θα το δεις σε u2u μη γινουμε κ ρομπα σε πολλους...
Printable View
θα το δεις σε u2u μη γινουμε κ ρομπα σε πολλους...
xexe, ok
κι εγω... εγω θελω...:):(:(:(:( :P
γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αφοσίωση, ευγένεια μα και ειρωνεία κοκ (αμέ!):PQuote:
Originally posted by kassi_21
Με αρχοντικά αισθήματα;
η ειρωνια ειναι το πιο καλο που εχουμε..αν δεν την ειχαμε...ο δε αυτοσαρκασμος ειναι ο βασιλιας της ιστοριας!!!
:extremesportz:
η ειδικοτις μου....
σημερα ειναι η μερα σε 8 ωρες απο τωρα....θα μιλησω στο γιατρο μου!!!!θα με καταλαβει,θα με βοηθησει...θα ειμαι καλυτερα.....μετραω ωρες!!!!7 κι αυτη!!
Αντε,καλή συνεδρία. Να του πεις χαιρετίσματα και από εμάς :)
οκ θα χαρει γιατι χαρηκε που αλληλοβοηθιομαστε κ για την υπαρξη του forum...:)
η σημερινη συνεδρεια ηταν το κατι αλλο σαν εγχειρηση ψυχης ενα πραγμα..οπως ειπε χαρακτηριστα ο dr μου\"φωτισαμε λιγο τα φαντασματα κ τα στοιχια που εχω μεσα μου\"πονεσα..αλλα ελυσα κ 1000 ερωτηματικα για χρονια αναπαντητα..σκαλιξε πολυ βαθια μεσα μου τοσο που ματωσα αλλα αξιζε γιατι αν αρχισεις να ριχνεις φως στα στοιχεια οπως παλι μου ειπε χανουν λιγη απο τη δυναμη τους...επιπονη αλλα δυνατη εμπειρια
Inter τί φάρμακα παίρνεις αν επιτρέπεται?Εγώ λαμβάνω seroxat για τους πανικούς,xanax για το άγχος αλλα έχω και rivotril για καβάτζα και trileptal για σταθεροποιητή διάθεσης,αν και έχω πει στη γιατρό ότι δεν με βοηθάει και τζάμπα το φορτώνομαι αλλά λέει να το παίρνω...
travorakia 2*1 mg,efexor 2*150mg, 2 *25 mg Atarax ολα εφαπαξ
κ μονιμα 1 hipnosedon ΠΑΝΤΑ μαζι μου για τοιχον κρισεις το κακο ειναι οτι απο βενζοδιαζεπινες τα χω δοκιμασει ολα χωρις αποτελεσμα κ κατεληξα στα tavor γιατι ειναι το μονο που δεν μου δημοιυργει πρωινα τρεμουλα..αλλα δεν ηρεμω
Παιδιά εμένα η γιατρός μου είπε να αυξάναμε την δόση του χαπιού που παίρνω μια φορά τη μέρα από 25mg σε 75mg και άρχισα να το παίρνω και ήμουν χάλια..Δεν τα μπορώ τα χάπια.Κι αυτό το παίρνω ίσα ίσα για να αποφεύγω τυχούσα κρίση,τυχούσα υποτροπή και να μην κλείνομαι πολύ στον εαυτό μου και τους διαλόγους μου...Αλλά και μ\'αυτό ακόμαγίνομαι κουρέλι γαμώτο...Προσπάθησα σήμερα να κάνω δουλειές στο σπίτι κι ενώ άλλοι θα είχαν τελειώσει δυο τρεις εγώ ήμουν ακόμα στη μία..Άσε που κουράζομαι εύκολα....Αυτό να μην είχαν τα χάπια και ίσως να είχα πάει καλύτερα με μεγαλύτερη δόση.Ρε Interupted είδες καμιά αλλαγή με τα χάπια και τις ενέσεις που βαράς;Δηλαδή πώς ήσουν και τι έκανες πριν ξεκινήσεις θεραπεία και τι τώρα;Και καλά να λες που τα αντέχεις...Εγώ παιδιά ειλικρινά αδυνατώ μεγαλύτερες δόσεις.....και είναι μείον μάλλον για τη θεραπεία...Αν καταφέρω και θεραπευτώ έτσι θα μπω στο Γκίνες...
Κουραγιο μπεμπα μου...να σου πω Κασσυ μου...ποσο χρονων εισια?
μακια.
kassi ενέσεις με βαρεσαν μονο τις 2 φορες που θελαν να με κανουν εισαγωγη στο νοσοκομειο κ τσιριζα..στην καθημερινοτητα τα χαπια που ειπα περνω...Πριν κ μετα τα χαπια στανταρ εχω μια διαφορα..ξεχναω βασικα πραγματα,παραμιλαω στο δρομο,και τετοια το δε εφεξορ που θεωρειται ξεκολλητικο χαπι για να μην τρως κοληματα λεει θα δω βελτιωση,ΛΕΕΙ,μετα το τελος της θεραπειας!!!(δλδ μπορει και ποτε!!!!!)
με τα χαπια εχω αλλη μια παραλογη σχεση απο τη μια τα μισω κι απο την αλλη ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!δεν εχω βγαλει ακομα ακρη....
Σημερα στις 8 παλι σον ψυχ θα ειμαι...θα δειξει...
