Ολοι κοιταμε την εμφανιση μαγκαιβερ που ανταποκρινεται στα γουστα μας.
Printable View
Ολοι κοιταμε την εμφανιση μαγκαιβερ που ανταποκρινεται στα γουστα μας.
εγω διαφωνω εδω με την Anny85:
κι αντι να κανουμε κατι για να τον μειωσουμε, να μην αρρωσταινουν κοριτσια και γυναικες εξαιτιας του, προτεινεις να συνεχισει και να αλλαξουν ολες οσες εχουν 5-6 παραπανω κιλα ?
σ'αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα να αλλαξει παρεα. διαφορετικα οτι κι αν κανει παντα θα βρισκουν κατι αρνητικο να λενε. εχασες κιλα ? εγινες χτικιαρα ανορεξικη. πηρες κιλα ? εγινες γομαρα χοντρελα. απλα μακρια απο αυτου του ειδους τα επιφανειακα ατομα.
Συμφωνώ με όσα λες και καλά που τα είπες για να μην παρεξηγηθούν. Θεωρώ υπερβολικό να επηρεάζουν τη ζωή σου τα 5 κιλά, αλλά ήθελα να της πω ότι ίσως έχει λόγους να νιώθει έτσι. Προφανώς και μία παρέα που το μόνο που την νοιάζει είναι η εμφάνιση δεν είναι ότι καλύτερο και το θέμα του ρατσισμού είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει.
Ας ψαχτεί και να δει μήπως δεν είναι το πρόβλημα τα 5-6 κιλά, αλλά το πως αντιλαμβάνεται τους γύρω της.
Αλλα σίγουρα ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
Τα 5-6 κιλά δυστυχώς, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σε περιορίζουν στο ντύσιμο (στα περισσότερα καταστήματα για ρούχα αυτής της ηλικίας το Large είναι για κοπέλες 60 κιλά). Αν μπορείς και θες να τα χάσεις εντάσσοντας όλο αυτό σε ένα πλαίσιο υγείας δεν είναι κακό. Ίσα ίσα η καλή διατροφή μόνο καλό έχει να δώσει!
η ιδια το λεει γιατι την ενοχλει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. αλλο ενοχλει, αλλο ενοχλει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ. αυτο εσυ το προσπερνας και παριστανεις οτι κανουμε μια συζητηση περι κιλων και θερμιδων.
οταν πας κι εσυ απο πισω και μαλιστα οχι με καλη προθεση και διακριτιοτητα, αλλα με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, περι τσουπωτης, οπως θα εκανε η τελευταια κατινα, της κανεις κακο. τοσο απλο...
δεν χρειαζεται να μου ζητησεις καμια εγκριση, αλλα την αποψη μου οταν λες τετοια χοντραδα, θα την πω, την ζητησεις δεν την ζητησεις, γι αυτο ειναι ο δημοσιος διαλογος...
το υπογραμμισμενο (σου) ,περιγραφει ακριβως μα ακριβως αυτο που εκανες με το θεμα της κοπελας. πιο καλα, δεν θα το ελεγα, ουτε εγω...το ιδιο ισχυει για καθε κατιναριο που θα τρεξει απο πισω της να την χαρακτηριζει χοντρη, τσουπωτη, η οτι απο αυτα τα ωραια που αφορουν 'την αποψη σου"...
το υπολοιπο δεν το υπογραμμιζω γιατι συμφωνω. ποτε δεν ειπα οτι δεν κοιταω την εμφανιση η οτι δεν δεχομαι οι αλλοι να κοιτουν την εμφανιση, καθε αλλο,παντα συνυπολογιζω την εμφανιση που ειναι ενα απο τα αισθησιακα κριτηρια του καθενα, το ιδιο και ο συντροφος μου.
η συζητηση εδω ειναι για τα λιγα ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ επιπλεον κιλα της κοπελας που οσο και να χτυπιεστε οικογενειακως, δεν συνιστουν ουτε δυσμορφια, ουτε παραμορφωση, ουτε κακο περιτυλιγμα... καθε τρεις και λιγο κανεις τον κινεζο και επαναφερεις μια ασχετη με το τοπικ συζητηση περι υπερβολικου βαρους, με χαρακτηρισμους του γνωστου πλεον επιπεδου-δαπεδου περι τσουπωτων, φαλαινων και αλλων κητων...
