το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
A επισης θυμωνεις πολυυυυ ευκολα. Δεν υπαρχει λογος. Εμενα οτι και να μου ειπες, οτι και να μου πεις, θυμωσα? Οχι. Ουτε θα θυμωσω. Ουτε προσβαλλομαι. Βασικα δεν υπαρχει λογος να θυμωνεις. Το ξερω οτι ποναει να βλεπεις τις αδυναμιες σου, αλλα αν εθελοτυφλεις τοτε δε θα τις δεις και δε θα τις διορθωσεις ποτε.
λιλιουμ ήμαρτον...
Δες πόσα αρνητικά χαρακτηριστικά ΜΟΥ απέδωσα και στην πρώτη αλλά και στην δευτερη απάντηση μου.
Το θεωρώ το λιγότερο παράλογο να γράφεις "Το ξερω οτι ποναει να βλεπεις τις αδυναμιες σου, αλλα αν εθελοτυφλεις τοτε δε θα τις δεις και δε θα τις διορθωσεις ποτε."
Εγώ τα ανέφερα...για ΕΜΕΝΑ.
Το πρόβλημα ξεκίνησε μόλις έκανα το ίδιο για το mnimonio. Και φυσικά εκεί χάθηκε η μπάλα...προς εκείνη θα έπρεπε να απευθύνεται το post σου όχι προς εμένα.
Μόλις της είπα οτι η συντρηπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων της είναι χιουμοριστικά και προφανώς καταφευγει εκει σαν άμυνα το έχασε....
Εσυ μας χαρακτηρισες τυχαιους,ασοβαρους και ψυχικα ασταθεις οσους σου απαντησαμε και τωρα μας ζητας και τα ρεστα?Επισης οποιος δεν κοβει ενσημα σε τουτον τον ιστοτοπο θεωρειται σφηνα?Καπως ετσι με ειπες χτες..Εσυ εισαι εισαι αυτος που χαρακτηριζεις ατομα που προσπαθουν να σου πουν κατι..
Τωρα αν η Δεσποινα εχει καμπριο κτλ κολλαει καπου?Μας λες γυμνασιοπαιδα αλλα εσυ εχεις μεινει στο δημοτικο ακομα.
Τωρα παω για δουλεια..Θα διαβασω τα ατελειωτα κατεβατα σου σε αλλη χρονικη στιγμη.Φιλακια ρουφηχτα :P
Σε χαλάει αγαπημένε μου ε; σου κλονίζει το νευρικό σου σύστημα ε;θα προτιμούσα βέβαια να ήταν ολόκληρο αυτό που έγραψα κ όχι μεμονομένο το κομματάκι που πήρες αλλά δεν με πειράζει καθόλου!
αμα θέλεις μπορώ να σου γράψω κι άλλα που έχω.να σου δανείσω βρε παιδί μου ένα εξοχικό του άντρα μου στη λίμνη κόμο να πας λίγο να χαλαρώσεις;πολλά νεύρα:ppppppχαχαχαχαχα
Βασικα εγω απανταω σε εσενα γιατι ειμαι στο δικο σου νημα. Αν ζητηθει με καποιο νημα απο αλλα μελη μια γνωμη η βοηθεια η απλα υλικο για συζητηση, ευχαριστως να το δωσω αν βρω το χρονο και τη διαθεση και πιστευω οτι οντως μπορω να προσφερω κατι. Δεν αμφιβαλλω οτι ξερεις καποια απο τα στραβα σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τα ξερουμε ολα, και εχουμε αναγκη καποιον αλλο ή αλλους να μας τα καθρεφτισει. Ετσι κι εγω πολλα δεν ειχα καταλαβει οτι εκανα λαθος, και με ποναγε να τα παραδεχτω ή δεν τα αναγνωριζα καν και χρειαζοταν χρονος, αλλα απλα δε γινεται αλλιως να προχωρησεις. Ποναει να σπασεις το αποστημα αλλα πρεπει να καθαρισει. Και βασικα κανεις δεν ειναι κατωτερος ή ανωτερος όλοι ειμαστε ανθρωποι με αδυναμιες, για αυτο το να ριχνουμε τον εγωισμο μας καλο μας κανει.
