@παιδια γεια σας
εχω πολυ καιρο να γραψω εδω..
ομολογω οτι καποιες φορες ηθελα να γραψω αλλα μου ελεγαν οτι κινδυνευω αμα το κανω
ειναι μια δυσκολη περιοδος για μενα θα ηθελα να γραψω αλλα φοβαμαι μην τους στειλουν σπιτι μου...
Printable View
@παιδια γεια σας
εχω πολυ καιρο να γραψω εδω..
ομολογω οτι καποιες φορες ηθελα να γραψω αλλα μου ελεγαν οτι κινδυνευω αμα το κανω
ειναι μια δυσκολη περιοδος για μενα θα ηθελα να γραψω αλλα φοβαμαι μην τους στειλουν σπιτι μου...
πιους να στειλουν? και ποιος σ ελεγε ότι κινδυνεύεις?
Κανεις δεν προκειται να ερθει και να σε ενοχλησει σπιτι σου.ουτε και σε εμενα ηρθε
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Ψησου αυτο το καλοκαιρι να παρεις τον ποιο δικο σου και μερικα ψωροδιφραγκα και να πας για 1-2 βδομαδες για ελευθερο καμπινγκ στις κυκλαδες..Πχ κουφονησια..
Σήψη για μένα που νομίζεις ότι είμαι μπάτσος έχεις ένα δίκιο γτ ήμουν στρατονομία αυτό είναι μια εκπαίδευση ανώτερη από μπάτσο σε περίπτωση πολέμου οι στρατονομοι είναι ανώτεροι από τους αστυνομικούς κι η εξουσία αφορά τους φαντάρους αλλά εγώ απεχθάνομαι την εξουσία οπότε μην αγχώνεσαι για αυτό έφυγα κι όλας από εκεί φάγαμε κ ξύλο επαγγελματικό πόσο να αντέξω την έχω την εκπαίδευση πάντως για αυτό το νομίζεις αυτό
στο γιατρο θα παω σε μια βδομαδα αλλα λογικα δε θα του πω τιποτα.. δε θα παρει το μερος μου
βρισκονται παντου παιζουν με το μυαλο μου και καταφεραν να μου ριξουν τη διαθεση..
δε θελω να το παλεψω αλλο..
Εσωτερική σήψη σόρρυ που στο λέω αλλά έχεις υποτροπιάσει.....πες τα του γιατρού σου όλα.... :( :( :(
έχουν το ΑΜΚΑ μου και ξέρουν που μένω
Θα έρθουν σπίτι μου
οσο δεν κανεις κακο σε εσενα ή σε καποιον αλλο κανεις δε προκειται να ερθει σπιτι σου.αληθεια στο λεω
Ο γιατρός όντως δεν παίρνει το μέρος της έχει κάνει 6 νοσηλείες εξαιτίας του γιατρού της. Εσωτερική σήψη κάνε αυτά που είπαμε όλα καλά θα πάνε!!!
@σαβαταζ με γεμιζει φαρμακα το κανει επιτηδες για να με εχει ζομπι
θα θελει να μπω μεσα παλι δε θελω να ερθουν φοβαμαι θελουν να με βγαλουν εκτος κοινωνιας γιατι δεν τους αρεσω
Εσωτερική τα φάρμακα δεν είναι κακά. Κακό είναι ότι δεν σε πιάνουν γιατί περνάς δύσκολα και ταλαιπωρείσαι άδικα με την ασθένεια και τις νοσηλείες.
τα παιρνω τα φαρμακα μου
δεν ειμαι σε υποτροπη αληθεια συμβαινουν γυρω μου
@σαβαταζ ευχαριστω για το χρονο σου
ο γιατρος μου το πρωτο πραγμα που θα πει ειναι νοσηλεια...
και φοβαμαι οτι αν πω οχι θα ερθουν σπιτι μου με τους μπατσους
ναι ταβορ αλλα προσπαθω να μην τα πολυπαιρνω
δε θελω να κοιμηθω μηπως ερθουν το βραδυ
τι θα κανω αν ερθουν το βραδυ;;;;
μου το λενε αυτες...
εχουν δικιο σχεδον παντα..
πηρα ταβορ
παω για υπνο με επιασε το ταβορ
ελπιζω η μονη μου ενοχληση να ειναι απο την γατα μου
αδικος κοσμος...το να μην μπορουν ολοι να βγουν από την ψυχωση..δυστυχως είναι μια αρρωστια που σε γονατιζει ψυχικα....
δεν πρεπει να κοιμηθω
Εσωτερικη κουκλα ειμαστε ολοι μαζι ενταξει στη ζωη του καθενασ μονοσ αλλα ολοι παλευουμε για κατι μην τα παρατασ
αυτη ειναι και η εννοια του φορουμ!!!!! το πρωτο πραγμα που βλεπει ενας νεος σαν μπαινει ειναι "φορουμ αλληλοβοηθειας"
Μποει να ειμαστε χιλιομετρα εκαντονταδες ο ενας απο τον αλλον! αλλα ενα μηνυμα ζεστασιας! ενα μηνυμα συμπαραστασης μπορει να κανει θαυματα!!! μπορει να κανει τα εκατονταδες χιλιομετρα να μοιαζουν με μετρα! διοτις τα συναισθηματα φοβουντε αποστασεις!!
Σαν διαβασω ενα μηνυμα οπου μου λεει για κουραγιο οντως θα παρω κουραγιο διοτις θα ξερω οτι στην αλλη ακρη της οθωνης υπαρχει μια ψυχη οπου ευχετε κι ευγνομονει να ειμαστε καλα!!
Αντιθετος εαν στλνουμε μηνυματα μισους κι προσβολων γινετε το αναποδο!! για αυτο κι αποψημου ειναι να μην το ξεχναμε αυτο παιδια, συμφορητες!!
εσωτερική_σήψη! να ξερεις οτι εμεις , απο εδω ευχομαστε οτι καλητερο!! καθε αγωνας που δινεις κι θα δωσεις, οπου κι αν σε βρει αυτος να ξες οτι υπαρχουν ατομα οπου ενδιαφερομαστε !! καλη ξεκουρασει!!
Δεν ειναι ετσι ακριβως ο καθε ανθρωπος μονος του γεννιεται και μονος του πεθαινει το ολοι μαζι ειναι μονο για τα ευκολα για τραλαλα για πλακα και χαβαλε οταν ομως αρχισουν τα δυσκολα ολοι αυτοι θα φυγουν και θα μεινει μονος ενας αντε δυο που αυτος ο ενας θα ειναι ενας θεος που οι περισσοτεροι θα θελουν να τον ξεχασουν καπια μερα για να βγαλουν απο το μυαλο τους ποσο τους σταθηκε και να βαλουν μεσα στο μυαλο τους ομορφα σκουπιδια για να περνα η ωρα ευχαριστα για να υπαρχουν μεσα εκει στο μυαλο του ολα εκτος απο αυτον.
ετσι ειναι στη ζωη αυτη κυβερνα η αδικια οσο πιο αδικος εισαι τοσο περισσοτερο κερδιζεις.
Μπραβο αλεκο ετσι ειναι ακριβωσ
ειναι που λεμε live together die alone
αυριο παω γιατρο...