"
το κάνω υπογραφή αυτό.
ρε συ kassi.....ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΡΕ ΣΥ ΤΟΣΣΟΟQuote:
[i]με το να εκδικηθώ τον κάθε Δημήτρη κυνηγάω να πάρω πίσω το κομμάτι της αυτοπεποίθησης που μου στέρησε ενώ απλά θα μπορούσα να την αντλήσω από μέσα μου.
καπτοτε στην γυναικα ψυχιατρο που ειχα..ειχα πει το εξης αφου τους βγαζω το λαδι...στην ουσια κολλαω στα δικα μου σαλια..αφου πρωτα εγω απερισκεπτα εφυσα!!!απλα δεν περιμενα οτι ο χ εχει ορια...Αυτο με το κολλαω στην ουσια στα δικα μου σαλια απο το φτου(φτυσιμο)η τοτε ψυχιατρος δεν το επιασε..Εσυ το καταλαβαινεις????
Χρόνια πολλά kassi!!!
Χρονια πολλα και καλα, Κασουλα!
Οσο για το αλλο που θιγεις, η εχιστιρ σταπε ομορφα και πολιτιζμενα. ΜΗΝ ασχολισε ρε με τους/τις ξενερουα! Καθεις με τα οπλα του που λεει ο ελιτις. Το δικο τους ειναι η ιδιωτεια.
Δικιο εχει κ για την αυτολυπηση. Πώς περιμενεις να πιστεψεις καποια σε σενα, αν δεν το πραττεις εσυ;
ΥΓ Μαρια ειναι το κανονικο σου;
ναι Ιντεράπτιντ το καταλαβαίνω....
Quote:
Και μιας και σε 3 ώρες και 20\' από τώρα θα γεννηθώ για 21 φορά θα αφιερώσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου.Ένα αγκάθι,ένα παράπονο.Ταυτισμένη με μερικά σχόλια της Adzik...Αυτό το καλοκαίρι ερωτεύτηκα κάποιον.Ήταν ψηλός,ήταν θεός ήταν ο Ολυμπιακός..Χεχε...Ήταν καλός,έξυπνος,συναισθηματι κός,ερωτικός και σταθερός.Είχε όλο το πακέτο.Πίστεψα λοιπόν ,και από τότε ήταν η τελευταία φορά που πίστεψα σε κάποιον,ότι θα είναι ο σωτήρας μου-Το σχολιάσαμε αυτό,ότι δηλαδή κανείς δε σώζει κανένα-αλλά το είχα ανάγκη.Πολύ ανάγκη....Θα με έπαιρνε μακρυά και θα άνοιγα μια καινούρια σελίδα.Έκανα πολλά όνειρα...Αλλά ήμουν πολύ διαταραγμένη για τα γούστα του.Το είχα πει στην τότε φίλη μου και φίλη του ότι πάω σε ψυχίατρο και φυσικά θα του το είχε σφυρίξει.Με κάλεσε σε ένα δείπνο με οικογενειακά πρόσωπα και έπεσε η συζήτηση στη Μέρυλιν,την Μονρόε φυσικά...Πολύ όμορφη ανέφερε μια οικογενειακή του φίλη..αλλά αυτά τα άτομα είναι διαταραγμένα....και το έπιασα το νόημα....Ποιός θα ήθελε στην οικογένειά του μια διαταραγμένη;Με διαταραγμένα παιδιά;Ήμουν πολύ ακατάλληλη για τον Δημήτρη...Από τότε μίσησα όλους τους δήθεν νορμάλ που με καταδίκασαν....Στην πυρά,στην πυρά η μάγισσα.Αλλά ακόμα ζηλεύω εκείνο το πλατύ του χαμόγελο ενδεικτικό της ζωντάνιας του και της χαράς του που τόσο θα ήθελα να έχω....Από τότε ως τελευταίο χτύπημα στην ζωή μου δεν πιστεύω πια στον εαυτό μου.Έχασα 5 κιλά και έχω ρέψει.....Αύριο είναι τα γεννέθλια μου.Μια μέρα στην οποία γεννήθηκα αλλά ώρες ώρες πόσο θα\'θελα να ήμουν ΝΕΚΡΗ!!!!Ένα από τα λίγα ξεσπάσματά μου αλλά το κρατάω καιρό μέσα μου και θα ήθελα κάπου να το πω...Ήταν πολύ καλοί για μια διαταραγμένη.Ε,Adzik???