Έτσι είναι.Τα μισώ αλλά σήμερα που με έπιασε κρίση με έπιασε αυτό το τα χάπια μοουυυ.Αλλά ξέρεις τα θέλω για να περάσει εύκολα ο πόνος και λέω όχι ρε πούστη όχι πάλι καταστολή.Εδώ θα το παλέψω και θα βρω άλλους τρόπους να αμύνομαι και να είμαι λιγότερο ευάλωτη....έχω υπομονή ή μάλλον τα κρατάω πολύ μέσα μου και γι\'αυτό με πιάνουν έντονα ξεσπάσματα.(Βασικά και όταν δεν τα κράταγα πάλι έντονη ήμουνα-Φαινόταν από μικρή βρε αδερφέ το ποιόν μου)Σήμερα είχα τόσα νεύρα που ήθελα να κάνω εμετό......είναι κρίμα και άδικο να μου φέρονται έτσι άσχημα και να με κάνουν να υποφέρω τόσο.Αμαρτία απ\'το Θεό-που δεν πιστεύω παρεπιπτόντως αλλά να\'χουμε να λέμε.Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν σου αρκούν οι πιο μικρές δόσεις;Το παραμιλητό το είχες και πριν τα χάπια γιατί αν ναι ίσως και τα χάπια απλά να το εντείνουν-τι να πω;Δεν παραμιλάω ακριβώς αλλά με έχω πιάσει να λέω κουβεντούλες σαν απάντηση σε σκέψεις που μου έρχονται.Αυτό όμως το αναλύω ως το ότι είμαι πολύ στην τσίτα εκείνη τη στιγμή και φοβάμαι οπότε λέω κάτι να χαλαρώσω να το πω;Και ξέρεις όταν είμαι μόνη και μου έρθει μια ανασφάλεια στο μυαλό αντί να φύγει εντείνεται και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί κάτι να την ησυχάσει.Αισθάνομαι ότι τρελαίνομαι....Αγοραφοβία και ιδεοψυχαναγκασμός μάλλον.Εσένα πώς το εξηγεί ο ψυχίατρος το παραμιλητό;Νομίζω και αν θες με διαψεύδεις πως αν είσαι με κάποιον άλλο σου φεύγει αυτή τάση να παραμιλλάς έτσι;Τι ακριβώς αντιμετωπίζει το κάθε χάπι σου έχουν πει;Quote:
Originally posted by interappted
kassi ενέσεις με βαρεσαν μονο τις 2 φορες που θελαν να με κανουν εισαγωγη στο νοσοκομειο κ τσιριζα..στην καθημερινοτητα τα χαπια που ειπα περνω...Πριν κ μετα τα χαπια στανταρ εχω μια διαφορα..ξεχναω βασικα πραγματα,παραμιλαω στο δρομο,και τετοια το δε εφεξορ που θεωρειται ξεκολλητικο χαπι για να μην τρως κοληματα λεει θα δω βελτιωση,ΛΕΕΙ,μετα το τελος της θεραπειας!!!(δλδ μπορει και ποτε!!!!!)
με τα χαπια εχω αλλη μια παραλογη σχεση απο τη μια τα μισω κι απο την αλλη ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!δεν εχω βγαλει ακομα ακρη....
τα ταβορ ειναι βενζοδιαζεπινες κ ειναι για αγχος μονο οταν αυτο δημιουργει δυσλειτουργια στην καθημερινοτητα του ασθενη,τε εφεξορακια ειναι για να μην τρωω κολληματα..τα hipnosedon μονιμα στην τσαντα για τοιχον κριση κ τα αταραξ τα περνω στις πολυ extreme περιπτωσεις...
σημερα ξαναεκανα εγχειρηση ψυχης βγαλαμε εξω 5-10 φαντασματσκια παλι αλλα κουραστηκα τοσο ψυχολογικα που σε 10 λεπτα θα ειμαι για τον υπνο...αυριο θα τα γραψω αναλυτικα τα hot points κ θα δεις τι εννοω..
Quote:
Έτσι είναι.Τα μισώ αλλά σήμερα που με έπιασε κρίση με έπιασε αυτό το τα χάπια μοουυυ.Αλλά ξέρεις τα θέλω για να περάσει εύκολα ο πόνος και λέω όχι ρε πούστη όχι πάλι καταστολή.
ΜΠΡΑΒΟ σου Κασσυ μου που το παλευεισ.... μαχητη μου εσυ...:):) μαζι σου..
Εδώ θα το παλέψω και θα βρω άλλους τρόπους να αμύνομαι και να είμαι λιγότερο ευάλωτη....έχω υπομονή ή μάλλον τα κρατάω πολύ μέσα μου και γι\'αυτό με πιάνουν έντονα ξεσπάσματα.(Βασικά και όταν δεν τα κράταγα πάλι έντονη ήμουνα-Φαινόταν από μικρή βρε αδερφέ το ποιόν μου)Σήμερα είχα τόσα νεύρα που ήθελα να κάνω εμετό......είναι κρίμα και άδικο να μου φέρονται έτσι άσχημα και να με κάνουν να υποφέρω τόσο.Αμαρτία απ\'το Θεό-που δεν πιστεύω παρεπιπτόντως αλλά να\'χουμε να λέμε.Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν σου αρκούν οι πιο μικρές δόσεις;Το παραμιλητό το είχες και πριν τα χάπια γιατί αν ναι ίσως και τα χάπια απλά να το εντείνουν-τι να πω;Δεν παραμιλάω ακριβώς αλλά με έχω πιάσει να λέω κουβεντούλες σαν απάντηση σε σκέψεις που μου έρχονται.
αυτο το κανω κι εγω... αλλα και ο \"νορμαλ\" συντροφοσ μου..χεχεχε....φισιολογικο συμπτωμα σκεπτoμενων ανθρωπων καλεσ μου...:):):)
Αυτό όμως το αναλύω ως το ότι είμαι πολύ στην τσίτα εκείνη τη στιγμή και φοβάμαι οπότε λέω κάτι να χαλαρώσω να το πω;
και γιατι οχι αλλωστε...εγω για να ξεσπασω καποιεσ φορεσ που τυχαινει να περπαταω σε θορυβοδεισ δρομουσ...τραγουδαω πολυ δυνατα μια και λογο αυτοκινητων δεν ακουγομαι..... και ξεσπαω...
:P
Και ξέρεις όταν είμαι μόνη και μου έρθει μια ανασφάλεια στο μυαλό αντί να φύγει εντείνεται και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί κάτι να την ησυχάσει.Αισθάνομαι ότι τρελαίνομαι....Αγοραφοβία και ιδεοψυχαναγκασμός μάλλον.
εκει ειναι ισωσ η στιγμη οπου πρεπει να προσπαθουμε να τραβαμε την προσοχη μασ σε κατι αλλο...εγω πχ ..βλεπω ταινιεσ .....
Εσένα πώς το εξηγεί ο ψυχίατρος το παραμιλητό;Νομίζω και αν θες με διαψεύδεις πως αν είσαι με κάποιον άλλο σου φεύγει αυτή τάση να παραμιλλάς έτσι;
στην τελικη...μιλαμε σε ολουσ τουσ αλλουσ...στον εαυτο μασ δεν θα μιλησουμε??..ε..μα...:P
Τι ακριβώς αντιμετωπίζει το κάθε χάπι σου έχουν πει;
το παραμιλητο εξηγηται απο τις πολλες βενζοδιαζεπινες...καηκε ο σκληρος δισκος μου μωρε!!!!κ δεν τον θελω πισω...
χθες μου ειπε οτι απο 0-7 χρονων υποσυνειδητα μαζευουμε κομματια που χτιζουν το χαρακτηρα μας κι οτι η δικη μου οικογενεια με γεμισε με κακα πραγματακια για αυτο κ πρεοκειψε τουτη η διαταραχη...ριξαμε φως σε πολλα...κ πονεσε...
ολοι λεει κουβαλαμε τα παιδικα βιωματα...
καποια στιγμη ρωτησα γιατι τα αδερφια μου βγηκαν νορμαλ κι εγω οχι!!γιατι?κ μου ειπε για τον ιδιο λογο καποιο εχουν καρκινο, για τον ιδιο λογο που καποιοι γεννηθηκαν τυφλοι κτλ κοινως δεν υπαρχει γιατι...
ΑΣΧΕΤΟ:ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.........
αυτο μου ρθε...
παραδειγμα παραμιλητου:παω στο Μασουτη κ μιλαω στη διαδρομη κ λεω...πωπω παλι μαλακια καφε θα μου κανει αν ειναι αυτη με τα κοντα μαλλια...Ακριβιναν κ τα τσιγαρα......
περναω πχ εναν δρομο κ παραμιλαω:θα με κοψει κανενα αμαξι καμια μερα ιιιιι παλι παραμιλαω???
τωρα βρηκα αυτο το κολπο με τα hands free...
πριν τα χαπια δεν παραμιλουσα..αλλα καμια φορα τραγουδουσα...
κι εγω το παλευω ο καθεις με τον τροπο του...καλη ιδεα εινα ενα τεστ με ταινιες...βαζεις το dvd κι οπου σταματησεις να βλεπεις την ταινια κ σκεφτεσαι τα δικα σου το ξαναβαζεις πισω απο την αρχη..ΕΚΕΙ!!!!!μεχρι να την δεις απο τα γραμματα ως το τελος
Ιντερ μου εσύ αυτή τη σκέψη την διαβάζεις,εμένα χτες ο ψυχολόγος μου μου το είπε κανονικά,λίγο πιο ευγενικά βέβαια αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. :(Quote:
σου πεταει ενα ελα την επομενη Τριτη κ ειναι σα να διαβαζω τη σκεψη του ¨\"κ μεχρι τοτε κουρεψου μονο καμια κριση μη παθεις κα μας τραβολογας νυχτιατικα η μας παρεις κανενα εξαλλο τηλεφωνημα..