οσο για τις "λιποβαρεις" (τροπος του λεγειν, γιατι τα χαν τα παραπανησια κιλακια τους. εσυ που εισαι και γλυκος ανθρωπος, θα τις ελεγες τσουπωτες), δεν ειχαν τπτ αξιοζηλευτο δυστυχως για εκεινες ουτε καν ωραιο σωμα για να το ζηλεψω οπως λες, γι αυτο και ηταν και παραμενουν μονες. αλλα προβληματα ειχαν και οχι τα λιγα η πολλα κιλα, και ακομα δεν τα ελυσαν.
αλλα βρε αλαφροτετοιε μου, μιας και τα λεμε σαν φιλεναδες να στο πω κι αυτο, και ειναι προσωπικο, δεν αφορα ολο τον κοσμο ,δεν φανταζεσαι ποσο μεγαλη ηδονη ειναι , να αποκτας τα κιλα που σου αξιζουν και να διαπιστωνεις, οτι η σημαια (των λιγοστων κιλων ) που κουνανε ολα αυτα τα φροκαλα που δεν εχουν τιποτε αλλο να επιδειξουν και ουτε καν ομορφια, γιατι τα λιγα κιλα δεν ειναι ομορφια απο μονα τους, (μιλαω μονο γι αυτες, οχι για τις κανονικες γυναικες), ειναι κατι πολυ απλό, που μπορει να το εχει ο καθενας, κι οταν το κατακτησεις , μενουν με τα χερια αδεια.. γιατι ολα οσα τους λειπουν , αποκτιωνται με κοπους ,προσπαθειες, καλα γονιδια, προσωπικοτητα και ταλεντο, οχι με το να μην τρως...
και παραμενουν στην μοναξια τους, την ασχημια τους την απ εξω κι απο μεσα και στην κενοτητα τους...
δεν εχουν τιποτε αλλο να κουνησουν πλεον..
και τελος, βεβαιως και δεν εχω να σου αποδειξω τιποτε, γιατι τα λογια στο ιντερνετ ειναι λογια του αερα.
κι συ μπορει να εισαι ενα τρολ που δεν βλεπεται και δεν βλεπει ποτε το φως του ηλιου και γυναικες εχει δει μονο σε περιοδικα, κι εγω μπορει να ειμαι το ιδιο ακριβως !.
τις αποδειξεις θα στις δωσει η ζωη και αυτα που γευεσαι εκει (κι εμενα).
σημερα ειδα στον δρομο μια κοπελα πολυ νεα. κατω απο 20, ηταν το πολυ 40 κιλα, κι εδειχνε χαρουμενη.
εκανα κοπο να σκεφτω ποια ειναι η σωστη αντιδραση για να μην την προβληματισω. τσεκαρα αν κοιταω αρκετα αδιαφορα, η αν κοιταω υπερβολικα αδιαφορα, ειπα να της χαμογελασω και το μετανιωσα. δεν εκανα τπτ.
σκεφτηκα το σχολιο της λιλι, για το ποσο περνανε μεσα μας ολα τα "ρατσιστικα" κριτηρια που εχουν να κανουν με το βαρος των αλλων, γιατι το ιδιο θα εκανα και με μια παχια κοπελα και παλι δεν ξερω ποσο καλα θα τα καταφερνα.
ναι, και βεβαια επηρρεαζομαι κι εγω, αλλα ο σκοπος ειναι να αντιστεκομαστε σ αυτο, οχι να ψαχνουμε να απασφαλισουμε τον λεβιε της καλης κατινας, μεσα μας...
Το τσουπωτη ειναι αρκετα ευγενικη λεξη.Δεν την ειπα φακλανα (ουτε ειναι) πχ.Αφου ειναι τσουπωτη,τσουπωτη την ειπα.Οσο δε θελω να προσβαλλω,αλλο τοσο δε με ενδιαφερει η πολιτικη ορθοτητα.Εδω μεχρι και το ''υπερβαρη'' προσεβαλλε καποιους.Τι να κανω ξυδι.
Η ιδια δε παρεξηγηθηκε,εσυ τι προβλημα εχεις?