..Ματια μου...
αχ....
.....νιωθω πολυ τρυφερα αυτη την στιγμη για σενα... σε νιωθω..
..τι χειροτερο απο το να σε βγαζουν ..ακαταλληλη...σαν αντικειμενο...
αλλα εγω εμαθα ενα μονο πραγμα τελικα...
πωσ εκεινοσ που θα ειναι ο πιο νορμαλ..ο πιο καταληλοσ ,σωστοσ ..ο \"σωτηρασ\" σου...
θα ειναι εκεινοσ ο ανοιχτομυαλοσ....ο τρυφεροσ..ο τοσο υπεροχα εξυπνοσ και γοητευτικοσ..εκεινοσ που θα σε κανει να γελασ.......
...ο ζεστοσ....με το μυαλο ορθανοιχτο ..εκεινοσ ο οποιοσ θα σε νιωθει πιο φισιολογικη απο ολουσ ακομη και απο εκεινον...
...διοτει απλα θα θεωρει την ιδιαιτεροτητα σου...ωσ κατοχη περισσοτερησ ποσοτητασ \"ζωησ\"...την ιδια στιγμη......να το πω ετσι.... θα σε θεωρει απλα περισσοτερο ζωντανη απο τουσ αλλουσ.....
κοντα σε εκεινον ουτε που θα το καταλαβεισ..αλλα θα παψεισ να εισαι ακραια..γιατι απλα δεν θα χρειαζεται να κανει αυτη την αμυνα ο οργανισμοσ σου...θα εισαι απλα εσυ....και ολα αυτα που αγαπασ σε εσενα....
για αυτον ναι...θα εισαι η πιο καταληλλη..θα εισαι εκεινη την οποια περιμενε τοσο καιρο....
..θα εισαι εκεινη ..στην οποια θα πει\" γιατι αργησεσ τοσο.....γιατι με εκανεσ να σκευτω πωσ θα μεινω χωρισ εσενα για παντα...πωσ δεν θα σε βρω ποτε...\"
..και ναι θα ειναι ο πιο ισσοροποιημενοσ απο ολουσ αυτουσ που θε χεισ γνωρισει....μπορει να μην ειναι ο πιο ψηλοσ... ο πιο ..αντρακλασ....
αλλα θα ειναι οτι πιο ομορφο θα εχουν δει τα ματια σου... και η ψυχη σου..θα ειναι οτι πιο κοντινο σε σενα......και οχι απλα δεν θα φοβαται να ειναι κοντα σε σενα...αλλα θα στο ζητα..καθε μερα.....
....θα σου φωναζει καθε μερα..μη φυγεισ ποτε...
εχε μου εμπιστοσυνη απλα περιμενει η ζωη να ερθει η πιο καλη ..καταληλλη στιγμη για να σασ σμιξει....
χρονια πολλα καλη μου Κασσυ...Να ξερεισ ..πωσ ημαστε μαζι σου...ειμαι φιλη σου...πωσ σε αγαπαμε πολυ...
...πωσ ακομη και το απροβλεπτο και ακραιο σου... ειναι γοητεια...
....να εισαι καλα...να τα εκατοστισεισ....
...να αγαπασ τον εαυτο σου γιατι το αξιζεισ...να ξερεισ πωσ αξιζεισ ολη την αγαπη του κοσμου..και να μην παψεισ ποτε να πιστευεισ πωσ θα την βρεισ...
