krino + kassie = ??
Printable View
krino + kassie = ??
ε τι εκανα παλι???
:cool:
atzik!! sos sos
αυτο το μέρος στην κρήτη είναι στην ελαφόνησσο???
το χεις στην φοτο!
πες!
ωραια ειναι η ελαφονησο...
να πας.
Μπορεις να βαλεις και σκηνουλα αν θες.
Μονο που για λιγες ωρες σκανε κατι μιλιουνια τουριστες...
νόμιζα ότι θα έλεγες μιλιούνια κουνούπια...!
έχει άσπρη άμμο γι\'αυτό θέλω να πάω!!!!!!
αχ ναι τι ωραία.........
μερικες φορες οι τουριστες ειναι χειροτεροι απο τα κουνουπια...
αχ βρε παππουλη μου..... με τα σουπερ επιχειρηματα σου....με..συνταρασεισ..(το λεμε αυτο????)
....Quote:
Originally posted by shannyn
krino + kassie = ??
υπηρχε ποικηλια ηλικιακη...20-30 μα και 40..... αρα και πολλεσ ποικιλλοτροπα ειδωμενεσ καταστασεισ φανταζομαι...
χαιρομαι παρα πολυ που σασ αρεσε....εστω και λιγουλακι....θα δειτε ειμαι σιγουρη πωσ θα σασ αρεσει πολυ περισσοτερο ... την επομενη..θα ειμαι κι εγω.....ε... θα φροντησουμε να πεισουμε και καποιουσ αγαπημενουσ φιλουσ απο εδω...
μερικες φορες οι τουριστες ειναι χειροτεροι απο τα κουνουπια...
τισ περισσοτερεσ μπορω να πω...
......οσο για την ελαφονησσο....κατσε να δω...http://i98.photobucket.com/albums/l2.../airgreece.jpg
omg omg...
εμένα με χάνετε φορ σουρ!
αντζικ..γιατί δεν βάζεις κ καμία που τράβηξες εσύ?? θα χάρω πολύ να δω!
όσο για κάσι + κρινο, κάτι πολύ ουίρτν παίζεται εδώ...... δεν συμφωνείτε....???? ΄\'\'πολύ όμορφη η κασούλα μας\'\', \'\'πολυ καλή η κασούλα μας\'\', να οι σπόνδες απο δω να οι σπόνδες απο κεί... ε τελειώνετε να μπαίνουμε στο ψητό καμιά ώρα!
ε αφου ειναι ??
τινα πω οτι ειναι ασχημη???
Χαχα..Έτσι ρε μπαγάσικο;;;;;Άλλα μου έλεγες την Κυριακή....Το ποτήρι έκανε πολύ βόλτα εκείνη την μέρα....Πρέπει να σκουρύνουμε την επιδερμίδα για να καφεδιαστούμε;Γιατί τότε θα πρέπει να περιμένεις δυο καλοκαίρια ή να πάρω απανωτές συνεδρείες Solarium.....Βάλε έναν πιο εύκολο περιορισμό...Quote:
Originally posted by krino
ωχχχ με ειπε πουτανιτσα!!!
ρε παιδες με βριζει τωρα αυτη η οχι???
εχμμμ εγω θα το παρω σαν φιλοφρονηση μιας και μου πηγαινει....
εεεεε ναι μπορω να πω οτι θαμβωνεις...
Ποια κοπλιμεντα καλη μου??
ολοι λεγαμε οτι εισαι σουπερ γκομενα, τι αλλο θες δηλαδη??
Δεν πας να χαρεις τα νειατα σου και την ομορφια σου λεω εγω???
Που εισαι τυχερη και εισαι τοσο ομορφη???
Επισης να πω οτι εχμμμ
πως να το πω, πως το να το εκφρασω,
καποια στιγμη λιγο εσυ με το ποτηρι που το εκανες βολτα, πηγες και να σκυψεις, λιγο εγω που πηγα να πιασω το καφε,
ετυχε και εριξα μια αδιακριτη ματια στο ζητημα που λεγαμε χθες (δεν θα γινω κουτσομπολης για να πω κατι πιο συγκεκριμενο).
Απο καλιτεχνικης αποψης μπορω να πω ιδιοις ομασι, οτι προκειται για ενα ενδιαφερον επιτευγμα της φυσης...
(πιο μπακαλιστι επαθα ενα ψιλολουμπαγκο)
Παρακαλω πολυ, μολις σκουρηνουμε επιδερμιδα να ξανα-καφεδιαστουμε με περισσοτερο κοσμο, αλλα σε αλλο μαγαζι πιο ησυχο... ειχε πολυ νταπα ντουπα και μερικες φορες φωναζα.
