τ ε το ιδιο προβλημα εχουμε τι δουλει α κανεις?
Printable View
τ ε το ιδιο προβλημα εχουμε τι δουλει α κανεις?
Σοβαρά μιλάς?Γιατί???Quote:
Originally posted by lina
σε καποιες εργασιεσ δεν σε δεχοντε κιολασ αν εχεις τετοιο προβλημα
ανηκουμε στο 1 /100 αλλα μου φενεται πωσ ειμαστε πιο πολλοι τι γιατι?
τι γιατι?
λέω γιατί να μην σε δέχονται σε κάποιες εργασίες αν εχεις τετοιο πρόβλημα?
Οτι δηλαδή δεν μπορείς να αποδόσεις?
Dalia ευτυχως που δεν ανιχνευεται γιατι αν τους πεις οτι εισαι σχζιοφρενης και δεν ειναι του στενου σου περιβαλλοντος ουτε παρεα δεν σε κανουν.
ναι καθηγητεσ με τετοιο προβλημα δεν δεχοντε στην αστυνομια δεν σου επιτεπουν να κρατασ οπλο τους αντρεσ στο στρατο τουσ βγαζουν εκτοσ υπηρεσιας εσυ με τι ασχολησε/
ναι καθηγητεσ με τετοιο προβλημα δεν δεχοντε στην αστυνομια δεν σου επιτεπουν να κρατασ οπλο τους αντρεσ στο στρατο τουσ βγαζουν εκτοσ υπηρεσιας εσυ με τι ασχολησε/
εγώ φοιτήτρια φιλολογίας είμαι αλλά έχω μείνει πίσω λόγω των προβλημάτων μου.
μην τολμησεις ποτε κ πεισ το προβλημα σου γιατι δεν θα σε αφησουν να εργαστεις ζητουν ποιστοποιητικο οτι εισαι ψυχικα υγειης στο δημοσιο
Αυτο δεν το ηξερα εισαι σιγουρη?
και απο φοιτητρια το κουβαλαω πωσ σου εμφανιστικε το προβλημα ? μετα απο καποιο δυρασεστο γεγονος?
ναι μου το χει πει οψυχιατρος μου
βασικά εγώ κατάθλιψη έχω και κρίσεις πανικού
το γραφουν κ οι προκυριξεις μασ θεωρουν ατομα με ειδικεσ αναγκες
Βασικα εμφανιστηκε σιγα-σιγα απομωνομονουν ολο και περισσοτερο..πηγα στρατο που το περασα σχεδον ολο μονος μου δεν εκανα παρεες προτιμουσα να βγαινω μονος μου....και μετα το στρατο μπαμ και κατω.
μην τολμησεις ποτε κ πεισ το προβλημα σου γιατι δεν θα σε αφησουν να εργαστεις ζητουν ποιστοποιητικο οτι εισαι ψυχικα υγειης στο δημοσιο
ναι οτι και να χεις σε θεωρουν ανικανω για εργασια αστα να πανε
εμενα ενα τηλεφωνημα με εστειλε μετα απο τοσα χρονια μου φενεται χαζο
εμενα ενα τηλεφωνημα με εστειλε μετα απο τοσα χρονια μου φενεται χαζο
ε καλά,δεν χρειάζεται να το πεις το πρόβλημα όταν πας να πιάσεις δουλειά.
εναι βεβαια δεν θα το πεις
μα τι προκαλει αυτεσ τισ ασθενειεσ?
μου φενετεται τοσο χαζο να με ξαποστειλει μια σχεση κ να παθω τετοιο πραγμα κιαλλεσ φορεσ χωρισα αλλα δεν επαθα τιποτα
Υπαρχουν διαφορες θεωριες και ακομη ψαχνονται οι γιατροι βασικα.
Μπορει να οφειλονται και σε περισσοτερους απο εναν παραγοντες.
Στην περιπτωση της σχιζοφρενειας νομιζω προκειται για μια χημικη ανισοροπια στον εγκεφαλο.
Ο γιατρος σου θα τα ξερει καλυτερα απο ολους.
ειναι κανεισ εδω?
το περιργο ειναι οτι οι γιατροι μου λενε δεν ξερουμε τι το προκαλει το περιββαλον?εγω ετσι λεω παιζει κ το περιβαλλον
Ναι δεν ξερουν ολο υποθεσεις ειναι....απειρες υποθεσεις....μεχρι και για ιο που κολλαει απο τις γατες εχω διαβασει.
ε λεω καμια φορΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ
ε λεω καμια φορΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ
Ατυχια...εγω το καιρο που ημουν πολυ down ειχα επισκεφτει εναν ψυχολογο και του ζητησα να μου προτεινει βιβλια να διαβασω...ουτε ηξερα τι εχω και μου λεει...μπορεις να διαβασεις?
Ναι του λεω με ανακουφιζει κιολας
Τοτε γυριζει και μου λεει \"Εισαι τυχερος.\"
Και με αφησε αγαλμα.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟς ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙς?
Δεν μου προτεινε τιποτα απλως μου πηρε τα λεφτα.
Του λεω αφου δεν μου ειπατε και τιποτα εκτος απο το οτι ειμαι τυχερος.
Μου λεει τοσο κανει η επισκεψη.
(Δεν θα μπορουσε και να μου προτεινει φανταζομαι δεν νομιζω να μπορει να κανει κανεις διαγνωση ετσι ευκολα)
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙς ΕΔΩ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙς ΕΔΩ?
Τι εννοεις αν ειναι καποιος εδω?
Εγω παντως εδω ειμαι.
ΕΜΕΝΑ ΣΕΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΝΑΜΑΙ