ποιος είναι το βαρύ πεπόνι???
:)
Printable View
Καλά, βγάζω εισιτήριο και έρχομαι... Λες να πληρώσω υπέρβαρο και στο αεροπλάνο??? Να έρθω με τρενάκι καλύτερα???
Γευσιγνώστη δέχομαι μόνο κάποιον που να έχει εμπειρία από αντίστοιχη εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση... Αααα, όλα κι όλα! Έχω και κάποια στάνταρτς!
ασε ασε...και σημερα ενας τυπος μου ζητησε να βγουμε...χαχαχαχαχα......τραγ� �κο ε?
howtodream, όλα παραπονο εισαι για τα ραντεβου σου και πλακα, πλακα βγαινεις σχεδον καθε εβδομαδα νεο ραντεβου. Στα πολλά κατι καλό θα κατσει!
δηλωνω υπευθυνα οτι δεν ειμαι βαρυ πεπονι!
επισης υποψιαζομαι οτι η τυπισσα μας δουλευει με τα 123 ραντεβου την εβδομαδα που δεν ειναι σοι!:P
ιμι ιγω βαρυ πιπονι?σι ρωταω Αχλ(εμπουρα)!
ο αχλ να κανει τουμπες που θελει κι αποδειξεις! :p
δεν ισχυει αυτο που λες, απλα αυτη την περιοδο ετυχε να συναναστραφω με πολυ καινουργιο κοσμο και απο εκει προεκυψαν....επισης πολλοι απο αυτους που μου ζητανε να βγουμε ειναι απο παλια που προφανως ξεμειναν και βρηκαν εμενα στον καταλογο του κινητου τους. Δε σας δουλευω, ουτε το παιζω γκομεναρα. Καμια σχεση.
αυτο συμβαινει ομως αγαπητη μου....αφου καποιους δεν τους θυμαμαι καν και μου εξηγουν στο τηλεφωνο 'ειμαι ο ταδε....θυμασαιιιιι......που ειχαμε γνωριστει τον Δεκεμβριο του 72 στο καφε Αμερικανα...'χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα
ελεοςςςςςςςς
ναι βρε πες του και τι θες τωρα?
Μη βγεις καν με καποιον τοσοοοοο οτι να ναι!
Αυτους γενικα τους αποφευγω....αφου ξερω οτι με παιρνουν για σεξ.....!!!
γιατι στους 100 οι 90 θελουν μονο σεξ και οι 10 που μενουν το κανουν με λαθος τροπο...ή δηλαδη το ζητανε με τροπο πιεστικο ή ειναι περιεργοι ή αγενεις....ή δεν ταιριαζουμ!!!!
παντως αυτο που νομιζω οτι σ λεει κι ο αχλ ,ειναι σωστο..
Μηπως να μην σε απασχολουσε το τι ψαχνει ο καθε ενας ,αλλα το τι γουσταρεις εσυ απο αυτους?Ακομα και σεξ να θελει καποιος δεν ειναι εγκλημα..ενηλικες ειμαστε ολοι εχουμε αναγκες..μετα βλεπουμε!
σεξ, σεξ και παλι σεξ...... μακαρι να ημουν ανδρας!!!
εννοειται πως ειναι ξενερωτο, ωστοσο πιστεψε με κανεις δε θελει κατι παραπανω απο αυτο...κανεις δεν ενδιαφερεται αν μου αρεσει να κανω βολτες στην θαλασσα, αν εχω σπουδασει στην Αγγλια ή αν το αγαπημενο μου φαγητο ειναι το σνίτσελ....αντε να μην πω κανεις γτ θα μου λετε οτι γενικευεω.....το 99%.