Dalia σοβαρα?οσο ευγενικα και να στο ειπε αν το συμπερασμα που βγαινει ειναι το ιδιο...πας καιρο σε αυτον?λες να αισθανεται οτι δεν μπορει να σε βοηθησει αλλο??κ προσπαθει να σου το πει πλαγια?κουφαθηκα...μηπως να ψαχνες κανεναν λιγοτερο επαγγελματια κ περισσοτερο ανθρωπο????κι εγω αλλαξα κι αλλαξα μεχρι να καταληξω...εμεινα αφωνη
Βασικά μου είπε να μάθω να το αντιμετωπίζω μόνη μου όταν με πιάνει κρίση και να μην τον παίρνω τηλ.Γιατί η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό τον είχα τρελλάνει στα τηλεφωνήματα όποτε δεν ήμουν καλά.Μου είπε ότι το κάνει για το καλό μου για να μάθω να μην εξαρτώμαι από αυτόν αλλά να στηρίζομαι στον εαυτό μου.Και τώρα με έχει πιάσει ένα άγχος για το τι θα κάνω αν με πιάσει καμια κρίση ή αν είμαι πολύ χάλια.Σκέφτομαι συνέχεια ποιον θα πάρω τηλ,ποιος άλλος μπορεί να με βοηθήσει...Αστα...
1,5 χρόνο πηγαίνω σ\'αυτόν.
dalia,ο ψυχολόγος εν μέρει έχει δίκαιο γιατι θέλει από εσένα λίγη προσπάθεια να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου,αλλά εσύ τον παίρνεις τηλ. γιατί είσαι άσχημα αυτή την χρονική στιγμή και προφανώς το ξέρει,δεν θα έπρεπε να στο πει,όυτε άμεσα,όυτε έμμεσα....
Αν και είναι δύσκολο να ξαναβγείς στη γύρα για ανεύρεση νέου ψυχολόγου εγώ θα στο πρότεινα να του γυρίσεις την πλάτη γιατί στεναχωρέθηκες αφού σε αφήνει ξεκρέμαστη και να βρεις έναν νέο ψυχολόγο!
\'Οσο σε ποιον να απευθύνεσαι ,είμαι διαθέσιμος να σου δώσω το τηλ.μου...!!!Έχω εμπειρία σαν ασθενής!
lostre ακριβώς έτσι είναι.Από τη μία ξέρω ότι έχει δίκιο στο ότι πρέπει να κάνω περισσότερη προσπάθεια μόνη μου αλλά απ\'την άλλη είναι κάποιες στιγμές που τα χάνω εντελώς και χρειάζομαι βοήθεια.
Δεν μπορώ όμως να αλλάξω ψυχολόγο.Δεν θέλω.
Απλώς είχα συνηθίσει αλλιώς και τώρα αγχώθηκα.
να μην αγχωνεσαι καθολου Dalia ισως θελει να δει το αποτελεσμα της ψυχοθεραπειας του μετα απο εναμιση χρονο...μπορει να τεσταρει το ποσο εχεις βοηθηθει...δεν ξερω τι να πω και γω με μεγαλες φρικες εχω πολυ στενες σχεσεις κ ειμα κι εγω οπως κ ο/η lostre να με παρεις τηλ...παντως κι εγω επειδη δεν θελω να τον περνω τηλ συνεχεια κ ειμαι στα ορια μου 3 την ωρα εχω βγαλει πολυ κι απο την φρικη κ εδω μεσα...φυσικα παντα το μετανιωνω αλλα καποια πραγματα πρεπει να ειπωθουν οταν εισαι στο τσαφ γιατιδεν τα αντεχεις μεσα σου.....
μη στεναχωριεσαι...σε καταλαβαινουμε:)
Μπράβο ρε Άντζικ.Βοήθα και λίγο να ξεφύγω απ\'το παραμιλλώ παραμιλλώ...Βρε καλώς τον τον τρελό......Κάποτε όμως έχανα επαφή και νόμιζα(κατά καιρούς πάντα)πως πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου υπάρχει κάποιος που κρυφακούει και δεν ήταν και ότι πιο ευχάριστο...Ακόμα το έχω αλλά είπαμε προσπαθώ να το ελέγχω...δεν είναι ψυχωσικό επεισόδιο αλλά δεν παύει να με ταλαιπωρεί......Με ταλαιπωρεί η τάση μου να θέλω να είμαι πολλές φορές κάπου αλλού με το μυαλό μου....Μου το εξήγησαν ότι είναι λέει επειδή θέλω να επικοινωνήσω κατ\'ουσίαν με αυτά τα άτομα αλλά επειδή δεν μπορώ σκέφτομαι ότι με παρακολουθούν και τέτοια...Μια πίκρα......Σκατά.Η ιδοψυχαναγκαστική είναι μια από τις πιο χάλια διαταραχές...Δεν είχα μια απλή καταθλιψούλα να έπαιρνα κυρία τα χαπάκια μου..Δεν θεραπεύεται πλήρως λέει..Επίσης λένε πως ο ασθενής έχει πλήρη επίγνωση του τι ζει....Εμ,την έχει ο ******* αλλά τι καταλαβαίνει;Καταλαβαίνει την τρέλα του και αυτό τον ρίχνει στην κατάθλιψη.....Και φαντάσου έτσι;Κολλημένο μυαλό και οριακό..άρα ακραίο..Κάτι χειρότερο δεν υπάρχει να τύχει.Μετά πάμε στη σχιζοφρένεια.....Λοιπόν σαν συμπέρασμα με εκνευρίζει που δεν μπορώ να ζήσω την ζωή μου σαν φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς να σκέφτομαι κάθε φορά ποιοι περνούν από δίπλα και μήπως κάποιου γνωστού μου έπεσε το μάτι του σε εμένα.......I Want my life back.....Quote:
Originally posted by Adzik
Quote:
Έτσι είναι.Τα μισώ αλλά σήμερα που με έπιασε κρίση με έπιασε αυτό το τα χάπια μοουυυ.Αλλά ξέρεις τα θέλω για να περάσει εύκολα ο πόνος και λέω όχι ρε πούστη όχι πάλι καταστολή.
