..ή εγώ δεν γράφω ελληνικά, ή εσύ έχεις ξεχάσει τα δικά σου :Ρ
Είπα πως το να φτύσεις κάποιον το λιγότερο που θα κερδίσεις είναι η αξιοπρέπεια σου και το περισσότερο να τον βγάλεις εκτός ορίων ώστε να φτάσει μέχρι και σε υστερία.
Μπιεν?
Printable View
Oui mademoiselle tres bien!!
mais pourquoi le mot "φτυσιμό" ....???? αλλο η αδιαφορια και αλλο το φτυσιμο ... το φτυσιμο εχει σκοπιμοτητα ωστε να κολλησει ο ενδιαφερομενος
οταν η αλλη πλευρα δεν ενδιαφερεται δεν υφισταται "φτυσιμο"
Κατ'εμέ δεν αλλάζει τίποτα το "πες οτι παρασύρθηκα, πες οτι ήμουν σε περίεργη φάση". Ότι έγινε έγινε αλλά ο τρόπος που το περιγράφεις μου θυμίζει κοριτσάκι που έσπασε το βάζο και κάνει νάζια τραβώντας την φούστα του ενώ κοιτα το πάτωμα.
Το αφήνω στην άκρη...
Θα πρέπει να αναγνωρίσεις οτι οι άντρες σε κοιτάνε γιατί εχεις στήθος, μπούτια κλπ όπως είπε ο αλέξανδρος πιο πάνω και αυτό είναι φυσιολογικό. Εσύ και όοοοολες οι άλλες γυναίκες. Δεν "θα έπρεπε" να σου λέει τίποτα παραπάνω. Αλλά είναι γεγονός (απο την δική μου σκοπιά) οτι πολλές γυναίκες αυτή την εκδήλωση θαυμασμού την ερμηνεύουν ως αξία....μεταξύ αυτών και η unlucky πχ εδω που θεωρεί πλέον οτι έχει ένα μυστικό κρυμένο στην τσεπούλα και όλοι οι άντρες την κυνηγάνε να της το φάνε.
Η αξία ενός ανθρώπου διαφωνώ πως φαίνεται απο την παιδεία και την μόρφωση του. Το πρώτο είναι πολύ γενική έννοια και το δευτερο είναι τελείως άκυρο καθώς αν η μόρφωση ήταν αξία τότε όλοι οι πλούσιοι κλεφτες δεν θα ήταν......εχμ...πλουσιοι κλέφτες? Η συμπεριφορά σίγουρα λέει πολλά και συμφωνώ.
Δεν έχει νόημα να σε ρωτήσω γιατί εσύ πιστεύεις οτι δεν εισαι επιφανειακή....για μένα νόημα έχει μόνο η στιγμή που θα το αμφισβητήσεις ΕΣΥ. Όχι το τι θα πεις σε εμένα.
Η τρύπα στην θεωρία σου είναι οτι ότι η "ισορροπία" στην οποία αναφέρεσαι δεν μετριέται επίσης! Είναι πχ ορισμένοι άνθρωποι που είναι ...άσχημοι. Τι σημαίνει αυτό? οτι για αυτούς δεν υπάρχει ισορροπία οπότε φταίνε? Κάποια είχε πεί εδώ στο φόρουμ (μπορεί να ήταν παλι η unlucky, συγγνωμη αν δεν ησουν εσυ) οτι δύσκολο να βρεις μια γυναικα που να ειναι ασχημη στις μερες μας...Και το έλεγε σαν θετικο!
Τέζα αρνητικό κατ'εμε! γιατί σημαίνει οτι ακόμα και οι εκ φύσεως ασχημες σπαταλούν τοσο χρόνο για να γίνουν ομορφες οποτε τελικά μένουν επιφανειακες και οι ίδιες.
Βλέπεις πόσα κενά υπάρχουν στην θεωρία "εμφάνιση" και "ισορροπία"?
στο κάτω κάτω όπως είπα....είμαστε άνθρωποι και έχουμε εγωισμό.
Όταν έχεις ένα σωρό κολλητήρια γύρω σου να σου λενε "hey panos, εισαι γαμάτος" τότε γιατί να μπεις στον κόπο να κάνεις κάτι περα απ το ...να είσαι γαματος??