...γιατι θεσ δεν θεσ ..θα σε βρει εκεινη....
...απροβλεπτα...
και παλι χρονια πολλααααααααααααααααααααα αααααααααα
1000 φιλια σου στελνω......
πρεπει να το γιορτασουμε... πιο ειναι το αγαπημενο σου γλυκο?
σε φιλω..με 1000 φιλια
φιλικα Αντουλα¨:)
http://i38.photobucket.com/albums/e1...bivic/CAKE.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e2...birthday19.gif
http://i157.photobucket.com/albums/t...etogetfat5.jpg
http://i157.photobucket.com/albums/t...togetfat12.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t...3e85c2ed5b.jpg
http://i148.photobucket.com/albums/s...rrien/cake.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e59/robinnr/cake.jpg
na kai mia toyrta gia na ftasei gia ooooloys.........
http://i85.photobucket.com/albums/k6...-creamcake.jpg
άντα ερωτευμένη πολύ, ε;Quote:
Originally posted by Adzik
θα ειναι εκεινοσ ο ανοιχτομυαλοσ....ο τρυφεροσ..ο τοσο υπεροχα εξυπνοσ και γοητευτικοσ..εκεινοσ που θα σε κανει να γελασ.......
...ο ζεστοσ....με το μυαλο ορθανοιχτο ..εκεινοσ ο οποιοσ θα σε νιωθει πιο φισιολογικη απο ολουσ ακομη και απο εκεινον...
...διοτει απλα θα θεωρει την ιδιαιτεροτητα σου...ωσ κατοχη περισσοτερησ ποσοτητασ \"ζωησ\"...την ιδια στιγμη......να το πω ετσι.... θα σε θεωρει απλα περισσοτερο ζωντανη απο τουσ αλλουσ.....
κοντα σε εκεινον ουτε που θα το καταλαβεισ..αλλα θα παψεισ να εισαι ακραια..γιατι απλα δεν θα χρειαζεται να κανει αυτη την αμυνα ο οργανισμοσ σου...θα εισαι απλα εσυ....και ολα αυτα που αγαπασ σε εσενα....
φαίνεται...
kassi μαρια χαρηκα Ιωαννα με λενε.οχι της Λωρενης...της Διαταραχης
:P:PQuote:
Originally posted by raphsssodos
άντα ερωτευμένη πολύ, ε;Quote:
Originally posted by Adzik
φαίνεται...
Άντα απλά με συγκίνησες.Ευχαριστώ για τα γλυκά....Δύο είναι τα πιο αγαπημένα μου.....(Αγαπώ όλα τα γλυκά του κόσμου)...Τα εκλέρ που μου άρεσαν από παιδί και τα μιλφέιγ.....Μιαμ...
Αν έχεις δει μια κινέζικη ταινία το \"Hero\" κάπου έλεγε ένας τύπος ότι από μικρός ζω στους δρόμους περιπλανόμενος αλλά πια κουράστηκα να περιπλανιέμαι.Εδώ σε εσένα βρήκα το σπίτι μου....Έριξα πολύ δάκρυ.Ούτε στον Τιτανικό ένα πράμα....
Εγώ θα του έλεγα απλά:Βρήκα σε εσένα αυτόν που με αγαπά περισσότερο απ\'όσο εγώ με μισώ......
Ιωάννα-interrupted hi..Έχουμε κι άλλη Ιωάννα στο φόρουμ με οριακή...Και η Ιωαννιώ της Λωρένης μη νομίζεις...Διαταραγμένη ήταν κι αυτή..Έβλεπε οράματα και έκουγε φωνές.....Jeanne viens!!!!!
θα το χει το ονομα!!!!πως λεμε οπου Γιωργος και μαλαμα...οπου Ιωαννα κ μια διαταραχη...
Μαρια με περνει ενας πρωην μου τηλ που ξερει κι ολας τι μου εχει συμβει να με καλεσει στο γαμο του!!!περιττο να σου πω απαντηση....α!και δεν ειχαμε καμια φιλικη επαφη που να το δικαιολογει...οποτε το ξεσπασμα ηταν αναποφευκτο....