ΜΠΡΑΒΟ σου Κασσυ μου που το παλευεισ.... μαχητη μου εσυ...:):) μαζι σου..
Εδώ θα το παλέψω και θα βρω άλλους τρόπους να αμύνομαι και να είμαι λιγότερο ευάλωτη....έχω υπομονή ή μάλλον τα κρατάω πολύ μέσα μου και γι\'αυτό με πιάνουν έντονα ξεσπάσματα.(Βασικά και όταν δεν τα κράταγα πάλι έντονη ήμουνα-Φαινόταν από μικρή βρε αδερφέ το ποιόν μου)Σήμερα είχα τόσα νεύρα που ήθελα να κάνω εμετό......είναι κρίμα και άδικο να μου φέρονται έτσι άσχημα και να με κάνουν να υποφέρω τόσο.Αμαρτία απ\'το Θεό-που δεν πιστεύω παρεπιπτόντως αλλά να\'χουμε να λέμε.Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν σου αρκούν οι πιο μικρές δόσεις;Το παραμιλητό το είχες και πριν τα χάπια γιατί αν ναι ίσως και τα χάπια απλά να το εντείνουν-τι να πω;Δεν παραμιλάω ακριβώς αλλά με έχω πιάσει να λέω κουβεντούλες σαν απάντηση σε σκέψεις που μου έρχονται.
αυτο το κανω κι εγω... αλλα και ο \"νορμαλ\" συντροφοσ μου..χεχεχε....φισιολογικο συμπτωμα σκεπτoμενων ανθρωπων καλεσ μου...:):):)
Αυτό όμως το αναλύω ως το ότι είμαι πολύ στην τσίτα εκείνη τη στιγμή και φοβάμαι οπότε λέω κάτι να χαλαρώσω να το πω;
και γιατι οχι αλλωστε...εγω για να ξεσπασω καποιεσ φορεσ που τυχαινει να περπαταω σε θορυβοδεισ δρομουσ...τραγουδαω πολυ δυνατα μια και λογο αυτοκινητων δεν ακουγομαι..... και ξεσπαω...
:P
Και ξέρεις όταν είμαι μόνη και μου έρθει μια ανασφάλεια στο μυαλό αντί να φύγει εντείνεται και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί κάτι να την ησυχάσει.Αισθάνομαι ότι τρελαίνομαι....Αγοραφοβία και ιδεοψυχαναγκασμός μάλλον.
εκει ειναι ισωσ η στιγμη οπου πρεπει να προσπαθουμε να τραβαμε την προσοχη μασ σε κατι αλλο...εγω πχ ..βλεπω ταινιεσ .....
Εσένα πώς το εξηγεί ο ψυχίατρος το παραμιλητό;Νομίζω και αν θες με διαψεύδεις πως αν είσαι με κάποιον άλλο σου φεύγει αυτή τάση να παραμιλλάς έτσι;
στην τελικη...μιλαμε σε ολουσ τουσ αλλουσ...στον εαυτο μασ δεν θα μιλησουμε??..ε..μα...:P
Τι ακριβώς αντιμετωπίζει το κάθε χάπι σου έχουν πει;
Κορυφή.Αυτό το κάνω με τα κείμενα.Ακόμα κι εδώ στο ίντερνετ διαβάζω κείμενα που δεν με ενδιαφέρουν από πείσμα και μόνο για να μάθω να συγκεντρώνομαι.....Αποσπάμα� � πολύ όταν διαβάζω κάτι από αγγαρεία όπως μαθήματα του σχολείου...Quote:
το παραμιλητο εξηγηται απο τις πολλες βενζοδιαζεπινες...
Μακάρι κι εμένα από τις πολλές βενζοδιαζεπίνες να ήταν.Θα το είχα λύσει προ πολλού..
καηκε ο σκληρος δισκος μου μωρε!!!!κ δεν τον θελω πισω...
χθες μου ειπε οτι απο 0-7 χρονων υποσυνειδητα μαζευουμε κομματια που χτιζουν το χαρακτηρα μας κι οτι η δικη μου οικογενεια με γεμισε με κακα πραγματακια για αυτο κ πρεοκειψε τουτη η διαταραχη...ριξαμε φως σε πολλα...κ πονεσε...
ολοι λεει κουβαλαμε τα παιδικα βιωματα...
καποια στιγμη ρωτησα γιατι τα αδερφια μου βγηκαν νορμαλ κι εγω οχι!!γιατι?κ μου ειπε για τον ιδιο λογο καποιο εχουν καρκινο, για τον ιδιο λογο που καποιοι γεννηθηκαν τυφλοι κτλ κοινως δεν υπαρχει γιατι...
ΑΣΧΕΤΟ:ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.........
αυτο μου ρθε...
παραδειγμα παραμιλητου:παω στο Μασουτη κ μιλαω στη διαδρομη κ λεω...πωπω παλι μαλακια καφε θα μου κανει αν ειναι αυτη με τα κοντα μαλλια...Ακριβιναν κ τα τσιγαρα......
περναω πχ εναν δρομο κ παραμιλαω:θα με κοψει κανενα αμαξι καμια μερα ιιιιι παλι παραμιλαω???