Αντιθετα εσυ με φορτωσες με πολλους χαρακτηρισμους,χωρις να σε εχω προσβαλλει.
Λες εμενα κατινα,αλλα εγω δεν εκανα καμια κριση για τις χοντρες ή τις αδυνατες οπως εσυ.Quote:
οσο για τις "λιποβαρεις" (τροπος του λεγειν, γιατι τα χαν τα παραπανησια κιλακια τους. εσυ που εισαι και γλυκος ανθρωπος, θα τις ελεγες τσουπωτες), δεν ειχαν τπτ αξιοζηλευτο δυστυχως για εκεινες ουτε καν ωραιο σωμα για να το ζηλεψω οπως λες, γι αυτο και ηταν και παραμενουν μονες. αλλα προβληματα ειχαν και οχι τα λιγα η πολλα κιλα, και ακομα δεν τα ελυσαν.
αλλα βρε αλαφροτετοιε μου, μιας και τα λεμε σαν φιλεναδες να στο πω κι αυτο, και ειναι προσωπικο, δεν αφορα ολο τον κοσμο ,δεν φανταζεσαι ποσο μεγαλη ηδονη ειναι , να αποκτας τα κιλα που σου αξιζουν και να διαπιστωνεις, οτι η σημαια (των λιγοστων κιλων ) που κουνανε ολα αυτα τα φροκαλα που δεν εχουν τιποτε αλλο να επιδειξουν και ουτε καν ομορφια, γιατι τα λιγα κιλα δεν ειναι ομορφια απο μονα τους, (μιλαω μονο γι αυτες, οχι για τις κανονικες γυναικες), ειναι κατι πολυ απλό, που μπορει να το εχει ο καθενας, κι οταν το κατακτησεις , μενουν με τα χερια αδεια.. γιατι ολα οσα τους λειπουν , αποκτιωνται με κοπους ,προσπαθειες, καλα γονιδια και ταλεντο, οχι με το να μην τρως...
και παραμενουν στην μοναξια τους, την ασχημια τους την απ εξω κι απο μεσα και στην κενοτητα τους...
δεν εχουν τιποτε αλλο να κουνησουν πλεον..
Ουτε ειπα αν ειναι φροκαλα,αν εχουν καλα γονιδια,ή αν εχουν κατι για να...κουνησουν.
Παλι διατυπωνεις μανιχαιστικα επιχειρηματα για κατι που δε συμφωνεις.
Προφανως οι ευαισθησιες σου ειναι επιλεκτικες και αφορουν μονο τις υπερβαρες.
η ιδια πως να παρεξηγηθει????? η ιδια νομιζει τα χειροτερα για τον εαυτο της!!!
αν παρεξηγιοταν, δεν θα ειχα κανενα προβλημα μαζι σου.
θα την αφηνα να σε ξεχεσει μονη της.
εσυ πας και επιβεβαιωνεις τους χειροτερους εφιαλτες της.,
τωρα μας κανεις πλακα, και βαριεμαι...
εσυ δεν μιλησες για γουρουνια και για φαλαινες?
αν πινεις τπτ καλο, πες το μου οτι τσαμπα μιλαω...
να ξεκαθαρισω γιατι ισως δεν καταλαβες οταν σου ειπα επι προσωπικου.
οι δικοι μου χαρακτηρισμοι αφορουσαν συγκεκριμενα ατομα που δεν τα γνωριζεις, δεν εχουν να κανουν με γενικη συζητηση η περι της κοπελας που ποσταρε, η με οτιδηποτε γενικο.
αν τις ηξερες θα διαπιστωνες οτι το φροκαλα ειναι πολυ ελαφρυς χαρακτηριμος για τετοια γυναια...
Δε με ενδιαφερει να επιβεβαιωσω τους εφιαλτες ή τα ονειρα κανενος,ειπα αυτο που θεωρω αληθινο.Αν ποναει καποιους,ας το ξεπερασουν.Αυτα εχει η ζωη.
Ειρωνικα αναφερθηκα για φαλαινες γιατι ειπες οτι μονο οι στερημενοι αντρες κοιτανε τα κιλα.Λες και οι γυναικες προσεχουν τους εαυτους τους για να τους κοιτανε οι χαλιες και οχι οι ωραιοι.Δεν νομιζω να χρειαζεται να επεκταθω και αλλο σε αυτο.Quote:
τωρα μας κανεις πλακα, και βαριεμαι...