Χαχα..Σανύν μην τον ακούς.Έτσι τα λέει να βγει ο καλός του φόρουμ...Άλλα μου έλεγε την Κυριακή....(ξέρει αυτός)....συν λέει ότι του την έσπαγε ότι είχα βαφτεί...Αλλά ναι ρε συ μην μου κάνεις ολόκληρο εγκώμιο.Πες κάτι πιο ουσιαστικό(χαχα).....Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες εκείνη την ημέρα η εξωτερική ομορφιά είναι πλαστή πολλές φορές και δεν αντικατοπτρίζει το μέσα.....Quote:
omg omg...
όσο για κάσι + κρινο, κάτι πολύ ουίρτν παίζεται εδώ...... δεν συμφωνείτε....???? ΄\'\'πολύ όμορφη η κασούλα μας\'\', \'\'πολυ καλή η κασούλα μας\'\', να οι σπόνδες απο δω να οι σπόνδες απο κεί... ε τελειώνετε να μπαίνουμε στο ψητό καμιά ώρα!
Η Λίμπερ πράγματι ήταν η πιο ήρεμη από εμας τα τρία......Ε και περιμένουμε κι άλλους...στην επόμενη.....Αλλιώς να διαβάζεις κάποιον κι αλλιώς να τον βλέπεις και να συνομιλείς μαζί του...
Quote:
Originally posted by Pappas10
Πάμε λοιπόν.
1. Δεν συμφώνησα εγώ με το Κρίνο. Το Κρίνο συμφώνησε μαζί μου. :ρ :ρ :ρ
2. Η άποψη μου είναι ότι όταν διαφωνείς με τη θέση ενός ατόμου (όχι την πράξη, την θέση) τότε δεν πρέπει να προσωποποιείς την αντιπαράθεση. Εξ\' ου και το παράδειγμα με το ποτήρι.
3. Ο Κρίνο είναι από τους Αγαπημένους μου συνομιλητές
4. Η Κάσσι είναι έξυπνη και όμορφη και της αρέσει να συζητάει.
Μου αρέσει να συζητάω εκτός Παππά γιατί με νικάει...Μπουχού....Είναι απίστευτη η επιχειρηματολογία και η μεθοδικότητα στην σκέψη του...Όλοι το παραδεχτήκαμε αυτό.....Άσε δε που το λέει και το παινεύεται κι ο ίδιος...
5. Η Λίμπερ είναι έξυπνη και όμορφη και δεν μιλάει πολύ. Όταν όμως μιλάει αυτό που λέει κάνει αίσθηση.
6. Την επόμενη φορά θα ήταν καλό να είμαστε περισσότεροι. Νομίζω ότι μας κάνει καλό μια τέτοια κοινωνικοποίηση
7. Ατζίκου μου καλά περάσαμε αλλά αν κρίνω από τα τοπία στις φωτογραφίες σου εσύ πέρασες καλύτερα.
8. Αυτά.
Με εκτίμηση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Τι ωραία περάσετε μωρέ?????
Δύο έξυπνες και όμορφες βρεθήκατε με δύο τύπους που λίγο έλειψε να αρχίσουν να σπάνε ποτήρια και ακόμα δεν έχουν καταλήξει για το ποιός συμφωνησε με ποιόν (άσχετο αλλά εγώ πάντα πίστευα ότι αν δύο συμφωνούν τελικά συμφωνούν)
χαααααααααααααααααααααααα αα
Quote:
Originally posted by kassi_21
Χαχα..Σανύν μην τον ακούς.Έτσι τα λέει να βγει ο καλός του φόρουμ...Άλλα μου έλεγε την Κυριακή....(ξέρει αυτός)....συν λέει ότι του την έσπαγε ότι είχα βαφτεί...Αλλά ναι ρε συ μην μου κάνεις ολόκληρο εγκώμιο.Πες κάτι πιο ουσιαστικό(χαχα).....Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες εκείνη την ημέρα η εξωτερική ομορφιά είναι πλαστή πολλές φορές και δεν αντικατοπτρίζει το μέσα.....Quote:
omg omg...
εεεεε εισαι υπερβολικη...
απλα εισαι τοσο ομορφη που δεν χρειαζεται να βαφτεις.
Αυτα τα υλικα φαινονται κατωτερα των προσδοκιων τους, πανω σου...