Ζουμπουλία
τωρα βρηκα αυτο το κολπο με τα hands free...
Αγάπη άσε το hands free..Γιατί απλά δεν παραμιλάς στο μυαλό σου;Μερικές φορές το κάνω τόσο δυνατά που με ρωτάνε κάτι και γι\' απάντηση πάω να πω την μαλακία διάλογο που σκέφτομαι.Παλιά δε, περνούσα από έναν δρόμο και κάτι έλεγα η ρουφιάνα-δε θυμάμαι τι...Και σκέφτηκα μαλάκα θα με δει κανείς και θα πει πάει αυτή τρελάθηκε ,αλλά στο καπάκι μου ήρθε η ιδέα-δικαιολογία ότι μπορεί να πουν ότι μιλάω στο hands free και ησύχασα..Να σου πω..Το θέμα δεν είναι να προσπαθούμε να καλυφθούμε-αν και το κάνω,έτσι;-Το θέμα είναι να βρούμε την λύση ώστε αυτό το παραμιλητό να μην είναι πια αναγκαίο....
πριν τα χαπια δεν παραμιλουσα..αλλα καμια φορα τραγουδουσα...
κι εγω το παλευω ο καθεις με τον τροπο του...καλη ιδεα εινα ενα τεστ με ταινιες...βαζεις το dvd κι οπου σταματησεις να βλεπεις την ταινια κ σκεφτεσαι τα δικα σου το ξαναβαζεις πισω απο την αρχη..ΕΚΕΙ!!!!!μεχρι να την δεις απο τα γραμματα ως το τελος
Παιδιά αυτή την αμφιβολία την είχα ότι ο ψυχίατρος αισθανόταν ότι πλέον στέρεψε και δεν μπορεί να με βοηθήσει.....Ήταν και απότομος καμιά φορά..Του είχα στείλει μήνυμα:\" Δεν ξέρω αν θεωρείτε ότι έχετε αποτύχει μαζί μου αλλά έχω το ίδιο δικαίωμα με αυτόν που πεθαίνει σήμερα ή αύριο,που παθαίνει κρίση μια φορά τον μήνα ή το χρόνο να ασχολείστε μαζί μου\".......Τέλος πάντων..Ίσως να ήταν δική μου αμφιβολία,ίσως να διαισθάνθηκα...Ο ψυχολόγος σου Ντάλια πώς στο είπε;Quote:
Originally posted by Dalia
Ιντερ μου εσύ αυτή τη σκέψη την διαβάζεις,εμένα χτες ο ψυχολόγος μου μου το είπε κανονικά,λίγο πιο ευγενικά βέβαια αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. :(Quote:
σου πεταει ενα ελα την επομενη Τριτη κ ειναι σα να διαβαζω τη σκεψη του ¨\"κ μεχρι τοτε κουρεψου μονο καμια κριση μη παθεις κα μας τραβολογας νυχτιατικα η μας παρεις κανενα εξαλλο τηλεφωνημα..
Νομίζω ότι για θεραπευτικούς δικούς σου λόγους το έκανε..τώρα που το διαβάζω.Με τον παλιό στις αρχές επικοινώνησα για να του μεταφέρω το άγχος μου μετά από κρίση......Μετά αφού είδε ο μπαγάσας ότι τα βγάζω πέρα μόνη μου μου έκοψε τα πολλά πολλά..Με έκανε να καταλάβω ότι πρέπει να στηρίζομαι στα πόδια μου.....και με τις συμβουλές του να αντιμετωπίζω αλλιώς μία κατάσταση.Αλλά εγώ πάντα όταν γνώριζα κάποιο νέο άτομο τον ρωτούσα για το πως εξηγεί την συμπεριφορά του,τι ήθελε να πει κ.τ.λ.Και αρκετές φορές όταν απογοητευόμουν του έστελνα μηνύματα......Αλλά ανάθεμα αν απαντούσε.Στην αρχή το είχα πάρει πολύ προσβλητικά και έλεγα ο καριόλης με φτύνει και όταν πηγαίνω στο ιατρείο μου το παίζει Παναίτσα και με προσέχει...Κοίτα είπα ότι με θυμώνει η απόρριψη και δεν είναι ότι καλύτερο να μου συμπεριφέρεσαι διττά.Δηλ.στο ιατρείο σε προσέχω στα μηνύματα σε γράφω.......Αλλά να σου πω αν καθόταν και απαντούσε σε όλους τους ασθενείς δεν θα έκανε κάτι άλλο.Τέλος πάντων η νέα μου ψυχίατρος το χειρίζεται καλύτερα και χαίρομαι που έχω ένα στάνταρ ραντεβού κάθε εβδομάδα..Βέβαια αργώ όπως πάντα αλλά ελπίζω να το αλλάξω γιατί πολλές παραχωρήσεις έχει κάνει η κακομοίρα και φοβάμαι μην εξαντλήσω τα όριά της και με σουτάρει όπως ο άλλος ο.........χμμμμμμμμ......Να επανέρθω στο θέμα σου..Ο παλιός μου προκαλούσε μια εξάρτηση η καινούρια όχι...και αυτό είναι καλό.........Επίσης αντιθέτως η ίδια με έπαιρνε τηλ.όταν αργούσα ή μου έλεγε αν συμβεί κάτι μες στην εβδομάδα να με ενημερώσεις-όσον αφορά τη φαρμακευτική αγωγή πάντα...Έχει βρει σίγουρα το κουμπί μου και το εκτιμώ.