Είχα γνωστό πχ που συστηνόταν σαν φωτογράφος...και ψάρωναν παντα τα γκομενακια γύρω του γιατί φαντάζονταν τέχνη κλπκλπ...ήταν εμφανίσιμο παιδί όμως. Και τους έδενε το πακέτο και ήταν "γαμω τα παιδια". Ενώ η ουσία είναι πως ήταν μεσίτης (μεγαλύτερη δουλειά που βασίζεται στο ψεμα δεν υπαρχει) και κάποιες κυριακές έβγαζε φωτογραφίες σε γάμους και στην ζωή του δεν έχει διαβάσει ούτε ένα βιβλίο, ούτε είχε ποτέ του καλλιτεχνικές ανησυχίες και δεν θα έχει και ποτέ γιατί οταν έχει όλη την ώρα γκομενάκια γύρω του γιατί να ασχοληθεί με κάτι άλλο? Αν τον ρωτήσεις όμως....? "κοιτα εγώ ειμαι πολύ ευαίσθητος, με πολλές ανησυχίες κλπκλπ" έτσι σας πάει στο κρεβάτι...^^
Εγω παντως ναι...Με την αδιαφορια τουλαχιστον διασωζεις την αξιοπρεπεια σου, δε σημαινει οτι θα κανεις τον αλλο να ενδιαφερθει αλλα ειναι καλυτερο απο το να τον κυνηγας.... Και οταν ενδιαφερεται εστω και λιγο κ φαει φτυσιμο πολλες φορες τρελενεται... Γνωστο κ απολυτα κατανοητο!
τι πας καθε χρονο παρισι σκεφτομαστε να παμε και εμεις φετος με τη κοπελα μου θα σε συναντησω αραγε
Ναι, αλλα φανραζομαι οτι ο συγκεκριμενος μεσα του γνωριζει οτι ειναι....μουφα! Μα οσο ασχημος κ να ειναι καποιος το να προσεχει λιγο τον εαυτο του ειναι απαραιτητο! Και συγνωμη αλλα δεν ειναι επιφανειακο, ειναι ανθρωπινο, για να υπαρξει ερωτικη ελξη πρεπει ο αλλος να σου αρεσει εμφανισιακα! Δεν ειπα να ειναι μοντελο, απλα να σου αρεσει!
Γιατί να το γνωρίζει αυτό παρακαλω? έχει κανένα λόγο να αμφισβητεί την ύπαρξη του?
Και μάλιστα κάποια στιγμή στο παρελθόν όταν ακόμα ανεχόμουν την ύπαρξη του δίπλα μου είχε πετάξει και την κορυφαία φράση ένω ήμασταν σε μια συναυλία "τα βλέπεις Βαγγελάκη?, εσυ τι έχεις κάνει?"....Επειδή παίζω μουσική...
Η απάντηση που έπρεπε να δοθεί ήταν "εγώ τουλάχιστον προσπαθώ".
Δεν ανέφερα πουθενά το οτι κάποιος άσχημος δεν θα προσέχει τον εαυτό του...εκτός αν το να "προσεχει τον εαυτό του" για εσένα σημαίνει να κάνει πχ πλαστική να αλλάξει την φάτσα του...γιατί οτι και να κάνει άσχημος θα παραμένει.
Και υστερα δε νομιζεις οτι ειναι καπως επιφανειακο εκ μερους σου να με χαρακτηριζεις επιφανειακη μεσα απο 3 προτασεις μου?
εγω εχω μαθει να βαζω μια ντουζινα σαπουνι που μυριζει τελεια μελι και γαλα οταν χρειαστει οτι πρεπει για να κολαζει αγιους η δικη μου ιδικα το λατρευει μετα το μυριζει και δε μπωρει να κοιμηθει
Αν αναφέρεσαι σε εμένα....όχι καθόλου...
Κυρίως γιατί δε το έκανα....σε ρώτησα απλά "που ξέρεις οτι δεν είσαι" και περίμενα να μου πεις εσύ το τι δικαιολογίες έχεις δώσει εσύ στον ΕΑΥΤΟ σου για το αντίθετο...το διευκρίνησα μάλιστα ...είπα ξεκάθαρα...ΟΧΙ σε εμένα...στον εαυτό σου.
