Κενό έχω πει ποια είμαι αν είχες πρωινές καβλες με το όνομα μου και ήθελες να το αναφερεις τουλαχιστον πες το ''δωρουλα''..όσο για την δίκη μου υπόθεση περασμένα ξεχασμένα.
Printable View
Κενό έχω πει ποια είμαι αν είχες πρωινές καβλες με το όνομα μου και ήθελες να το αναφερεις τουλαχιστον πες το ''δωρουλα''..όσο για την δίκη μου υπόθεση περασμένα ξεχασμένα.
το σβηνω ενταξει.
Δεν πειράζει αγάπη μου!
Πάντως σε ολους έχουν διαρρεύσει προσωπικά τους στοιχεια και ας μην το ξέρουν :-)
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι τόσο τολμηροί!
Πάντως καλά έκανες και μίλησες στον πατέρα του. Να το κάνει ντα, το παλιόπαιδο!http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Δε μαζεύεται πια αυτή η σημερινή νεολαία!
---------------------------------------------------------------------------------
μαγκαιβερ διαβασα παραπανω οτι αποχωρησες. ισχυει η οχι? γραφει καποιος αλλος με το ονομα σου?
http://pandodaily.files.wordpress.co...2/macgyver.jpg
Yes, is there a problem?
νοιωθω την αναγκη να ξεκαθαρισω την θεση μου επειδη εκανα ενα χιουμοριστικο σχολιο στον μαγκαιβερ.
δεν υπονοοω οτι τα ψεματα τα λεει ο μαγκαιβερ. μπορει να τα λεει η ντιανα η και οι δυο. (κανεις παντως, αποκλειεται)
δεν ξερω κανεναν απ τους δυο περα απο τα δημοσια μηνυματα τους στο φορουμ
συμφωνω ρεμ κανεις δεν μπορει να ξερει τι εχει συμβει ή που ειναι η αληθεια και που το ψεμα..καλο ειναι παντως κανεις να μην φτανει στο σημειο αυτο που βλεπουμε εδω.
-----------------------------------------------------------------
[QUOTE=Macgyver;488718]Δεν εχω λογο να πω ψεμματα , κ γενικα δεν λεω ψεμματα , οσοι με ξερουν , το ξερουν . Με αυτο που ελεγα κ μονον , ειχα κ εχω τετοια αξιοπιστια που εκλεινα δουλειες πολλων χρηματων ................................., θα πω ψεμματα για αηδιες ?
Δεν εχω καμμια θεση η σταση να υπερασπιστω .
Και εδω θελω να θεσω ενα μεγαλο ερωτημα , ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ? εκτος βεβαια απο τους ' πιστοποιημενους ' απο γιατρο ? φυσικα υπαρχουν κ διαταραγμενοι που ποτε δεν πανε στο γιατρο ( εχω φιλο τετοιο ) .
Μηπως οι πιο διαταραγμενοι δεν πανε ποτε στο γιατρο ? θα ανοιγα θρεντ , αλλα , οχι , αυτο τελειωσε .
παντως οφειλω να παραδεχτω Macgyver οτι εχεις μεγαλο ενδιαφερον ετσι οπως γραφεις μου θυμιζεις μια γνωστη μου που ηταν θεος στη διπλωματια κ εμαθα τοσα πραγματα απο αυτη που της ειμουν υποχρεος μια ζωη....
Επειδη λογικο ειναι να μην με πιστευετε ( δεν με ξερετε ) , πηγαινετε στην ενοτητα ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ , ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕΝΑ ΣΠΙΤΙ , κ βγαλτε συμπερασματα .
Εν συνεχεια , πηγαινετε στην ενοτητα ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ , ' ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ ' κ τελειωμος δεν υπαρχει
ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ , σελ , 1311 #19567 , σελ. 1309 #19629 , και αλλα που βαριεμαι να ψαχνω .
συγνωμη να κανω μια ασχετη ερωτηση!
Macgyver ποσο χρωνων εισαι και η ντιανα περνει τον μπαμπα σου τηλεφωνο να του κανει παραπονα για σενα;;;
εδω μεσα θα μας αποτρελανεις ντιανα!
εμεις τουλαχυστων εχουμε γνωθις εαυτον κοπελα μου και παμε σε ψυχιατρο και περνουμε και χαπια και δεν ντρεπομαστε για αυτο!
πηγαινε να σε κοιταξει κανενας ψυχιατρος γιατι δεν σε βλεπω καλα!
ολοι σου χαιδευουν τα αυτια και στο λενε με τον καλιτερο τροπο και εσυ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις!
εχεις αναγκη απο ψυχιατρο!
και να ξερεις δεν εχω πατερα να παρεις τηλεφωνο να κανεις παραπονα,εχει πεθανει.
Επειδη ολοι στην καταληξη αυτου του θεματος διακριναμε μια προσωπικη διαμαχη ας το λυσουν οι δυο τους,οπως θελουν αυτοι..
Λαδι στην φωτια δεν χρειαζεται πλεον.. (και το λεω εγω που δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με τον μαγκαιβερ..ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ παντα)
Γιατι βρε μνιμονιο , ειπαμε να κανουμε ειρηνη , κ εγω το τηρω στο επακρο . Σε θεωρω φιλιο μελος , οχι για να κατατροπωσουμε την Ντιανα , αλλα για να πεισθει οτι ο γιαλος μπορει να μην ειναι στραβος , αλλα στραβα αρμενιζει . Θα μου πεις τι ψαχνω τωρα .
Ντιανα , κοριτσι μου , δεν εχω κατι μαζι σου . Ειχαμε μια καλη επαφη , αλλα τελειωσε , με επιθυμια κ των δυο πλευρων . Ειμαστε ΟΚ ?