Απο οσα ειπα κρατα οτι θες, πετα οτι δε θες, ετσι πανε αυτα. Αλλα ειχα εξαρχης καλη διαθεση :)
To έχεις χάσει τόσο πολύ mnimonio που δεν θυμάσαι καν τι έχεις πει....
το πρώτο σου μήνυμα στο παρον thread μετα το post της λιλιουμ έγραφε "χρειαζεται εξισορροπηση....η γκρινια ειναι καθημερινότητα σου".
Και σου απάντησα ήρεμα και ωραία πως δεν μπορείς να γνωρίζεις ποια ειναι η καθημερινότητα μου. ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να υποθεσεις οτι ειναι γιατι στο δικο σου μικρο μυαλο οποιος γκρινιαζει εδω μεσα ειναι και έτσι στην ζωη του.
Με βάση αυτής της λογικής σου απάντησα πολύ απλά και ήρεμα παλι πως εσύ αντίστοιχα εδω μέσα κάνεις μονίμως πλάκα...οπότε να υποθέσουμε ότι εισαι έτσι μονιμως επίσης?
Και το έχασες μετά στην προσπάθεια να υπερασπιστείς τα ανυπεράσπιστα γιατί πανικοβλήθηκες.
Επίσης δεν καταλάβαινω γιατί όλοι λέτε συνέχεια "δεν ασχολούμαι άλλο" "παω στην δουλειά μου" κλπκλπ...
Πιστευετε οτι με ενδιαφέρει το αν θα πάτε και στην τουαλέτα μετά ή μηπως ειναι παλι μια προσπάθεια επιβεβαιωσης σας όπως το post που παρέθεσα πιο πανω της miss despoina για να δειξετε ότι "ειστε καποιος"?
Παιδικότητες....
Σε ξαναρωτάω ευθέως οπότε ....
Αν κάνω ένα thread και πω "ειμαι άσχημος" θα απαντήσεις "εισαι άσχημος" ?
Αν κάνω ένα thread και πω "κλαίω γιατί πεθανε ο σκύλος μου" θα απαντήσεις "μερικοι άνθρωποι κλαίνε γιατί πεθανε ο σκύλος τους"
Αν κάνω ένα thread και πω "φτερνίστηκα" θα απαντήσεις "μερικοι άνθρωποι φτερνίζονται" ?
Γιατί εδώ βλέπω να έκανα ένα thread με πράγματα που με ενοχλούν και απάντησες "γκρινιάζεις".
Τι ακριβώς νιώθεις οτι προσφέρεις με το να αναφέρεις τα αυτονόητα? πράγματα που κάνουν όλοι οι άνθρωποι? Αυτό σου είπα εξαρχής...όλοι γκρινιάζουν όλοι γελάνε όλοι αναπνέουν....
και ξαναείπες "οτι γκρινιάζεις γκρινιάζεις".....τι ακριβως νιώθεις οτι προσέφερες στην συζήτηση όπως λές?
Η μήπως εσένα δεν σε ενοχλεί τίποτα? ή μήπως το mnimonio δεν γκρινιάζει τώρα για εμένα? η μήπως η howtodream δεν γκρινιαξε επίσης για εμένα?
Δεν ειναι ειρωνικό το post μου αυτό...ειναι πραγματική ερώτηση...
Δεν εισαι χαζος, οποτε μην κανεις χαζες ερωτησεις!! Κι αυτο, γιατι δεν μπορω να δινω χαζες απαντησεις! Πρωτα εχει σημασια η ερωτηση ξερεις. Οχι η απαντηση.
Εγώ αυτό βλέπω οτι έκανες....
Ανέφερα πράγματα που με ενοχλούν, και εσύ απάντησες "Η γκρινια κουραζει τους αλλους, τους διωχνει, και τους σπαει τα νευρα. Καλο ειναι να διορθωνουμε τα στραβα μας."