αλεξανδρε προσοχη με το μελι!!! εκτος και αν εχεις κανει ολικη αποτριχωση:D
Α, μαλιστα, ισως το καταλαβα λαθος! Ξερω λοιπον οτι δεν ειμαι ανθρωπος που τον ενδιαφερει μονο η εμφανιση, μονο τα υλικα αγαθα, μονο ο εαυτος του, μονο να βγαινω εξω κ να με κοιτανε και τα γνωστα... Ξερω οτι μου αρεσει να κανω ουσιαστικες σχεσεις, οτι προσπαθω να φερομαι παντα σωστα στους αλλους, οτι καθε μερα κανω την αυτοκριτικη μου, οτι εχω προβληματισμους και πολλα πολλα αλλα.... Και επιμενω οτι καποιος που θεωρει οτι αξιζει μονο κ μονο επειδη αρεσει εμφανισιακα ειναι φελος! Αυτο ειναι ενα στοιχειο, ενα κομματι του ανθρωπου, δεν ειναι το παν κ δεν ειναι αρκετο! Και συγνωμη αλλα συνηθως οι αντρες δε με προσεχουν για τα μπουτια μου κτλ
ναι η αληθεια ειναι οτι δε προσεχω πολυ την εμφανιση μου καπιες φορες ειμαι μεσα στη μπιχλα κανω μερες να πλυθω και ντυνομαι σαν να παω να σκαψω στα ορυχεια.. αλλα η δικη μου μου επεβαλε στρατιοτικο νομο να μυριζω τελεια και να φοραω ωραια ρουχα..και ετσι επιστρατευσα τελεια σαπουνια αφρολουτρα κλπ
Ξέρεις πως όλα αυτά ειναι υποκειμενικά βέβαια ε?
Και εγώ πιστεύω πως οι άντρες σε κοιτάνει και για τα μπούτια σου.,..μην τα αδικεις, είμαι σίγουρος πως τα μπούτια σου ειναι πολύ γοητευτικά... αλλά κυρίως μην νομίζεις οτι σε κοιτάνε για τον βαθύ εσωτερικό σου κόσμο.
χαχαχα... ε, οχι βεβαια... Απλα δεν προβαλλω τοσο τα ... μπουτια μου, (ελεος, δεν ειμαι κοτοπουλο), οποτε με προσεχουν συνολικα! Και βεβαια υπαρχουν κ αυτοι που κ παλι εκει θα κολλησουν αλλα αυτο φαινεται! Και τελοσπαντων ωραια μεχρι εδω... Εσυ γιατι θεωρεις οτι δεν εισαι επιφανειακος?
Άντε πάλι με αυτή σου την άρνηση....
Έχεις αρχήσει να με κάνεις να πιστεύω οτι και εσύ πιστεύεις πως κάποια πράγματα ειναι "ΕΤΣΙ" χωρίς να έχεις κάποιο λόγο....
Γιατί παιδί μου να μην σε προσέχουν για τα μπούτια σου? ξαναλεω....σε βλέπει κάποιος....θα θεωρήσει αυτόματα δηλαδή οτι εσύ είσαι ο νέος stanley kubrick πχ? Οχι...τα μπούτια σου θα κοιτάξει...
Γιατί έχεις κολλήσει με το οτι "δεν είναι έτσι"? Τουλάχιστον πες μου το γιατί.....
Εγώ δεν θεωρώ οτι είμαι επιφανειακός γιατί απλά έχω χάσει τα πάντα.
Δεν έχω καμία επιβεβαίωση και κανέναν εξωτερικό παράγοντα να μου επιβεβαιώνει το παραμικρό για το ποιος είμαι. Οπότε κάθησα και το σκέφτηκα ολομόναχος και ψάχνω καθημερινά λόγους για να υπάρχω και να ξέρω πως οταν θα φύγω απο την ζωή το σημάδι οτι υπήρχα δεν θα είναι η ανάμνηση κάποιων για το πρόσωπο μου. Θα είναι τα μισοτελειωμένα μου όνειρα, οι αποδείξεις για τις προσπάθειες που κάνω με όλα αυτά που με ενδιαφέρουν και ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά δεν έχει λιθαράκι κάποιου άλλου.
Το αν είμαι έξυπνος το ξέρω εγώ και δεν το δέχομαι γιατί μου το δείχνει κάποιος άλλος κυρίως γιατί δεν υπάρχει κανείς να μου το δείξει.
Το αν είμαι όμορφος το ξέρω εγώ και δεν το δέχομαι γιατί μου το δείχνει κάποιος άλλος κυρίως γιατί δεν υπάρχει κανείς να μου το δείξει.
Το αν είμαι ευγενικός το ξέρω εγώ και δεν το δέχομαι γιατί μου το δείχνει κάποιος άλλος κυρίως γιατί δεν υπάρχει κανείς να μου το δείξει.