εσυ δεν μιλησες για γουρουνια και για φαλαινες?
αν πινεις τπτ καλο, πες το μου οτι τσαμπα μιλαω...
Δηλαδη οι αδυνατες ηταν γυναια και συ ησουν η καλη.Quote:
να ξεκαθαρισω γιατι ισως δεν καταλαβες οταν σου ειπα επι προσωπικου.
οι δικοι μου χαρακτηρισμοι αφορουσαν συγκεκριμενα ατομα που δεν τα γνωριζεις, δεν εχουν να κανουν με γενικη συζητηση η περι της κοπελας που ποσταρε, η με οτιδηποτε γενικο.
αν τις ηξερες θα διαπιστωνες οτι το φροκαλα ειναι πολυ ελαφρυς χαρακτηριμος για τετοια γυναια...
Τωρα που εισαι και συ αδυνατη ποια σε πιανει.
Πολυ βολικο να σκεφτεσαι με στερεοτυπα.
Eγω η ασχετη εδω μεσα τελικα αναρωτιεμαι μονο σε κατι διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεματακι με το οποιο εχω ριξει πολυ γελιο με καποιες απαντησεις...εσεις οι αντρες του φορουμ που αναζητατε γυναικες με τις τελειες αναλογιες..στηθος κωλο κιλα σωμα κτλ κτλ...εσεις αραγε τα διαθετεται ολα αυτα για να σας κοιταξει μια γυναικα?κιλα υψος σωματοτυπο αναλογο των απαιτησεων σας...κολαρακια σεξουαλικα..κοιλιακους φετουλες?και το βασικοτερο τι διαθετει το εσωρουχο σας?χαχαχαχα για ριξτε ξανα μια ματια στον καθρεφτη σας και αναθεωρειστε λιγο...αν το παμε εμφανισιακα και μονο...και μια απορια ακομα οσοι γα%&@τε κορμαρες το κανατε ανευ σακουλας στη μαπα?εχω δει εγω κορμαρες που τις κοιτας στην μουρη και ουτε τα ξερασματα σου δεν χαραμιζεις..αυτα...τα ολιγα!!
εμ το ξερω οτι ειρωνικα αναφερθηκες (και σε γουρουνια οχι μονο σε φαλαινες) αυτο ειπα κι εγω...
εσενα δεν σε ενδιαφερει, εγω λεω οτι εχει σημασια. αυτη ειναι η διαφορα μας.
κι αν εσυ (η εγω, μην αρπαζεσαι) ειμαστε τα πιο ασχημα υποκειμενα στην γη, ειναι οκ να ερθει η μνιμονιο και να μας το πει, γιατι αυτη ειναι η αληθεια (για την μνιμονιο).
ειναι μια αποψη που διαφωνω καθετα και γενικοτερα οχι μονο για την κοπελα.,
δεν ειπα ποτε οτι μονο οι στερημενοι ανδρες κοιτανε τα κιλα, δεν ειπα καν ποτε, οτι τα κιλα δεν εχουν σημασια. αν το ειπα να το βρεις να μου δειξεις γιατι με κουρασες με τις παρανοησεις.
παραφραζεις σκοπιμα τα λογια μου δεν ξερω για ποιον λογο και με τι σκοπο.
σου εχω πει 151.000 φορες, οτι μιλαμε παντα για 5 κιλα και επανερχεσαι μονιμως σε γενικοτερη συζητηση περι πολλων κιλων η προσοχης της εμφανισης και μπλα μπλα..
α να στο ξεκαθαρισω κι αυτο , γιατι φαινεται να σε καιει. οι συγκεκριμενες για τις οποιες μιλησα υπηρξαν και οι δυο και αδυνατες και παχουλες. εξισου γυναια και ασχημες ηταν και σ τις δυο μορφες τους.αλλη μια αποδειξη οτι δεν ειναι ολα θεμα βαρους...