Αυτό δεν ισχύει για το 100% του πληθυσμου της γής?
Τι πιστευεις οτι προσέφερες δηλαδή? γιατί έγραψες μια αυτονόητη γενικότητα σαν αυτά που έγραψα μολις πιο πανω...αλλά οι λέξεις που χρησιμοποιώ σου φαίνονται κακές?
θεμα μεσα σε θεμα......
το ξερω οτι ειμαι οφ τοπικ, αλλα μαλωνετε που μαλωνετε, δεν πιστευω να ενοχλω κι εγω ε? :p
το ερεθισμα της σκεψης μου το εδωσε αυτο το θεμα και καποια αλλα αναλογα γι αυτο το γραφω εδω.
εχετε αναλογιστει, σας προβληματιζει, το εχετε λυσει μεσα σας, το timing, την καταλληλη στιγμη που "αφηνεις" κατι????
και ειδικοτερα, σε σχεση με εμας εδω, μια συζητηση με ανθρωπους που ουτε ξερεις, ουτε προηγουμενα ειχες ποτε???
μεγαλη υποθεση να ξερεις ΠΩΣ και ΠΟΤΕ να φευγεις...
LET GO! Που λεει και η γιαγια μου.
1.θεωρειτε οτι αυτο που σας ικανοποιει ειναι να συμφωνησουν ολοι μαζι σας για να φυγετε?
2.θελετε οπωσδηποτε τον τελευταιο λογο, οτι κι αν λεγεται και ειναι το μονο που σας απασχολει?
3.φευγετε οταν εχετε διατυπωσει σαφως οτι ουσιαστικο εχετε να πειτε ,οσο κι αν συνεχιζουν οι αλλοι χωρις καινουρια επιχειρηματα να μιλουν μετα απο εσας?
Εχεις ενα δικιο Remedy ή μαλλον πολλα δικια μαζι :) υπαρχει ενα αλλα ομως..Εξοργιστηκα προσωπικα με τον χαρακτηρισμο του τζιτζιφιογκου παραπανω "τυχαιοι" και "ψυχικα ασταθεις" γι'αυτο και το επαναλαμβανω αλλωστε συνεχως,πρωτον γιατι δεν ειμαι ψυχικα ασταθης και δευτερον και γι'αυτους που ειναι μπηκαν στον κοπο να γραψουν,να πουν μια γνωμη,να τον διαβασουν!
Ποιον "τιμησε" απο αυτους που του εγραψαν?Οχι μονο σε αυτο το ποστ του αλλα σε ΟΛΑ του τα ποστ!Θεωρει τις απαντησεις τυχαιες,ασκοπες,περιττες χωρις επιχειρηματα κτλ..Υποτιμαει με το γαντι τον συνομιλητη του!Του κανεις ενα αστειο τυπου Ξανθοπουλου το θεωρει στολισμα,του λες εσυ κανε αυτο και αυτο ρε φιλε στον ελευθερο χρονο σου,σε υποτιμαει και λεει τα ιδια και τα ιδια..Μετα οταν του λες οτι "φιλε μου εισαι στο ιδιο μοτιβο,εχεις την ιδια γκρινια" σε στολιζει με χαρακτηρισμους..
Χτες του παρεθεσα καθε μου απαντηση,περιμενα να βρει που του μιλησα ειρωνικα..Ελεγε παλι τα δικα του.Σαφως δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν,διοτι δεν γνωριζω και προσωπικα κανεναν,"κρινω" τα γραπτα του..Φορουμ ειναι!Ουτε τον τελευταιο λογο θελω να εχω εξαλλου και να το ηθελα το παλικαρι μιλαει τοσο πολυ που ειναι δυσκολο να εχεις τον τελευταιο λογο :P
Aυτα ειχα να πω και τελος!
Πολλες πρασιναδες βρε μοντ...Απαπαπα.
ΥΓ:Oλοι μπηκαμε στο θεμα με καλη προθεση.
Όταν λες όλους εννοεις......?