τέτοια λάθη δεν κάνουνε.
το πληρωσε ακριβα ραπς....πολυ ακριβα...ειχα καιρο να διαολοστειλω τοσο ουσιαστικα!!!!
He might wanted to revenge you in a way....Με πιάνιιιεις;;;Εγώ ανάλογα την φάση αλλά συνήθως αδιαφορώ..Μάλλον θα του έλεγα ένα γεια ή θα το έκλεινα....Ναι έλα βρε Βαρβάρα αύριο παντρεύομαι και έχω πάρει όλες τις πρώην είπα κι εσέ.....Κλατς....Δεν βρίζω εύκολα,δεν εκνευρίζομαι εύκολα(τουλάχιστον δεν το δείχνω).Προτιμώ να αδιαφορώ....Αλλά αν τυχόν το ανοίξω το στόμα μου θα τα ακούσεις όλα και γι\'αυτό το αποφεύγω γιατί άλλωστε τόση κακία μαζεμένη ούτε εγώ δεν την μπορώ.Μια φορά είχα σούρει τα εξ\'αμάξης σε ένα και κόντευα να κάνω μπαμ από τη σύγχυση...Έτρεχα για ώρα στο γυμναστήριο και δεν ηρεμούσα.Γι\'αυτό απλά με τον τρόπο μου παρακαλώ:Μη με φέρετε σε αυτό το σημείο....Ξέρω πως αν τσακωθώ επί της ουσίας με κάποιον δεν πρόκειται να τον ξαναδώ ποτέ όπως πριν....
δεν προλαβα να το ελενξω αρχισε το στομα να αραδιασει βρισιες κ καταρες....δεν το ελεγχω με το τιποτα Μαρια...θυμωνω κι αμα θυμωσω.....δεν ξερω τι βγαζει το βρωμοστομα μου....θαμπωνει το μυαλο και παιζει μπαλα ο θυμος...με καλεσε και για καφε πριν το γαμο(σε λεει ας τη φαμε αλλη μια..)κι εκει....τιποτα τιποτα δε με σταματα...οχι κριση..παρακρουση.παντα το χα αυτο οταν κατι το θεωρω οτι το κνουν για να με πληγωσουν ξυπναει μεσα μου το wolf κανονικα...μετα λεω κριμα μωρε τον καημενο τι δεν τον ειπα...κ μετα θυμηθηκε λεει το δαχτυλιδι μου το ασπρομαυρο που ειχα ξεχασει προ αμνημονευτων χρονων στο γραφιο του κ το ειδε τωρα που μαζεψε τα πραγματα κ ως καλο παιδι θελησε να με ρωτησει τι να το κανει....εκει πειστηκα οτι ειχε πεθυμισει τις κρισεις μου,του χαν λειψει οι ψυχεδελειες κ ειπα να δωσω ενα ρεσιταλ να το θυμαται...γυρευοντας που πηγαινε ο τζεσ....