και ναι, εγω ημουν η καλη και τοτε που ειχα κιλα και τωρα που δεν εχω. δεν αλλαξε κατι... ουτε τοτε μ επιανε καμια απ αυτες
ανοιγεις μεσανατολικο ζητημα τωρα, αλλα εδω υπεισερχεται ο παραγων "πισ_απ_την_οθονη_ειμαστε_ολ οι_μοντελα" και ακρη δεν θα βρεις ποτε....
ασε τον καθενα οταν κλεισει το κουμπακι, να κοιταξει τον καθρεφτη του και να τα πει με τον εαυτο του κι οσους εχει γυρω του (αν εχει)...
Kαι ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα πεις οι παχουλες δεν ειναι ωραιες?ο παιδαρας του φορουμ?ο "αγγιζω το τελειο"?βαλε εσυ φερμουαρ στο στοματακι σου γιατι η κοπελα με 5 κιλα παραπανω νιωθει ηδη χαλια...με αυτα που λες θα ειναι ενα σταδιο πριν την αυτοκτονια...
Προσωπικο γουστο,το συμμεριζονται αρκετοι.Δε μου σηκωνεται αλλιως πως να στο πω.
Δικαιωμα μου ετσι?
Μπορει να μαι σαν αναποδο γαμωτο,μπορει και οχι.
Αν μπορω και βρισκω αυτο που θελω,μαγκια μου,σωστα?
Και σενα αντιστοιχα μπορει να μην σου αρεσουν αντρες που εμφανισιακα ειναι σαν εμενα ή γενικα καποιοι τυποι ανδρων.
Μαγκια σου,δε χρωστας λογο σε κανενα.
Σιγα τα αιματα.Quote:
βαλε εσυ φερμουαρ στο στοματακι σου γιατι η κοπελα με 5 κιλα παραπανω νιωθει ηδη χαλια...
με αυτα που λες θα ειναι ενα σταδιο πριν την αυτοκτονια...
Η κοπελα κανει μια προσπαθεια να χασει τα κιλα της,και σε λιγους μηνες θα ειναι κομψοτατη και υγιεστατη.
Ειναι το καλυτερο παραδειγμα για αλλους και αλλες που αντι να φτιαχνουν τις δικες τους ζωες ή να αγαπησουν τους εαυτους τους,κατακρινουν τις επιλογες των αλλων.
Με το στανιο δε μπορειτε να επιβαλλετε να αρεσετε στους αλλους ή να σας θεωρησουν κατι αλλο απο αυτο που ειστε.Χωνεψτε το για δικο σας καλο.
Μαγκια σου ναι..οπως μαγκια και στις τσουπωτες να βρισκουν αυτο που θελουν σωστα??ναι η κοπελα κανει προσπαθεια να χασει τα κιλα της γιατι θα την εχουν κανει κατι ατομακια σαν κ εσενα να αισθανεται "τερας"...
Δεν με προσέβαλε κανενας σας προς θεου.. Ο καθ ένας τα βλέπει απο τη δική του οπτική γωνία.. Όπως κι εγώ το δικό μου πρόβλημα που για κάποιον άλλο ισως να ειναι πταίσμα..
Δεν ξέρω αν θα φανει η φωτογραγία που θέλω να σας δείξω για να καταλάβετε που ειναι το πρόβλημα μου..
Και για όσους με παραπέμπουν σε γιατρό να πω πως οι εξετάσεις μου ειναι αριστες... Όπως και οι αντοχές μου στο στάδιο.. 5 φορες την εβδομάδα επι 1 ώρα ασκούμαι.. Τώρα τι φταίει κ εχω κολλήσει τόσο καιρο και δεν ξυπνάει ο μεταβολισμός μου δεν ξέρω....
Η φωτογραφία έχει διαγραφεί από τη διαχείριση.
αχ κοπελα μου, μην βγαζεις το προσωπο σου εδω μεσα. δεν ξερεις ποσοι βλαμμενοι κυκλοφορουν...
Αχ δεν ήξερα. πως μπορώ να τη βγάλω?
Οκ το εφτιαξα! Ευχαριστώ πολυ!
για ποιες εξετασεις μιλας? εκανες καποιο ενδοκρινολογικο ελεγχο, πχ θυρεοειδη?