Οπότε για τον ψυχολόγο σου δεν ξέρω......Σίγουρα πάντως πρέπει να βρεις και άλλα άτομα εκτός του ψυχολόγου που να σε στηρίζουν και να σε καταλαβαίνουν για να αποκτήσεις προσωπική γνώμη για το ποιόν τους και όχι να ζεις στο χρυσό κλουβί της προστασίας του..Ωραίο είναι αυτό αλλά ουτοπικό..Σίγουρα πάντως για να εξαρτάσαι από τον ψυχολόγο τον εκτιμάς.....και τον ψιλοθεωρείς αναντικατάστατο.......Αν σε πιάσει κρίση δεν υπάρχουν οι γονείς σου;Εμένα όταν οι γονείς μου έφευγαν και εγώ δεν τους ακολουθούσα για να καταφέρω να ζήσω μόνη μου με έπιαναν καμιά φορά κρίσεις.Κατ\'ευθείαν έπαιρνα την μητέρα μου,της έλεγα με έπιασε πάλι και απλά είχε μάθει πως να το χειρίζεται όπως κι εγώ.Αν την αφήσεις απλά θα περάσει.Της έλεγα μόνο πάρε σε 5 λεπτά ξανά να δεις αν ζω και συνήθως όλα γίνονταν όπως πριν..Αν σκεφτείς ότι όλα θα γίνουν όπως πριν δε θα ενταθεί η κρίση..Ο φόβος γίνεται μεγαλύτερος όταν πιστεύεις πως δεν θα σε αφήσει ποτέ..Για να καταλάβω κάτι..Όλες οι κρίσεις πανικού περιλαμβάνουν ταχυπαλμία και ανεβασμένη πίεση;Του έλεγα παλιά επ\'αυτού του ψυχιάτρου..Μα τι λέτε γιατρέ..Οι παλμοί μου φτάνουν τους 100.Και 1000 να φτάσουν δε θα πάθεις τίποτα.Και είπα για να το λέει γιατρός κάτι θα ξέρει και από τότε αντιμετώπιζα την κρίση σαν κάτι που περνάει απλά μερικές φορές θέλει το χρόνο μέχρι η αδρεναλίνη να σταματήσει να δρα.....Κάπως μου το είχαν πει αλλά δεν ξέρω αν θα το μεταφέρω επιστημονικά...Ότι όταν εκκρίνεται η αδρεναλίνη ή όποια ουσία τέλος πάντων προκαλει τα προαναφερθέντα συμπτώματα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα γύρω στα 20 λεπτά με μισή ώρα ή για να σταματήσει να εκκρίνεται ή για να σταματήσει να δρα...Κάπως έτσι....Οπότε εγώ είχα μάθει να περιμένω.Ξάπλωνα στον καναπέ-γιατί φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω,έπαιρνα βαθιές ανάσες,στην ανάγκη ούρλιαζα αλλά πέρναγε..Έτσι πάει πάντα...Η συστηματική και χρόνια φαρμακευτική αγωγή μειώνει και μηδενίζει τις κρίσεις πανικού.Quote:
Originally posted by Dalia
Βασικά μου είπε να μάθω να το αντιμετωπίζω μόνη μου όταν με πιάνει κρίση και να μην τον παίρνω τηλ.Γιατί η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό τον είχα τρελλάνει στα τηλεφωνήματα όποτε δεν ήμουν καλά.Μου είπε ότι το κάνει για το καλό μου για να μάθω να μην εξαρτώμαι από αυτόν αλλά να στηρίζομαι στον εαυτό μου.Και τώρα με έχει πιάσει ένα άγχος για το τι θα κάνω αν με πιάσει καμια κρίση ή αν είμαι πολύ χάλια.Σκέφτομαι συνέχεια ποιον θα πάρω τηλ,ποιος άλλος μπορεί να με βοηθήσει...Αστα...
1,5 χρόνο πηγαίνω σ\'αυτόν.
....\"ΚΡΙΣΗ!!!!με πιάνει κρίση..κι άμα με πιάσει δεν μπορεί ένας ολόκληρος στρατός να με κρατήσει..\"
\"Βοήθα και λίγο να ξεφύγω απ\'το παραμιλλώ παραμιλλώ...Βρε καλώς τον τον τρελό......Κάποτε όμως έχανα επαφή και νόμιζα(κατά καιρούς πάντα)πως πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου υπάρχει κάποιος που κρυφακούει και δεν ήταν και ότι πιο ευχάριστο...\"
Κασσυ μου ..εγω αν και δεν εχω ψυχαναγκασμο...((ετσι νομιζω τουλαχιστον))..παντα κατεβαζω την καμερα η την γυριζω προσ τον τοιχο οταν ειμαι στο νετ.....ξερω πωσ κανεισ δεν μ,ε βλεπει... αλλα ..για 100% σιγουρια...χεχεχε και οταν ημουν μικρουλα δεν περναγα μπροστα απο την τηλεοραση γυμνη... οταν ηταν σβησμενη... παλι μη τυχων...:P:P:P:P::P:P:
ειδεσ παραξενιεσ???χεχεχεχε
Σας τυχαινει οταν συζητατε να πηδατε απο το ενα θεμα στο αλλο χωρισ να εχετε ολοκληρωσει το προηγουμενο?....γιατι εγω ειμαι ετσι χρονια....