Γιατί οι μόνοι που δεν είχαν κάτι να πουν και απλά έκραζαν ήσουν εσύ, η miss despoina και φυσικά η howtodream της οποίας η καλή θέληση έλαμψε. Και όλως τυχαίως έχουν πρασινήσει σχεδόν όλα τα post σας στις τελευταίες 4 σελίδες.
Οπότε ελπίζω να καταλαβαίνεις το τι περιεχόμενο είχαν..."καλής πρόθεσης".
Οι υπόλοιποι μπορούν να συζητήσουν κόσμια έστω και αν διαφωνούν.
Και για να μην μπερδεύεσαι "τιμησα" όλους όσους απαντησαν με το να κάνω διάλογο μαζί τους και τον κάνω ακόμα. Κάτι το οποίο εσείς οι 3 δεν είστε σε θέση να κάνετε.
Βρε παιδια , δεν ειναι κριμα να σπαταλαται τοση ενεργεια , την στιγμη που θα μπορουσαμε να την χρησιμοποιησουμε για κατι ποιο εποικοδομητικο , αντι για το σου πα μου ειπες , κ ποιος ειναι αυτος ο ....... , κ ποιος ειμαι γω , κ battle επι battleων , να αποδειξεις τι κ σε ποιον , αντε κ τον εβαλες στη θεση του , αυτο ειναι το ζητουμενο ? δεν γουσταρετε ενα μελος ? μην συνδιαλεγεστε μαζι του , απλο . Κ εγω εχω διαφωνησει με τον tomhet , αλλα η συζητηση παρεμεινε σε κοσμιο επιπεδο , με σεβασμο κ απο τις δυο πλευρες . Το ζητημα της 'καλης προθεσης ', χρησιμοποιειται μονον κατ ευφημισμον , καταχρηστικως .
ΝΙΩΘΩ με αυτα που γραφεις οτι εχεις ηδη πεθανει....
το οτι εχεις πεθανει ψυχικα ομως δεν σημαινει οτι θα παψεις να σκεφτεσαι...δυστυχως.
ολα αυτα κ γω τα χω σκεφτει.
ομως καταλαβα κατι...το καδρο ειναι περιττο...αν το πεταξω δεν θα κοστισει κ τιποτα..ομως οταν το θυμαμαι κ το κοιτω νιωθω οτι μου στολιζει τον τοιχο..
δεν ξερω αν με καταλαβες..
μη ψαχνεις το νοημα της ζωης.δεν υπαρχει νοημα..υπαρχει μονο η στιγμη.
γι αυτο νιωσε μονο την στιγμη, την στιγμη που πινεις τον καφε σου, την στιγμη που φυσαει ενα αερακι, την στιγμη που ζεσταινονται τα ποδια σου στο καλοριφερ....δεν νομιζω οτι χρειαζεται κ κατι αλλο..για εμας, για τον ανθρωπο..
ολα τα υπολοιπα ειναι απλα σημεια κοινωνικης καταξιωσης------>θεωρουμε προκομενο αυτον που εχει σπιτι, παιδια, δουλεια..
κλπ κλπ...μεχρι που καποια στιγμη απλα γερνας κ πεθαινεις...αλλα μιας κ σε εφεραν εδω...τουλαχιστον γιατι να υποφερεις?ζησε απλα την στιγμη...
οταν σου λενε σηλω εννοουν απλα να σηκωθεις κ να ζησεις την στιγμη..γιατι μπορει να νιωσεις χαρα ή να φερεις χαρα σε καποιον...
δεν ξερω...κ γω μερικες φορες αναρωτιεμαι ολα αυτα που γραφεις...κ συνηθως ξεκινω λαντοζ κ συνερχομαι...χααχααχχααχαχ!
που το ξέθαψες αυτό το θέμα Μπουμ?
Έχει καιρό που μας άφησε αυτό το κελεπούρι.
Oτι και να πειτε , θεωρω τον tomhet ( Βαγγελη ) το πιο ευφυες μελος που περασε ποτε απο το φορουμ . Απολαμβανω να διαβαζω τα ποστ του . Ο ανθρωπος δεν παιζοταν .