Ναι θυρεοειδή εχω κανει γιατι εχει και η μητέρα μου, και το κοιτάζω καθε χρόνο. Ειναι απόλυτα φυσιολογικές οι τιμές. Tsh Ft3 Ft4 AntiTg και AntiTPO. Αυτές κανω συνήθως.
Γενικά τρώω πολυ λίγο. Που και που θα κάνω κάποια γουρουνια πχ να φάω κάτι πολυ λυπαρό πχ παστίτσιο ή σουβλάκι αλλά αυτό μπορει να ναι και μια φορά το μηνα... Αναψυκτικά καφέδες ψωμια σάλτσερα καπνισμά ποτε δεν επαιρνα/ετρωγα/επινα.. Παλιά εκανα το λάθος και ετρωγα μια φορά την ημέρα οταν το διόρθωσα και εκανα συχνά μικρά γευματα ειδα τη διαφορά... Αλλά απο τοτε εως σήμερα (μεσολάβησαν 3-4 χρονια και πολυ γυμναστική) δεν εχω δει τρελά αποτελέσματα παρά μονο οταν πήγα στον διαιτολόγο και εχασα με το πρόγραμμα του 7 κιλά.. Οπου και ο ίδιος είχε σκίσει τα πτυχία του που δεν έχανα ευκολα.
Γιαυτο εχω τρελαθεί... Γιατι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ουτος ωστε να ειμαι εγώ καλα....
απ οτι ξερω απο μια κολλητη φιλη, ο θυρεοειδης ειναι μεγαλο θεμα και υπαρχουν πραγματα που ελεγχεις σε πολυ εξειδικευμενες εξετασεις που οντως επηρρεαζουν και μεταβολισμο και αλλα πολλα και δεν φαινονται σε απλες εξετασεις. δεν ξερω ομως αν περιλαμβανονται σε αυτες που εχεις ηδη κανει.
επειδη εχεις ιστορικο απο την μητερα σου, αξιζει να επιμειενις κι αλλο με τον θυρεοειδη.
τις εξετασεις τις εκανες σε εξειδικευμενο γιατρο η μονη σου/ με καποιον παθολογο κλπ?
οντως τρως λιγο κι οντως το διαστημα ηταν μεγαλο.
υπαρχει ενα φορουμ που ασχολειται μονο με θεματα διατροφικα κι εκει εχουν μεγαλη εμπειρια και σε θεματα μεταβολισμου και σ εθεματα διατροφης και φερονται ανθρωπινα. δεν θα ερθει κανενας να σου μιλαει για φαλαινες... δεν πας κι εκει μια βολτα?
ειναι ξαδερφακι αυτου του σαιτ www.eatingdisorders.gr.
Τις εξετάσεις μου τις έγραψε παθολόγος μεν αλλά πηγα στο καλύτερο (της πολης) εργαστήριο. Δηλαδή τα αποτελέσματα ειναι σωστα. Τώρα δεν το χω ψάξει παραπέρα για να ξέρω κατι παραπάνω.
Όσο για το άλλο φόρουμ θα το ψάξω... Ευχαριστώ παρα πολυ και πάλι!
Ρε συ θεματοθετρια ειλικρινα θα σε μαλωσω!!Εισαι μια χαρα κοπελα ρε!!Τι εχει το σωμα σου και δεν μπορεις να το ντυσεις??Κουκλα εισαι ρε!
Λοιπον παντα καποια στιγμη στην διαιτα κολλαει ο μεταβολισμος , εκει κατι κανει ο μαγκας ο διαιτολογος για να σε ξεμπλοκαρει!
(Φωτο μην ξαναβαλεις εδω βρε)
[QUOTE=mnimonio;507236]
Λοιπον παντα καποια στιγμη στην διαιτα κολλαει ο μεταβολισμος , εκει κατι κανει ο μαγκας ο διαιτολογος για να σε ξεμπλοκαρει!
Llatwall , ο μεταβολισμος μπορει να κολλησει προσωρινα , και ξαφνικα μπορει ναρχισεις να χανεις κιλα μαζεμενα . Ξερω αρκετα πανω σε διαιτες , λογω της 25ετους θητειας μου πανω σε διατροφη και γυμναστικη , και οι διαιτολογοι δεν κανουν κατι ' εξωτικο ' . Εκτος αν κανεις εσυ κατι λαθος στην διατροφη σου , που μπορει ουτε καν να σου περναει απ το μυαλο . Τωρα θα μου πεις σε βοηθησα ? οχι βεβαια , αν θελεις εξτρα βοηθεια , στειλε μου πμ .