Έμα τζες αγάπη μου τι ήθελες;Ακούς εκεί;Μπάτσελορ πριν το γάμο με πρώην...Πρωτοτυπεί ο κύριος.....Στο καλό και να μου γράφεις.....Πλάκα πλάκα πρόσφατα έχασα ένα ασπρόμαυρο δαχτυλίδι αλλά σε ταξί εγώ..Χεχε!!!!Σούρε τα.Άσε μου δίνεις ιδέες και δε θέλω και πολύ.Η πλάκα ποια είναι;Ότι τους θυμάμαι να τους βρίσω όχι τη στιγμή που μου το κάνουν αλλά και μήνες μετά....Στην αρχή τρώω το σκωτσέζικο,αδιαφορώ για να μη δείξω ότι με πείραξε και μετά μπαίνει το ιδεοψυχαναγκαστικό γρανάζι και το επαναφέρει το φλέγων ζήτημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα..Κάτι σαν περιοδικότητα στο Outlook κάθε Τρίτη,Τετάρτη και Πρασκευή στις τρεις...ή να πάρουμε ένα ολοήμερο συμβάν;Το μόνο που φοβάμαι ότι θα με εκθέσει είναι αυτό.Ο ιδεοψυχαναγκασμός.Μπορεί να σου πετάξω κάτι που είχε γίνει πριν τρεις μήνες....Και ξέρεις όταν κάτει σε πιλατεύει 24/24ωρο ο θυμός σου γίνεται μέρα με τη μέρα μεγαλύτερος και μην ξεσπάσεις.....Οπότε μετά το σκωτσέζικο στέλνω μήνυμα μία εβδομάδα,δύο μήνες μετά ανάλογα..Είσαι..είσαι...είσα� �...μα πιο πολύ είσαι.....και οι άλλοι απλά λένε τρελάθηκε..Χαχα....εγώ είπα:Μην πληγώσεις ιδεοψυχαναγκαστικό και ψυχωτικό.Και οι δύο ζουν με εμμονές....Μακρυά.....Φίλη Ιωάννα σκέψου με ακραία και ιδεοψυχαναγκαστική.Δηλ.ακρ αία κατ\'επανάληψη....Ξέρω ότι αν αποφασίσω να σε εκδικηθώ θα το φτάσω ως το τέλος...Αλλά επειδή είναι ψυχοφθόρο για εμένα δε θέλω να μου βγει αυτό....Γι\'αυτό κυκλοφορώ κι αδιαφορώ......Δεν γίνεται αλλιώς...Καταλήγοντας:Καλά του έκανες.Ήταν μια πρόταση που θα με ξεφτίλλιζε και θα μου έθιγε την αξιοπρέπεια......
...Ένα ποίημα για εμέ από τη Βίσση..Πόσο με ένιωθε......όταν το έγραφε ο Καρβέλλας..
\"Σε σκέφτομαι συνέχεια\"
Κάτι πρέπει να κάνω
κάτι πρέπει να κάνω τώρα
για να σε διαγράψω απ\' την ζωή μου οριστικά
Κάτι πρέπει να γίνει
κάτι πρέπει να γίνει τώρα
δεν μπορώ άλλο πια να ζω
με χάπια ηρεμιστικά
με χάπια ηρεμιστικά
με χάπια ηρεμιστικά
το ξέρω πως δεν γίνεται τίποτα
Σε σκέφτομαι συνέχεια και τρελαίνομαι
σε σκέφτομαι συνέχεια και αρρωσταίνω
σε σκέφτομαι συνέχεια και τρελαίνομαι
σε σκέφτομαι συνέχεια
σε σκέφτομαι συνέχεια και πεθαίνω
Έλεγα θα περάσει
έλεγα θα περάσει Θεέ μου
νόμιζα πως αρρώστια ήσουν που κάποτε θα γιατρευτεί
Έλεγα θα ξεχάσω
έλεγα θα ξεχάσω κι όμως
σαν μικρόβιο ελευθέρo ακόμα
στο αίμα μου κυκλοφορείς
στο αίμα μου κυκλοφορείς
στο αίμα μου κυκλοφορείς
και όλη την ζωή μου την καταργείς
κ εγω τρωω flash buck αλλα ειμαι κ της στιγμης...ανωτεροτητα δεν παιζει η επιθυμια μου να διαολοστειλω τον χ γκομενο επικρατει.τα ειπα στο dr σημερα...αντε να δουμε ...
ναι ξέρω ότι θες αλλά σου λέω πως και λογικά να το δεις θα ήθελες και πάλι εκτός αν είσαι μαζόχα....
Δεν μετανιώνω γι\'αυτά που έκανα,μα γι\'αυτά που δεν έκανα-Αυτοαθώωση..Η αγαπημένη ατάκα του γιατρού μου....