Axαχαχαχαχαχαχ αν το δει το μνημόνιο θα μας αρχίσει στα καντήλια!!!!!!!!
Printable View
Ωχ, πάλι τα έπινε αυτός χθες βράδυ!
ε να μη σου χαλασω το χατιρι.. http://www.youtube.com/watch?v=ulV4_2NLIus
Με συγχωρείτε που επεμβαίνω σε αυτή την επιπέδου συζήτηση την οποία έχετε αναπτύξει αλλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια όπως αυτά που γράφει η αγαπητή remedy,ανεβάζω ακόμα πιο ψηλά τον εαυτό μου που δεν κατάντησα να εκφράζομαι έτσι..λυπάμαι που στο γράφω dear remedy...όλοι αλλάζουν μπορείς κι εσύ αν προσπαθήσεις.
με εκνευριζουν
1.οσοι πονηροι θεωρουν τον εαυτο τους εξυπνο
2.οι εγωκεντρικοι
3.αυτοι που κατακρινουν τους παντες
4.οι ''αυλοκολακες''
5.οι υποκριτες
6.τα ψωνια
7.οι ''στημενοι''
8.οι φελλοι που νομιζουν οτι ειναι καποιοι
...η επιτυχία είναι να φτάσει κανείς να μη τον εκνευρίζει τίποτα.
Παράδειγμα
Προχθές είχα πάει με ένα φίλο να ψωνίσουμε κάποια πράγματα και ήταν μια υπάλληλος στραβωμένη και με υφάκι.
Εγώ φυσικά εκνευρίστηκα, ο φίλος μου γυρίζει και μου λέει: γιατί να της κάνουμε τη χάρη να μας χαλάσει; δε βλέπεις ότι αυτό θέλει;
σο σιμπλ
Εχεις δικιο...Αλλα εξαρταται και σε τι φαση βρισκεσαι...
Ας πουμε αν δεν ειμαι καλα εγω θα της χωνομουνα...
Ας πουμε σημερα πηγα στο επιμελητηριο να δωσω κατι εξετασεις για τον ΕΦΕΤ...
Πηγα π λες να παραδωσω την κολλα και με ρωταει τι γραφεις εδω;;Επειδη το ονομα μου δεν ηταν καθαρογραμμενο...(τι να κανουμε δεν κανω ωραια γραμματα)
Και της λεω φερτο να το ξαναγραψω...
Μετα μου λεει για να το διαβασω δε το βγαζω και της απανταω φερτο να το διορθωσω σου ειπα..Μετα με ρωταγε δεν εισαι Ελληνας;Εσεις τα νεα παιδια δε ξερετε γραμματα και κατι τετοια..
Και της λεω...Μωρη αμορφωτη που ξερεις οτι εγω δεν εχω δυσλεξια και δεν μπορω να γραψω σωστα;;;Και με κοιτουσε σα χαζη...Απαντα μωρη τελευταια της λεω....Και δεν μιλαγε...
Δημοσιοι υπαλληλοι...Τι να πεις..
....λολ!
Πρόσφατα που είχε μπει ο μπαμπας μου σε μια κλινικη, την πρώτη μέρα έπεσα πάνω σε μια προισταμένη που μάλλον είχε απωθημένο να γίνει γιατρός.
Αφού με άκουσαν από την πρώτη μέρα σε όλους τους ορόφους, αρχίσαμε να συννεοούμαστε καλύτερα :ΡΡΡ
Ακόμη θα με βρίζουν εκεί μέσα :Ρ
με εκνευριζει η μανα μου. Βασικα με εκνευριζει η σταση της μανας μου. Βασικα δε φταιει κι αυτη ετσι μεγαλωσε ετσι εμαθε αντε να της αλλαξεις μυαλα σε τετοια ηλικια. ουφ. Αν βρισκεις την αιτια πισω απο τον εκνευρισμο περναει καπως.
επισης με εκνευριζει η προφορα των νησιωτων και ειδικα των κυπριων,χωρις να εχω κατι μαζι τους
Με εκνευριζει ο εκμηδενισμος των παντων. Πώς και παντρευτηκε η ταδε; Μα πως να μην παντρευτει, αφου εχει περιουσια. Γιατι πηγε η ταδε στην Αγγλια; Χαζη ειναι να χασει τον γκομενο εκει που εχει δουλεια; Γιατι ειναι τοσο καλη η ταδε γιατρος; Ελα μωρε, πως θα μαζεψει πελατεια αλλιως; Και αλλα τετοια ωραια που ακουω σε καθημερινη βαση.
Από την άλλη, μου αρέσει η ειρωνεία κι ο σαρκασμός, όπως, πολύ συχνά και οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν.[/QUOTE]marian_m
Σαρκασμος ειναι η πικροχολη ειρωνια , με σκοπο να προσβαλλει . Κ τον χρησιμοποιουν οι ανθρωποι που αισθανονται ανεπαρκεις , σαν το τελευταιο καταφυγιο τους
[QUOTE=marian_m;469159]Κι εμένα με ενοχλούν η βλακεία και η υποκρισία.