Ανοιξτε ενα θεμα ρε με υγιεινη διατροφη 24ωρου!Βεβαια ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικο οργανισμο και διαφορετικη ποσοτητα κιλων , αλλα μια ιδεα θα την παρουμε!!
Η αληθεια μνιμονιο ειναι οτι το θεμα τραβηξε πολυ , γι αυτο ειπα της κοπελας να μου στειλει πμ , αν θελει . Παντως ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα ( για μενα ) η διατροφη . Λες να εχει γενικοτερο ενδιαφερον ? με βαζεις σε πειρασμο να αρχισω νανοιγω τα περιφημα θρεντ μου , τι θα κανατε αν ..............fill in the blanks .
Nομιζατε οτι γλυτωσατε απο μενα ?
Καποιοι που ασχολουνται με διατροφη ναι γιατι οχι να μην ανοιξουν τετοιο θεμα?Να γραψει ο καθενας σωστους συνδυασμους τροφων..Δεν φτανει μονο να τρως πχ οσπρια ή λαχανικα ξερω'γω..Υπαρχουν συνδυασμοι τροφων που κανουν καυσεις!Υπαρχουν επισης και κακιστοι συνδυασμοι τροφων που οι περισσοτεροι τους κανουμε!
Πραγματικα θα μου ηταν ενδιαφερον ενα τετοιο νημα..
Τις προαλλες ηρθε μια κοπελα που πουλουσε ιατρικου ενδιαφεροντος εγκυκλοπαιδειες αλλα οι συγκεκριμενες ειχαν να κανουν πιο πολυ με την διατροφη..Και εκει που συζητουσαμε μου λεει το κορυφαιο!!Που εγω τον χειμωνα το κανω συνεχεια!Οχι μπροκολο με ψαρι μπλοκαρει τον θυρεοειδη!!
Και ομως δεν υπαρχουν τετοιοι συνδυασμοι . Ειναι πολυ μεγαλο το κεφαλαιο διατροφη , και μονο με την πειρα και την μελετη το μαθαινεις , αρκει να το αγαπας , και εγω λατρευω γυμν.+ διατροφη .
Και εγω πιστευω οτι θα ηταν ενδιαφερον ενα τετοιο νημα .
καντε το ρε παιδια, υπαρχει ενοτητα ετσι κι αλλιως.
Πολλα ισχυουν αν εχεις προβλημα με τον θυρεοειδη , αλλιως πολλα ακουγονται , δεν θα τρελαθουμε κιολας . Συνεχιζε να τρως μπροκολλο με ψαρι , μνιμονιο . Αν ακουγαμε την καθε μ@λ@κια , θα γινιμασταν υποχονδριακοι απλως .
Ειχα παει σε καλο διαιτολογο προ 15 ετων , ειχα παρει κιλα απο ενα αντικαταθλιπτικο , δεν ηξερα τοσα πολλα απο διατροφη , δεν ακουσα τιποτα παρομοιο .
Αυτο που λεω παντως με τους συνδυασμους που κανουν καυσεις ισχυει..Οπως ισχυει πχ στο τραπεζι που θα φας να εχεις τον υδατανθρακα αλλα και την πρωτεινη..Τελος παντων δεν το συνεχιζω γιατι δεν εχω την γνωση.
Nαι , μην το κουραζουμε .
Λοιπόν, θεματοθέτρια.
Με πάσα ειλικρίνεια έχω να πω τα εξής.
1) ΞΕΚΟΛΛΑ από τα πρότυπα της εποχής μας, που θέλουν τις γυναίκες να μοιάζουν σαν να έχουν ανορεξία.
Μην δίνεις σημασία σε όσους προσπαθούν να σε μειώσουν. Μπορεί να χρησιμοποιούν σαν αφορμή για να σε προσβάλουν τον σωματότυπό σου, ή οτιδήποτε άλλο. Οι κακοήθεις, αν πραγματικά θέλουν να βρουν κάποιο λάθος σε εσένα, ώστε να το χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν επάνω σου την κακοήθειά τους, ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ, ακόμα κι αν δεν υπάρχει.