;)
Δεν το παινεύομαι... μόνο αν είναι να την πω στο Κρίνο. Άλλο αυτό....Quote:
4. Η Κάσσι είναι έξυπνη και όμορφη και της αρέσει να συζητάει.
Μου αρέσει να συζητάω εκτός Παππά γιατί με νικάει...Μπουχού....Είναι απίστευτη η επιχειρηματολογία και η μεθοδικότητα στην σκέψη του...Όλοι το παραδεχτήκαμε αυτό.....Άσε δε που το λέει και το παινεύεται κι ο ίδιος...
Και δεν σε νικάω ούτε νικάω κανέναν. Διάλογο έχουμε όχι αγώνα....
μωρε να μπεις...
δεν ξερω αν θα βγεις μετα...
Standard θα βγώ και με το κεφάλι ψηλά... για την ψυχή δεν ξέρω... :P:P:P:PQuote:
μωρε να μπεις...
δεν ξερω αν θα βγεις μετα...
Ελάτε παιδιά..Το ξέρω ότι το κάνετε από υπερβάλλοντα ζήλο και αυθορμητισμό αλλά ε,χμμ δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολύ ένα σάιτ ψυχολογίας η ομοφιά μου ή του καθενός αλλιώς θα είχα βάλει και φώτο.....
Ex-hus όχι είχε απίστευτο γέλιο ο Παππάς εν διαμάχη με το Κρίνο.....Βέβαια τσακώθηκαν λίγο οπότε,πτου,δεν μπόρεσαν παρά στιγμιότυπα να αποτυπωθούν στο μυαλό μου....Και μεγαλύτερη φάση αυτό με το ποτήρι όπου για να πω κάτι έπαιρνα το ποτήρι απ\'τα χέρια του Παππά και το έκανα κτήμα μου...Δώσε το ποτήρι και μετά θα μιλήσω ένα πράγμα....
Κοίτα βάσει Παππά πάντα όταν δύο άτομα συμφωνούν συμφωνούν επί των θέσεων...Η προσέγγιση και συμφωνία των χαρακτήρων τους δεν έχει να κάνει με τη συμφωνία των θέσεών τους....Κατά Παππά πάντα....Ούτε ο Φρόυντ δεν τα έλεγε τόσο πολύπλοκα....
θα σε σιαξω εγω καλα....
δεν σου εχω πει εδω και χρονια να μην τα βαζεις με τα ατσαλια???
Αφού ρε καμάρι την έχεις την απάντηση γιατί με πιλατεύεις. Αυτό ακριβώς που είπες. ΔηλαδήQuote:
Originally posted by kassi_21Η προσέγγιση και συμφωνία των χαρακτήρων τους δεν έχει να κάνει με τη συμφωνία των θέσεών τους....Κατά Παππά πάντα....Ούτε ο Φρόυντ δεν τα έλεγε τόσο πολύπλοκα....
Ο Κρίνο Πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να υιοθετούν παιδιά.
Ο Παππάς πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ πρέπει επ\' ουδενί να υιοθετούν παιδιά.
Και οι δύο είναι πεισματάρηδες και υποστηρίζουν μέχρι τελικής πτώσεως την θέση τους.
Και οι δύο είναι ευγενικοί και αφήνουν τον άλλον να τελειώσει όταν μιλάει χωρίς να διακόπτουν τον ειρμό του.
Και οι δύο έχουν γνώσεις και παραδείγματα για να στηρίξουν της απόψεις τους (απλά ο Παππάς έχει περισσότερες γνώσεις και καλύτερα παραδείγματα :P:P:P:P:P:P:P)
ΑΡΑ: Οι θέσεις τους διαφέρουν ΜΟΝΟ. Στα υπόλοιπα ταιριάζουν και μάλιστα πολύ.
Είδες;;;;
Are you talking to me????Quote:
θα σε σιαξω εγω καλα....
Quote:
Ο Παππάς πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ πρέπει επ\' ουδενί να υιοθετούν παιδιά.
Καποια στιγμη θα πρεπει να μελετας τα κοινωνικα φαινομενα και τις εξελιξεις τους (ειναι ο τομεας ο οποιος πασχεις :P:P:P).
Απο αυτο ισως μπορεσεις να δεις, οτι οι αποψεις μου στοθεμα αυτο, ειναι η κοινωνια οπως θα ειναι στο μελλον....
το αν σου αρεσει η οχι, ειναι μια δευτερευον κουβεντα....
Quote:
θα σε σιαξω εγω καλα....
what do you think???
Τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη αφού τα βιώνουμε ως μέλη της κοινωνίας. Αντίληψη της εξέλιξης τους χρειάζονται αλλά και πίστη ότι σχετίζονται με τις ευρύτερες ανθρώπινες επιθυμίες .... εκτός και αν είσαι τόσο μοιρολάτρης που θεωρείς ότι δεν συμβάλει ο άνθρωπος και οι θέσεις του στην εξέλιξη της κοινωνίας αλλά η κοινωνία εξελίσεται από μόνη της και μηχανιστικά.Quote:
Quote:
Καποια στιγμη θα πρεπει να μελετας τα κοινωνικα φαινομενα και τις εξελιξεις τους (ειναι ο τομεας ο οποιος πασχεις :P:P:P).
Απο αυτο ισως μπορεσεις να δεις, οτι οι αποψεις μου στοθεμα αυτο, ειναι η κοινωνια οπως θα ειναι στο μελλον....
Δεν είναι εδώ ο χώρος αυτής της κουβέντας... για άλλη μία φορά όμως η κοινωνία δεν είναι η μόνη απάντηση και αιτία. Υπάρχει και η ανθρώπινη φύση. Και η αντίληψη της ανθρώπινης φύσης έξω από κοινωνιολογικά κλισέ είναι η δική σου πάθηση :P:P:P:P:P
Κατά τ\' άλλα αν ήμουν γυναίκα μπορεί και να σε παντρευόμουν μόνο και μόνο για να σου μαγειρεύω σουτζουκάκια με παραθείο.... :P:P:P:P:P:P:P:P
It\'s you who thinks... I know :P:P:P:P:P:PQuote:
Quote:
θα σε σιαξω εγω καλα....
what do you think???
Quote:
Quote:
omg omg...
εεεεε εισαι υπερβολικη...
απλα εισαι τοσο ομορφη που δεν χρειαζεται να βαφτεις.
Αυτα τα υλικα φαινονται κατωτερα των προσδοκιων τους, πανω σου...
;)
enstasi!!enstash...δεν βαφομαστε για να ημαστε ομορφεσ...αλλα για να τονισουμε τα ομορφα χαρακτηριστικα μασ..!!!:P
ναι αλλα αμα μιλαμε για την κασσι, δεν παιζουν τα υλικα για να τονιστουν αυτα τα χαρακτηριστικα...
το ειπα αυτο και το ξαναλεω!
;)
δεν στεκει αυτο.... γιατι παντα το να τονισεισ κατι ομορφο σε κανει να νιωθεισ καλητερα...οποτε το θεμα δεν ειναι αν χριαζεται η οχι..αλλα το πωσ νιωθει ο αλλοσ καλητερα ,πιο ομορφοσ και με περισσοτερη αυτοπεποιθεση.... ιδικα αν αυτοσ ο καποιοσ ειναι γυναικα...και επιπλεων κοκετα γυναικα.. θυλικο..
καλα και εμεις να μην πουμε μια γνωμη για αυτο που βλεπουμε?
Α,ρε Άντα αυτό του είπα κι εγώ.Ότι(και καλά) το κάνω για να τονίσω τα \"όμορφα\" χαρακτηριστικά....Εγώ θέλω τη γυναίκα με φυσική ομορφιά,εναντιώθη το Κρίνο....Με πειράζουν βρε....Quote:
Originally posted by Adzik
δεν στεκει αυτο.... γιατι παντα το να τονισεισ κατι ομορφο σε κανει να νιωθεισ καλητερα...οποτε το θεμα δεν ειναι αν χριαζεται η οχι..αλλα το πωσ νιωθει ο αλλοσ καλητερα ,πιο ομορφοσ και με περισσοτερη αυτοπεποιθεση.... ιδικα αν αυτοσ ο καποιοσ ειναι γυναικα...και επιπλεων κοκετα γυναικα.. θυλικο..
Έτσι,έτσι...Γυναίκα κοκέτα....