Μαγκαιβερ..Ειχαμε ποτε πολεμο περαν του διαδικτυακου??οχι!Αυτη την στιγμη λειτουργω εντελως πυροσβεστικα στην διαμαχη σας λογω των διαστασεων της,ισως ειναι και λαθος μου κιολας..Πιστευω οτι αφου φτασατε στο σημειο να ενοχλουνται και οι οικογενειες σας θεωρω ειναι το καλυτερο να το λυσετε οι δυο σας χωρις παρεμβασεις ή υβρεις τριτων..Απλα η γνωμη μου και το σταματαω εδω..Ναι?Καλο βραδυ..
δηλαδη ο πολεμος ειναι μονο διαδυκτιακα? δηλαδη το παιζεις ταχωνογλου εδωQuote:
Ειχαμε ποτε πολεμο περαν του διαδικτυακου
Ρε Αλεξ...σκασε λιγο μαναρι μου..Δεν το παιζω κατι,εσυ μαλλον εχεις χασει επαφη.
καλα το παιζεις νταλικερισα κ σκληρη αλλα εμενα δε με πειθεις...
το ξερω το συγκεκριμενο τραγουδι...
ΡΕΜΕΝΤΥ , αγαπητη μου , μπορει ναλλαζω γνωμες συνεχως , ( πω πω , θα με μισησει περισσοτερο η Μαριον ) , αλλα δεν σκοπευω να ξανατσακωθω μαζι σου . Σου δινω τον λογο μου . Κεχω λογο . Και αυτο αν συνεχιζω να γραφω . Αγγελος .
Με την μνιμονιο νομιζω οτι τα βρηκαμε , ε μνιμονιο , μα πως σε λενε τελοσσπαντων ? ( ρητορικη ερωτηση )!!!
Άγγελε , έχω την εντύπωση ότι έχει λήξει το θέμα ρε φίλε. Δεν νομίζω να ξαναγράψει.... Άφησε το να πάει στην ευχή του Θεού και συνέχισε...
τη πιανεις καλα βλεπω δε πειραζει ας μη ξαναγραψει δε θα μου λειψειQuote:
Δεν νομίζω να ξαναγράψει....
Μη στεναχωριέσαι θα με ξαναδείς να γράφω.............
Γιατί να μην ξαναγράψω τί έγινε;
Ξέχασα να γράφω;
Ειχα κάποιο θέμα με ένα μέλος λόγω του λαθους που έκανα να του δώσω προσωπικά στοιχεία.
Από το συγκεκριμένο μέλος πλέον δεν ενοχλούμαι και δεν δέχομαι απειλές....εξάλλου δεν είχα πρόβλημα με άλλους εδω μέσα....ισα-ισα αν διαβάσεις σε πολλές αναρτήσεις μου,θεωρώ το φόρουμ ότι έχει πολλούς καλούς συμμετεχοντες και μπορεί να βοηθήσει πολύ κόσμο.
Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να τους περνάει η ώρα βλ.Αλέξανδρος77 κάποιοι για να βγάζουν το άχτι τους είναι συνήθως αυτοί που έχουν επιθετικότητα χωρίς να τους την έχεις προκαλέσει....ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιεί όπως θέλει ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να ενοχλεί τους άλλους...............:)
Αλέξανδρε σου λείψω δεν σου λείψω δεν είναι στο χέρι σου να με διώξεις από το φόρουμ.
Χαίρομαι πολύ που δεν σου είμαι συμπαθής γιατί με είχες τσακίσει στα μηνύματα τα όποια τα περισσότερα ήταν άσχετα από το θέμα και με κούραζες πολύ.
Εύχομαι από δω και στο εξής να μην μου ξαναπαντήσεις γτ με έχεις κουράσει!
Παρ'όλα αυτα θεωρω ότι είσαι καλό παιδί και δεν έχεις εμπάθειες!
σε αυτο που ελεγε ο μακ κατι μου θυμιζουν παντως....
στην αρχη μου ελεγες ευχαριστουμε που συμβαλεις στο φορουμ αλεξανδρε μπραβο αλεξανδρε πες τα αλεξανδρε εκανες τα παντα για να μου τραβηξεις τη προσοχη μεχρι που τα καταφερες κ ξαφνικα θυμιθηκες ενα ωραιο πρωινο οτι σε τσακισα στα μυνηματα μπορει να εχω διαφορες με τον μακ σε καπια πραγματα αλλα αυτο που κανεις δε μπορω να το καταλαβω κ αμφιβαλω αν το καταλαβω ποτε....
Τι εγινε ρε παιδια χαμος στο ισωμα???????
Άσε η Diana είναι τρολλ.
Eιχαμε χασει ποτε κατι για να το βρουμε?Αμα βαλεις τον γκομενο που βγαζεις προς τα εξω, κατα μερος γραφεις ωραια πραγματα..Εγω στο ειπα χτες και στην συζητηση που ειχαμε οτι εδω δεν ειναι για λαβ στορια! :P ουτε ενδιαφερουν κανεναν τα λεφτα σου,ουτε οι δυναμεις σου.
Πχ και εγω μπορω να σου αστραψω χαστουκι και να κανεις ενα μηνα να συνελθεις , δεν θα το γραψω εδω ομως!!Ελα ελα σε πειραζω!
Μνημονιο με λενε και δεν ειμαι τοσο τερας οσο νομιζεις..Σου απεδειξα την διαφορα μας στο θεμα σου με την Νταιανα (χαιρομαι που λυθηκε) σε αντιθεση με εσενα που ειχες σημαια την αντιπαθεια σου προς εμενα και οχι στο δικαιο οταν με λιθοβολουσαν με υβρεις και συκοφαντιες καποιοι με καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα.Αυτα!