2) Οι εξυπνάκηδες που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν στους άλλους ελαττώματα για να μπορέσουν να τους προσβάλουν - μειώσουν - κατηγορήσουν κ.τ.λ., ας κοιταχτούν στον καθρέπτη κι ας προσπαθήσουν να διορθώσουν τα δικά τους μούτρα και την μίζερη ζωούλα τους.
3) Εφ' όσον είσαι καλά στην υγεία σου, κάνεις εξετάσεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα, γυμνάζεσαι και προσέχεις την υγεία σου, τότε δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να χάσεις βάρος ή να κάνεις κάτι περισσότερο από όσα ήδη κάνεις. Όλα αυτά τα οποία έπρεπε να κάνεις, τα έχεις κάνει ήδη. Με τόση προσπάθεια που έκανες, αν ο οργανισμός σου χρειαζόταν να χάσει βάρος, θα το έχανε.
4) Πιστεύω ότι έχεις πολύ ωραίο σωματάκι και δεν υπάρχει καμία ανάγκη απώλειας βάρους.
Στο κάτω κάτω της γραφής, γυναίκα είσαι, δεν είσαι Μπάρμπι. Όλες οι Μπάρμπι είναι ίδιες μεταξύ τους, όμως καμία γυναίκα δεν είναι και δεν πρέπει να προσπαθεί να γίνει ίδια με τις άλλες. Τα ανθρώπινα όντα δεν είναι κούκλες, αλλά ζωντανά πλάσματα που χαρακτηρίζονται από την ύπαρξη λογικής και προσωπικότητας. Πρέπει, λοιπόν, να δείξεις ότι έχεις προσωπικότητα. Δεν πρέπει να επιτρέψεις στην κοινωνία να σου επιβάλει κανενός είδους πρότυπο. Δεν πρέπει να προσπαθείς να αλλάξεις τον εαυτό σου για να ανταποκριθείς στα γούστα των άλλων. Άρα, δεν έχεις καμία υποχρέωση να μοιάσεις στα ανορεξικά πρότυπα που προσπαθεί το σύστημα να σου περάσει. Έχεις προσωπικότητα η οποία πρέπει να παραμένει σταθερή και όχι να μεταβάλλεται ανάλογα με τα γούστα των υπολοίπων.
5) ΔΕΝ είσαι υπέρβαρη, ούτε χοντρή, ούτε τίποτε άλλο παρόμοιο. Σου το λέω με απόλυτη βεβαιότητα.
6) Η γυναίκα που έχει πιασίματα, είναι δύο φορές γυναίκα.
7) Αν θέλεις να σου πω την προσωπική μου άποψη, είχα πάντοτε και έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στις "γεμάτες" γυναίκες και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες που έχουν ίδιες προτιμήσεις με εμένα σε αυτό το θέμα. Περισσότεροι από όσους νομίζεις.
Για να καταλάβεις καλύτερα, κάνε μια αναζήτηση στο γκουγκλ και γράψε "plus size models". Υπάρχουν γυναίκες σαν εσένα, που γίνονται μοντέλα.
8) Και, τέλος, έχω να πω κάτι σε κάποιον εξυπνάκια που συμπεριφέρεται με θράσος και αγένεια και προσβάλλει και την θεματοθέτρια και όλες τις άλλες γυναίκες που συμμετέχουν στην συζήτηση. Ο νοών νοείτω.
Ξεφόρτωσε λίγο από το αντριλίκι που κουβαλάς, γιατί περπατάς και βουλιάζει ο δρόμος από την πολλή αντρίλα.
Την επόμενη φορά που θα πας εσύ, ο τέλειος άνδρας, ο γοητευτικός, ο έμπειρος, που τα ξέρει όλα, και θα βρεθείς με τα δεκάδες θηλυκά που σε περιμένουν καθημερινώς έξω από το σπίτι σου (οι οποίες σημειωτέον είναι όλες νικήτριες των καλλιστείων) πες τους να σου κάνουν ένα καλό μασάζ, μπας και ισιώσεις, διότι έχεις στραβώσει από την πολλή μαγκιά.