Μμμμ....
Αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε, θα ήταν πιο σωστό να πούμε: "έχει καιρό που μας άφησε αυτό το nick!" ;)
Είναι γνωστό άλλωστε, ότι με το που εξαφανίζεται κάποιο ψευδώνυμο, δε σημαίνει ότι εξαφανίζεται και το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από αυτό.
Πολλά μέλη εξακολουθούν και τριγυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος για χρόνια με άλλα προσωπεία, όπως καλά γνωρίζεις άλλωστε.
Ειδικά το συκεκριμένο thread βρίθει εξαφανισμένων αλλά "μετενσαρκωμένων" μελών!
Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει μπει με αλλο nick , διοτι το δειγμα γραφης του ειναι μοναδικο , σε συνεπαιρνει . Οποιος δεν παραδεχεται την ευφυια του , ειναι απλα κομπλεξικος , απο αυτους και αν βριθει το φορουμ !!!
Macgyver δες το θέμα ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ γράφει ότι είναι ο Βαγγέλης
nikii , δεν το βρισκω , εψαξα το φορουμ . Δεν προκειται ομως για το ιδιο ατομο ( αναπηρια ) διοτι εχει μια 600αρα μοτο , εχουμε και κοινο γνωστο , και μονο αναπηρος δεν ειναι ο tomhet ( Βαγγελης ) !!
Δεν έχει αυτός το θέμα το ξεκίνησε ο panos7wwe έχει 5 μυνήματα στο 2ο γράφει ο Tomhet γειά σου Πάνο είμαι ο Βαγγέλης
ο μονος ανθρωπος που θαυμαζει τα γραπτα του τομετ ειναι ο ιδιος, που αυτοσυγχαιρεται κιολας... ετσι και καρφωνεται.. (hint)
α, και ο μαγκ!που τον συγχαιρει με ολα του τα προφιλ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
οι δυο παραπανω ειναι και οι μοναδικοι που δεν πιστευουν οτι ειναι μονιμως μεσα με 3-4 νικ ακομα, ανδρων τε και γυναικων, μπουρδολογωντας, οπως και η κολλητη του, η αστερω.. το ετερο φαντασμα του φορουμ με τα 30 προφιλ και τα 200 προβληματα (πρωταρχικο, η μυθομανια)..
Τόσο κρά...
Δεν μπορώ να πω ότι των γνώρισα,αλλα από την μια φορα που βγήκαμε για καφέ,κατάλαβα ότι στον τομέα ευφυΐα δεν πάσχει,όπως επίσης στον τομέα ναρκισσισμού...
Επίσης είδα ένα πολύ μοναχικό άτομο...
Μπορεί και όλας αυτά τα δυο του χαρακτηριστικά να των οδήγησαν εκεί...
Με όλους έχει έρθει σε ρήξη κάποια στιγμή εδώ μέσα...
Μιας και του αρέσει ο μονόλογος...
Δεν βάλαμε και τα κλάματα όμως...
Internet...
Τώρα για τα πολλαπλά accounts,τι να πω,αν ισχύει,απλά ακόμα ένα δείγμα του ότι σαπίζει από μέσα,μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει...
Η φάση είναι ότι,με των έναν η των άλλον τρόπο,κόσμος ασχολείται και πάει κυκλικά όλο αυτό...
Εσείς έχετε κάπου να πείτε,αυτός έχει κάπου να πει...
Ίσως απλά γίνετε διάλογος που δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε το internet...
Τι σημασία έχει...
Full σαπίλα,γιαυτο και μιλάμε οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Τώρα τα πολλαπλά accounts,απλά θα έπρεπε να δείχνουν προς μια πιο μίζερη κατεύθυνση από τα μονα...
Πως βοηθάει ο πετροβολισμός,δεν ξέρω...
Άλλη μια φορα που ο αδύναμος,προτιμά να δαγκώνει των αδύναμο διπλα του...