Λολ...Ίσως και για το αισθησιακό σεξαπίλ του...και για να του βάφεις και καμιά ρίζα γιατί κάτι άσπρες τούφες παρατήρησα.Να\'ναι της ηλικίας;;;;Quote:
Και η αντίληψη της ανθρώπινης φύσης έξω από κοινωνιολογικά κλισέ είναι η δική σου πάθηση :P:P:P:P:P
Κατά τ\' άλλα αν ήμουν γυναίκα μπορεί και να σε παντρευόμουν μόνο και μόνο για να σου μαγειρεύω σουτζουκάκια με παραθείο.... :P:P:P:P:P:P:P:P
Ρε Παππά πάλι θα πιάσω ποτήρι και δεν έχω εύκαιρο.....Τι σκατά κοινωνιολογικοπολιτικοκάτ ι σπούδασες και σε έμαθαν ότι τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη όταν η κοινωνιολογία είναι η επιστήμη που ΜΕΛΕΤΑ τα κοινωνικά φαινόμενα;Quote:
Τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη αφού τα βιώνουμε ως μέλη της κοινωνίας. Αντίληψη της εξέλιξης τους χρειάζονται αλλά και πίστη ότι σχετίζονται με τις ευρύτερες ανθρώπινες επιθυμίες ....Quote:
Quote:
παρακαλω πολυ,
οι 2-3 ασπρες τουφες που εχω, υπαρχουν απο τα 25 μου....
Ρε εδώ και η Παναγιωταρέα λέει να τα βάψει...που της έδιναν και σεξαπίλ(λέει) εσύ που την ξεπερνάς και ηλικιακά αρνείσαι;Άχου το...Την επόμενη φορά θα σου φέρω κάτι καλές φυτικές βαφές να διαλέξεις...
βρε, δεν σου ειπα οτι μου αρεσει η φυσικη ομορφια???
δεν πειραζω τιποτα πανω μου, αλλωστε ολα ειναι τελεια....
:P
Εκ των υστέρων καμάρι... εκ των υστέρων. Ακριβώς επειδή το σπούδασα ξέρω ότι όποτε προσπάθησε κοινωνιολόγος να πει τι θα συμβεί στο μέλον τα έκανε από σκατά έως άστα να πάνε.Quote:
Ρε Παππά πάλι θα πιάσω ποτήρι και δεν έχω εύκαιρο.....Τι σκατά κοινωνιολογικοπολιτικοκάτ ι σπούδασες και σε έμαθαν ότι τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη όταν η κοινωνιολογία είναι η επιστήμη που ΜΕΛΕΤΑ τα κοινωνικά φαινόμενα;
Η δική μας μελέτη της κοινωνίας κοριτσάρα μας είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση βρε καμάρι.
Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... . Γιατί αν αρχίσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
Τώρα ή εγώ έχω χαζέψει από τη ζέστη κάποιος δεν έχει πιεί καφέ ακόμα...Quote:
Εκ των υστέρων μα μεν... εκ των υστέρων. Ακριβώς επειδή το σπούδασα ξέρω ότι όποτε προσπάθησε κοινωνιολόγος να πει τι θα συμβεί στο μέλον τα έκανε από σκατά έως άστα να πάνε.Quote:
Ρε Παππά πάλι θα πιάσω ποτήρι και δεν έχω εύκαιρο.....Τι σκατά κοινωνιολογικοπολιτικοκάτ ι σπούδασες και σε έμαθαν ότι τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη όταν η κοινωνιολογία είναι η επιστήμη που ΜΕΛΕΤΑ τα κοινωνικά φαινόμενα;
Η δική μας μελέτη της κοινωνίας αγορίνα είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση ρε μαν.
Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... και με περισσότερο σεβασμό οι αναφορές σου σ\' αυτό παρακαλώ στο μέλον μιας και δεν το ξέρεις. Γιατί αν σε πιάσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
Εγώ δεν είχα πιεί καφέ ρε μαν και νόμιζα ότι απαντούσα στον Κρίνο.Quote:
Originally posted by ex_hus
Τώρα ή εγώ έχω χαζέψει από τη ζέστη κάποιος δεν έχει πιεί καφέ ακόμα...Quote:
Εκ των υστέρων μα μεν... εκ των υστέρων. Ακριβώς επειδή το σπούδασα ξέρω ότι όποτε προσπάθησε κοινωνιολόγος να πει τι θα συμβεί στο μέλον τα έκανε από σκατά έως άστα να πάνε.Quote:
Η δική μας μελέτη της κοινωνίας αγορίνα είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση ρε μαν.
Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... και με περισσότερο σεβασμό οι αναφορές σου σ\' αυτό παρακαλώ στο μέλον μιας και δεν το ξέρεις. Γιατί αν σε πιάσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
Με εκτίμηση,
Παππάς10
Υ.Γ. Πάω να το αλλάξω.
Το δικό μου γκαγκάου πάντως δεν σχετίζεται με τις θερμοκρασίες... είναι εσαεί και αέναο....Quote:
Originally posted by ex_hus
Τώρα ή εγώ έχω χαζέψει από τη ζέστη κάποιος δεν έχει πιεί καφέ ακόμα...