Το αν έχω όνειρα και αν προσπαθώ για αυτά το ξέρω εγώ και δεν το δέχομαι γιατί μου το δείχνει κάποιος άλλος κυρίως γιατί δεν υπάρχει κανείς να μου το δείξει.
Θα μου πεις και αυτά υποκειμενικά δεν είναι? ναι...τουλάχιστον όμως δεν έχω εξωτερικούς παράγοντες να μου boostαρουν λανθασμένες παραμέτρους και να μου χαιδευουν το αυτάκι λέγοντας μου "δεν πειράζει αξίζεις κάτι καλύτερο". Το αν αξίζω κάτι καλύτερο στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θα το αποδείξω μονος μου στον εαυτό μου πρώτα.
Σαφως υπαρχουν αντρες που θα προσεξουν το σωμα μιας γυναικας αλλα υπαρχουν κ εκεινοι που θα εστιασουν πιο πολυ πχ στα ματια, στο χαμογελο, σε κατι πιο... ρομαντικο ρε παιδι μου και οχι καθαρα κ μονο σεξουαλικο! Αναλογα με το τι ενδιαφερει περισσοτερο τον καθενα! Διαφωνεις κ σε αυτο?
Σε ολα τα υπολοιπα ναι συμφωνω, το τι ειναι ο καθενας το γνωριζει μεσα του... Γι αυτο κ επιμενω οτι ο φιλος σου που ανεφερες μεσα του ξερει οτι ειναι μια "φουσκα" η αν οχι καποια στιγμη θα το καταλαβει!
δε μπωρω να καταλαβω γιατι ολοι οσοι με γνωριζουν πιστευουν οτι ειμαι αγιος...
Nαι αλλα αν η αλλη φοραει ας πουμε μια φουστα μεχρι τον αφαλο κ εχει το μισο στηθος εξω ε ολοι εκει θα κοιταξουν! Αν ειναι πιο νορμαλ κ δε προβαλλει τοσο αυτο, θα την προσεξουν για τα υπολοιπα.....Και παλι οχι ολοι, αλλα μια μεριδα ανδρων που βλεπει τις γυναικες λιγο πιο... ρομαντικα εν πασει περιπτωσει
Για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω μου χρειάζονται πολλες πολλές διευκρινήσεις....
Θα πάρω μαζί μου το μικρό καλαθάκι εδώ και θα σου πω οτι ....δεν έχω λόγο να πιστέψω πως είσαι ρομαντική πχ. Οπότε θα σου πω οτι, το χαμόγελο σου και τα μάτια σου θα τα δουν "εκείνοι" μονο απο πολύ κοντά. Οπότε θα τους έχεις δώσει ήδη λόγο να έρθουν κοντα! μάντεψε! ναι ναι! τα μπούτια σου! :P είδες πάντα εκεί γυρνάμε....
Πέρα απο την πλάκα....οχι δε μπορώ να απαντήσω για όλο τον πληθυσμό αλλά όπως και να το κάνουμε αν κυκλοφορείς με το κόκκινο σορτσάκι που έγινε διάσημο σε άλλο διπλανό thread όχι...οι άντρες δε θα κοιτάξουν τα μάτια και το χαμόγελο σου όταν θα περνάς απο δίπλα. Κυρίως γιατί δε θα το θες εσύ.
Μην μου πεις "δεν φοράω το κοκκινο σορτσακι" όμως τώρα....γιατί και παλι δεν είναι απόδειξη για οτιδήποτε.
Απλά ελπίζω να συμφωνήσεις πως το 99.9% των αντρων που θα δουν μια γυναίκα να περνάει...ή απο μακρυα...η τελος παντων μια γυναίκα στην οποια δεν έχουν καθημερινη "πρόσβαση", ε δε γίνεται να παει το ματι τους στο "χαμογελο και στο ματι" ...κυρίως γιατί οι δεσποινίδες δεν επιδιώκετε κάτι τέτοιο.
Καλως τηνα την ομορφη
η λογικη των σχεσεων μεταξυ εμβιων οργανισμων δεν ειναι παντα πλυντηριο μιτσουμπιση 2 χρονια εγγυηση κοτσοβολος κλπ δυο κουμπια και στανταρ αποτελεσμα
Μπορει ο ομορφιτος σου να ναι χιλια δυο και μενει μονο να το μαθεις.Παρε ενα ξηγημενο τηλεφωνο και πες του πως την ειδες και τετοια ωραια να τον στριμωξεις.
Αμα δεν και τοτε,ε γαμα το:p