Αρα θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο . Μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου . Καποιος ειπε οτι αυτος που εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του , να ειστε σιγουροι οτι ειναι η μεγαλυτερη ιδεα που ειχε ποτε .
Πρωτευουσιανα?
οχι.
Οι Κυπριοι παντως τιμουν πολυ περισσοτερο την Ελλαδα
δεν εχω κατι με τους κυπριους αλλα η προφορα τους με εκνευριζει αφανταστα και δεν καταλαβαινω και τι λενε
αν συγκεντροθεις θα κατα΄λαβεις τι λενε
αυτοι που παρεξηγουνται με το παραμικρο
αυτοι-ες που ασκουν κριτικη σε αλλα μελη ( σας ρωτησαμε ? )
αυτοι -ες που λογω παλαιοτητας στο φορουμ πιστευουν οτι εχουν παραπανω δικαιωματα δτο φορουμ
αυτοι-ες που δεν σηκωνουν πλακα
πολλα νευρα εχεις μαγκ!
ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!!!
:p :p :p
.....εμένα πάλι με εκνευρίζει όταν προσπαθώ για να μη προσβάλω κάποιον, να τον αποφύγω ευγενικά (με τον οποίο δεν θέλω κάτι παραπάνω από μερικές κουβέντες), να μου γίνεται στενός κορσές, να ενοχλεί το περιβάλλον μου, και να μη λέει να καταλάβει με τίποτα όμως πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ τιποτα οαραπάνω.
Πόσο ακατανόητο είναι αυτό?
εμενα παλι που με εκνευριζουν αυτοι που την πεφτουν στο κοριτσι μου , τι να τους κανω?
Δεν το ήξερα ότι βάζεις δυνατές φωνές:) Να προσέχουμε δλδ...............
Ελπίζω να μην εισαι απ τους τυπους που βαζουν δυνατα τις φωνες σ αυτους τους οποιους βρίσκουν ασφαλεις και προβλεψιμους (δλδ του χεριου τους) και με τους υπόλοιπους την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και την ουρα στα σκέλη.
Το διατύπωσες με ακρίβεια ώστε να ειναι κατανοητό!
Κατα τη γνώμη διακόπτεις αυτό το λίγο επαφης κι έτσι ξεκόβεις πλήρως νοουμένου ότι χωρίς αυτό το λίγο η ζωη σου δε θα ναι πιο φτωχή κι αυτό το λίγο μετά βεβαιότητας δεν σου ειναι αναντικατάστατο. Καταλήγω σ αυτό επειδη, με βάση την περιγραφή σου, ο εκνευρισμός που σου προκαλεί είναι μεγαλύτερος από την ωφέλεια που αποκομίζεις από την παρουσία του.
Εμένα Μακ με εκνευριζουν τα λαμόγια, που με απάτη ή επί πτωμάτων φτανουν στο στοχο χωρίς να το αξίζουν, που μηχανευονται τροπους με ευγενεια να σε ξεγελάσουν. Ακόμα κι αν τους βαζεις στη θεση τους η επαφη μαζι τους ειναι πάντα ψυχοφθορα.
Γιαννη , θα συνφωνησω μαζι σου , κ επι των τριων ποστς .
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=5LevQJx-HSEQuote:
η επαφη μαζι τους ειναι πάντα ψυχοφθορα.
...όχι αγαπητέ γιάννη δεν είμαι από αυτούς τους τύπους και το έχω αποδείξει και από την παρουσία μου εδώ μέσα.
Απλά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν πρέπει να χαλάω τη ζαχαρένια μου παρά μόνο για θέματα που αφορούν εμένα και το στενό μου οικογενειακό/φιλικό περιβάλλον.
Δυστυχώς όμως μερικές φορές η αδιαφορία κεντρίιζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον κάποιων και επιμένουν ειδικά όταν αφορά αππόριψη σε γκομενικό επίπεδο.
Τι να κάνουμε?
Αυτά έχει η ζωή.
...όπως βλέπεις σου απάντησα και στα δυο ποστ σου.
[QUOTE=Θεοφανία;471433]...Δυστυχώς όμως μερικές φορές η αδιαφορία κεντρίιζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον κάποιων και επιμένουν ειδικά όταν αφορά αππόριψη σε γκομενικό επίπεδο.
Τι να κάνουμε?
Αυτο κ αν ειναι για ΧΑΧΑΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΧΑΟΟΧΑΧΑΟΧΑ ΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧΑΟΟ ΧΑΧΑΧΑΟΟΧΑΧΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧ ΑΟΟΧΑΧΑ
...τόσα χρόνια με "ξέρεις" εδώ μέσα βρε γιάννη, θες και εξήγηση?
Κάποτε έκανα απίστευτους καυγάδες στο φόρουμ με ότι με εκνεύριζε, τώρα απλά αδιαφορώ και αφήνω τους άλλους να χτυπιούνται, αν βλέπω πως δεν υπάρχει διάθεση για λύσιμο, παρά μόνο για να βγάλει ο καθένας τα απωθημένα και τη δηυστυχία του ;)