Αdzik τρεις την ωρα οι αλλοι συζηταν το ιδιο θεμα κι εγω εχω πει αλλα 3!!!!!
kassi μου αρεσει που μιλας στους γιατρους οπως κι εγω....χυμα..\"εμεις εδω σου λεμε τα σωψυχα μας κι εσυ περιμενεις να σχολασεις...
ασε οταν κοιταν το ρολοι!!!!τι εγινε???βαρεθηκαμε??χαπι θα παρεις κι εσυ???
αυτα για σημερα!!α α1για αυτο κοιτουσες το ρολοι???
ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!παω μια μερα στον τωρινο...παντα αργαω κ παω με την ψυχη στο στομα εκεινη την ημερα πηγα 8:10 ρεκορ συνεπειας (8 εχω)ημουν χαλια κ δεν εβλεπα την ωρα..παω να μπω μου λεει η γραμματεια να περιμενω γιατι η αιθουσα δεν ειναι αδεια!!!!το μυαλο μ,ου αρχισε να γυρναει εγω ειμαι εξω κι αυτος μιλαει ακομα μεσα???8:15 πηγαινα σαν εκρεμμες....απο την καχυποψια μου ακουγα απο μεσα την φωνη του να γελαει ελεγα θα μπουκαρω μεσα κ θα του πω...κι εγω δεν ξερω τι....
ξαφνικα 8:20 βγαινει απο την αιθουσα που περιμενουν οι γιατροι...
-μα πως βγηκε απο αλλη πορτα????
κ πως ακου ακομα να γελαει μεσαααα?????
ερχεται με πλησιαζει κ μου λεει να ξερεις περιμενω οπως κι εσυ δεν υπαρχει κενος χωρος για την συνεδρεια μας....ηρεμισε σε λιγο θα τα πουμε
εμεινα καγκελο κ με την καχυποψια στο χερι...εφτασα σημειο να παρακουω....κ μετα ημουν σα βρεγμενο γατι....δεν πειραζει για την καθυστερηση μωρε...
Kassi μου έχεις δίκιο ότι θα ήταν καλό να έχω και άλλα άτομα να με στηρίζουν αλλά δυστυχώς δεν έχω.Η μαμά μου προσπαθεί κάποιες φορές να με βοηθήσει αλλά επειδή δεν ξέρει πώς να μου συμπεριφερθεί πολλές φορές τα κάνει χειρότερα γιατί ή θα αγχωθεί και αυτή και θα πει πράγματα που θα με τρομάξουν πιο πολύ ή θα αρχίσει να μου φωνάζει.Ο μπαμπάς μου πάλι στον κόσμο του,τίποτα δεν καταλαβαίνει.Οπότε ποιος μένει να με βοηθήσει?Ο ψυχολόγος.
Προσπαθώ βέβαια πολλές φορές και μόνη μου να το αντιμετωπίσω αλλά με τη σκέψη οτι θα το παλέψω μόνη μου και αν δω ότι δεν μπορώ,ότι δεν πάει άλλο τότε θα ζητήσω τη βοήθειά του.
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεις ψυχολόγο ή ψυχίατρο που να σε καταλαβαίνει τόσο πολύ και να βρει όπως λες το κουμπί σου,γι\'αυτό και τον θεωρώ αναντικατάστατο.Δεν μ\'αρέσει καθόλου αυτό βέβαια αλλά έτσι είναι.
Τι σου απάντησε όταν του έστειλες αυτό το μήνυμα?Quote:
Originally posted by kassi_21Του είχα στείλει μήνυμα:\" Δεν ξέρω αν θεωρείτε ότι έχετε αποτύχει μαζί μου αλλά έχω το ίδιο δικαίωμα με αυτόν που πεθαίνει σήμερα ή αύριο,που παθαίνει κρίση μια φορά τον μήνα ή το χρόνο να ασχολείστε μαζί μου\"..
Dalia ομως δεν του επιτρεπεται να σου αφηνει κενα εκυτος και αν οπως ειπαμε προσπαθει να δει τι εκανε εναμιση χρονο...καμια φορα μας τεσταρουν...το χω καταλαβει κ μετα το παραδεχοντε κι ολας το απολαλυπτουν μαλλον
κι εγω μονο απο το γιατρο μου περνω ψυχολογικη στηριξη ομως καποια στιγμε πρεπει να μαθουμε να τα βγαζουμε περα κ μονοι μας..οσο κι αν αυτο μας δυσκολευει
Αν όμως η ντάλια τα παρει στο κρανίο-λέμε τώρα-και αλλάξει ψυχολόγο θα έχει άδικο?
Αφού την αφήνει ξεκρέμαστη...Δεν τον τηλεφωνεί για να τον ενοχλήσει αλλά να βοηθηθεί!!!
οπως τα λες ειναι για αυτο λεω μπας κ τηνν τεσταρει..αν δεν ειναι τεσταρισμα ειναι για ξεχεσμα!!!
εγω παλι ανυπομονω για την Τριτη...αλλη μια εγχειρηση ψυχης αλλο φως στα φαντασματακια που θα τα αποδυναμωσει